georgeadams Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Έχει κανένας να πει κανένα καλό λόγο για τη Vivodi αλήθεια;;... Έναν (μόνο) ναι! Τον είπα εγώ λίγο πιο πάνω: Το μόνο θετικό είναι πως αν ξεχάσεις το τηλέφωνο και χρησιμοποιήσεις τη γραμμή μόνο για internet με άλλο router, δουλεύει μια χαρά και όντως πιάνει τα 4MBit που υπόσχονται... Απλά, έτσι και σου χρειαστεί ποτέ η τεχνική υποστήριξη, τον ήπιες...
Mercyful_Fate Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Και γω πάντος Vivodi ψηφίζω. Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, πέραν του χρόνου ενεργοποίησης και λιγάκι της ανταπόκρισης στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση.
aristoteles Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Eimai sundromiths vivodi 2 synapta eth sto foul LLU,toutestin exw parei diazygio apo OTE edw kai 2 xronia kai den to exw metaniwsei.H etairia einai polu aksiopisth.Epi 2 eth o ypologisths mou einai sxedon synexeia anoixtos kai katevazei...den mou exei kopei pote h syndesh antitheta me kati filarakia pou exoun OTEnet kai pote exoun pote oxi...o komvos opou vriskomai deinei 16 mbps taxythta hdh edw kai enan xrono ekei pou h Forthnet agkwmaxa na ftasei ta 4 mbps.Exw kanei ki egw ethsh gia metatroph se cable tv kai perimenw...ayth th stigmh eimai sta 2 mbps taxythtas me downloading rate 230 kb/sec.Mou exoun pei oti h taxythta mou tha einai konta sta 20 mbps h kai 20 mbps giati to sthrizei o topikos vrogxos.Me alla logia h forthnet einai 2 xronia pisw se sxesh me th vivodi.Oso afora to timologio sth vivodi exeis sta 33 euro kai aperioristes klhseis xwris asterakia kai parentheseis...h monadikh etairia pou prosferei pragmatika aperioristes klhseis24 h/7d...h epilogh olh dikh sas....
firfiris Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Σήμερα παρατήρησα προς ευχάριστη έκπληξη ότι στου Ζωγράφου, με το 2play τα 4 Μb εγιναν 8!! και λογικά με τα ίδια λεφτά.Μέχρι στιγμής η forthnet με ικανοποιεί απόλυτα.
Kostas75 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Τελικά αποφάσισα και έκανα αίτηση στη Vivodi. Θα περιμένω να δω πως θα πάει το όλο θέμα από την αρχή ως το τέλος και τι ταχύτητες θα έχω όταν με το καλώ συνδεθώ και θα σας στείλω post εδώ να σας πω τη γνώμη μου. Πήγα με Vivodi γιατί όντως η Forthnet (όπως και όλες οι άλλες γνωστές εταιρίες του χώρου) είναι πολύ πίσω σχετικά με το 3play και θα αργήσει πολύ να το υποστηρίξει απ'ότι φαίνεται. Μου φαίνεται πολύ καλή η σχέση τιμής/προσφοράς στη Vivodi, θα δούμε. Κάτι άλλο: Ξέρει κανείς ποιο Modem/Router δίνει η Vivodi για το CableTV;; Υποψιάζομαι κάποιο AVM Fritz, που πιστεύω είναι καλό, αλλά δεν ξέρω..
Str Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 καλησπερα, εχει κανεις υποψιν του χρονους ενεργοποιησης vivodi cable tv ( το πακετο 20 Mbits + τηλεφωνια + τηλεοραση ) στους αμπελοκηπους και ταχυτητες? κριμα να ανοιξω νεο θεμα...
Dreamstorm Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 καλησπερα, εχει κανεις υποψιν του χρονους ενεργοποιησης vivodi cable tv ( το πακετο 20 Mbits + τηλεφωνια + τηλεοραση ) στους αμπελοκηπους και ταχυτητες?κριμα να ανοιξω νεο θεμα... Αρχικός χρόνος ενεργοποίησης όπως μου είπαν όταν υπέγραψα τα χαρτιά ( 2 ή 3 Μαρτίου δε θυμάμαι τώρα) 30 μέρες (εργάσιμες) . Μετά , αφού πήρα τηλέφωνο για να δω αν είναι όλα εντάξει με τις υπογραφές και τα σχετικά , μου είπαν 45 μέρες (εργάσιμες) και αυτό γιατί είχαν ενημέρωση λέει από τον οτε ότι θα καθυστερήσει η διαδικασία. Δεν έχω ζητήσει φορητότητα, νέο νούμερο, ίσως οι ενεργοποιήσεις με φορητότητα να πάρουν λίγο παραπάνω...Δεν νομίζω να είνα θέμα περιοχής , αλλά διαδικασιών. Τώρα ταχύτητες...θα δείξει το μέλλον.
chris7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Σήμερα παρατήρησα προς ευχάριστη έκπληξη ότι στου Ζωγράφου, με το 2play τα 4 Μb εγιναν 8!! και λογικά με τα ίδια λεφτά.Μέχρι στιγμής η forthnet με ικανοποιεί απόλυτα. 8 η forthnet λέει ότι το έκανε 10 από εχτές...σκέφτομαι να το αλλάξω και εγώ ...θα πάρω τηλέφωνο το πρωί να ρωτήσω λεπτομέρειες να το αλλάξω και εγώ να μπω στο ιδιόκτητο δίκτυο της πιστεύω να μην το μετανιώσω μετά
Mercyful_Fate Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Ta 10mbit δεν μπορούν να είναι εγγυημένα στα ελληνικά δίκτυα καλωδίων. Οπότε να το εκλαμβάνετε ως ένα μέγιστο, αλλά όχι εγγυημένο. Πάντος, κακά τα ψέματα, για τα δικά μας δεδομένα τα 8mbits είναι πάρα πολύ καλή ταχύτητα.
Str Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Αρχικός χρόνος ενεργοποίησης όπως μου είπαν όταν υπέγραψα τα χαρτιά ( 2 ή 3 Μαρτίου δε θυμάμαι τώρα) 30 μέρες (εργάσιμες) . Μετά , αφού πήρα τηλέφωνο για να δω αν είναι όλα εντάξει με τις υπογραφές και τα σχετικά , μου είπαν 45 μέρες (εργάσιμες) και αυτό γιατί είχαν ενημέρωση λέει από τον οτε ότι θα καθυστερήσει η διαδικασία. Δεν έχω ζητήσει φορητότητα, νέο νούμερο, ίσως οι ενεργοποιήσεις με φορητότητα να πάρουν λίγο παραπάνω...Δεν νομίζω να είνα θέμα περιοχής , αλλά διαδικασιών. Τώρα ταχύτητες...θα δείξει το μέλλον. thnx για απαντηση παντως ειναι τελειως νεα συνδεση, σε σπιτι που δεν εχει ουτε τηλ απο οτε αυτη τη στιγμη, και ειναι πολυ κεντρο (πανορμου με αλεξανδρας περιπου) επιζω αυτα τα 2 να συμβαλουν σε γρηγορη εγκατασταση και καλες ταχυτητες...
Kostas75 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Νομίζω το Vood 453w. Ποιο είναι αυτό το modem;; Δεν το ξέρω καθόλου. Και ήλπιζα ότι θα είχαμε το AVM Fritz που είναι πολύ καλό.. Αν δεν μου αρέσει αυτό το "Vood" θα αγοράσω το AVM και θα το βάλω πάνω μου φαίνεται..
Japan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Είδα το πρωί διαφήμιση στην τηλεόραση για Forthnet, πακέτο και με τηλεόραση. Στην σελίδα τους όμως δεν έχουν τίποτα ακόμη. Έχει ακούσει κανείς λεπτομέρειες?
Lorea Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Εχω κάνει την αιτηση στη Forthnet για το 2play απο 19/01/07 στον ΟΤΕ καταχωρήθηκε στις 24/02/07 απο τοτε μου κοψανε το Internet και ακομα περιμένω και χθες ενημερώθηκα οτι θα περιμένω 3 εβδομαδες ακομα. Μπορει σαν προσφορά να ειναι καλη αλλα σαν εξυπηρετηση πελατών ειναι δραμα ασε που το τηλεφωνο μονιμως λεει "Παρακαλώ καλέστε αργοτερα" Δεν ξέρω τι αλλο να πω.Παντως λίγο πολυ ολοι τα ιδια χαλια ειναι
georgeadams Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Ποιο είναι αυτό το modem;; Δεν το ξέρω καθόλου. Και ήλπιζα ότι θα είχαμε το AVM Fritz που είναι πολύ καλό.. Αν δεν μου αρέσει αυτό το "Vood" θα αγοράσω το AVM και θα το βάλω πάνω μου φαίνεται.. Το πακέτο τηλεφωνίας της Vivodi δουλεύει ΜΟΝΟ με το Vood και οι σχετικές ρυθμίσεις είναι κλειδωμένες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.