Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη πηρε το κυπελο?

γιατι στο C.L δεν ειχε προβλημα η Barca

Μας δυσκολεψε ειναι η αληθεια.

Αποψη μου τουλαχιστον .

Τεσπα.

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

συμφωνω με τον αλεξη. η Ρεαλ ηταν ουσιαστικα η μονη ομαδα η οποια μας δυσκολεψε. δεν ξερω αν ηταν χαρις στον Μου. η Ρεαλ επαιξε πιο ψηλα, και οι πασουλες που καναμε δεν ηταν τοσο κοντα στην εστια του Κασιγιας οσο στου Βαν Ντερ Σαρ. Η ρεαλ βεβαια επαιξε και πιο δυνατα, γιαυτο εμεινε και με 10 παιχτες. επισης η Ρεαλ επαιξε 4 συνεχομενα παιχνιδια, επομενως ηταν λογικο να επελθει μια μεγαλυτερη ισορροπια απο οτι με την Γιουναιτεντ με την οποια παιξαμε μολις ενα. ο Μου, ειχε παιχνιδια προκειμενου να στησει την ομαδα του στα μετρα της Μπαρτσα (ασχετο αν τελικα δεν το καταφερε)...

γνωμη μου...

Δημοσ.

Πάντως ήταν φανερό το πόσο καλό έκαναν στην ομάδα αυτές οι δυόμιση εβδομάδες ξεκούρασης. Αναγεννήθηκε πραγματικά.

Θα είναι σημαντικό να έρθει ένας παίχτης κλάσης σε κάθε γραμμή (ειδικά κέντρο και επίθεση) για να γίνεται πιο άνετο rotation.

Δημοσ.

Ο Μάνος Αντώναρος γράφει στο gazzetta.gr για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το σχεδόν... βαρετό αλλά πάντα υπέροχο ποδόσφαιρο της Μπαρτσελόνα, αλλά και τις ατάκες του Αλέκου Θεοφιλόπουλου.

Είναι απλό:Απ’ αυτά τα μικρά κοντά ανθρωπάκια δεν μπορείς να πάρεις την μπάλα. Από τον τερματοφύλακα μέχρι τον σέντερ φορ ανταλλάσσουν την μπάλα με χαρακτηριστική ευκολία, με μικρές πασίτσες-πασίτσες πασίτσες-πασίτσες πασίτσες-πασίτσες πασίτσες-πασίτσες…πασίτσες που δεν σταματούν ποτέ..άλλοτε κυκλικά, άλλατε κάθετα, άλλοτε οριζόντια…μετά ο πιο καλός τους ο Τσάβι, την δίνει στον τέλειο τους τον Μέσι, αυτόν τρέχουν να τουν την πάρουν οι αμυντικοί με τα μπούτια κλειστά, μην τους κάνει καμμιά ποδιά και γελάσει η υφήλιος, αυτός (ο Μέσι) παρ όλα αυτά τους την περνάει ανάμεσα από τα κλειστά μπούτια και είτε την βάζει μόνος του γκολ, είτε θυμάται ότι είναι κι αυτός μικρό κοντό ανθρωπάκι και δίνει την τελική πάσα σε κάποιον άλλον να την βάλει γκολ. Αν βαριέται ο Μέσι κάνει τα γκολ ο Τσάβι… κι αν βαριέται κι αυτός αναλαμβάνει ο Ινιέστα… κι αν βαριέται κι αυτός τα κάνει γκολ ο Πέντρο….τέλος πάντων όλο και κάποιος θα βρίσκεται που δεν θα βαριέται…

Είναι σχεδόν βαρετό αλλά είναι πάντα υπέροχο.

http://www.gazzetta.gr/article/item/197743-o-mesi-o-tsavi-ki-o-alekos

Δημοσ.

νομιζω χρειαζομαστε ενα σεντερ μπακ (ο μασκερανο οσο κι αν μου αρεσει ειναι λυση αναγκης, αμυντικο χαφ ειναι ο ανθρωπος), μιας και ο πουγιολ μεγαλωνει, ενα δεξι μπακ (αν τραυματιστει ο αλβες;;;), απο αριστερα με Αμπινταλ-Αντριανο-Μαξουελ ειμαστει ΟΚ, αμυντικα χαφ ειμαστε ΟΚ (μπουσκετς-μασκεραρανο-κειτα) και απο κει και περα αν προκυψει απο τις ακαδημιες κατι σε Ινιεστο-Τσαβι η επιθετικος, καλοδεχουμενος θα ειναι...

Δημοσ.

χαχαχα Αλέκος-Μαμουζέλος είναι το απόλυτο δίδυμο για περιγραφή αγώνα!

Και χθές από το πρώτο 5άλεπτο είχε βγάλει το συμπέρασμα ότι η Μάντσεστερ παίζει μονότερμα και δεν τους αφήνει.Κρίμα ρε γαμώτο που δεν σχολίασε και το Ολλανδία-Βραζιλία φέτος στο Μουντιάλ και χάσαμε.Σε όλα τα υπόλοιπα που σχολίαζε οι άλλοι μας παίζαν μονότερμα από το πρώτο 2λεπτο και πάντα κέρδιζε η Βραζιλία 3-0.Είναι τρελό γούρι ο κερατάς.Όποια ομάδα υποστηρίζει,εχει τους άλλους στο μισό γήπεδο από το πρώτο 3λεπτο και πάντα χάνει με πολλά γκόλ!

Το κορφυαίο χθές ήταν μετά το γκόλ του Βίγια που λέει δεν θα σχολιάσουμε τίποτα,θα αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει από μόνη της.Κάτι που ξέχασε 1 δευτερόλεπτο αφού το είπε!χαχα

Δημοσ.

Το οτι κρατησε τον Πουγιολ εξω και αφησε στη θεση του τον Μασερανο λεει κατι ?

Λετε να βρηκαμε το νεο μας στοπερ για τα επομενα χρονια ? Να τον προοριζει για εκει ??

Ή απλα τον αφησε εξω μπας και χρειαστει να κανει αλλαγη τον Αμπινταλ ??

Kαι για να μη ξεχνιομαστε , αυτον τον παιχτη πρεπει να τον παρουμε ...

Οσο να ναι θα δινει πολλες ανασες και στον Τσαβι και θα τον βοηθησει να συνεχισει για πολυ ακομα...

Καταθέτει πρόταση για Φάμπρεγκας η Μπαρτσελόνα

Δημοσ.

ειλικρινά βλέποντας τη μπάρτσα και το παιχνίδι της,δε νομίζω να υπάρχει ομάδα σήμερα στο πλανήτη γη που να μπορέσει να την νικήσει.απλά δε παίζεται..(ο γκουαρντιόλα εντωμεταξύ απλός τουρίστας.ότι και να λέμε τώρα,όποιος προπονητής και να ήτανε με τέτοιο υλικό παικτών,θα το σήκωνε.σε επόμενες ομάδες θα φανεί)

βέβαια κατά τη γνώμη μου,το στυλ της είναι αρκετά κουραστικό,από την πλευρά του θεατή.ένας τελικός ρεάλ-μαν θα ήταν πιο θεαματικός.τώρα να βλέπω τη μπάρτσα να ανταλάσουν 15.000 πάσες,μέχρι να μπει ο μέσσι με τη μπάλα στα δίχτυα,ναι οκ σούπερ ουάου,αλλά πλέον κούρασε!

Δημοσ.

ο γκουαρντιόλα εντωμεταξύ απλός τουρίστας.ότι και να λέμε τώρα,όποιος προπονητής και να ήτανε με τέτοιο υλικό παικτών,θα το σήκωνε.σε επόμενες ομάδες θα φανεί

τώρα να βλέπω τη μπάρτσα να ανταλάσουν 15.000 πάσες,μέχρι να μπει ο μέσσι με τη μπάλα στα δίχτυα,ναι οκ σούπερ ουάου,αλλά πλέον κούρασε!

Τόσο υπεραπλουστευμένες και ισοπεδωτικές απόψεις μόνο από Έλληνες τις ακούω και διαβάζω. Περιττό να πω ότι διαφωνώ.

Δημοσ.

Τόσο υπεραπλουστευμένες και ισοπεδωτικές απόψεις μόνο από Έλληνες τις ακούω και διαβάζω. Περιττό να πω ότι διαφωνώ.

κάλλιστα θα μπορούσα να πω ότι υπεραπλουστευμένη και ισοπεδωτική είναι η απόψη που μόλις εξέφρασες!

ο καθένας έχει τη γνώμη του φίλε μου,αλίμονο αν συμφωνούσαμε όλοι.

εγώ αυτό πιστεύω για τον πεπ..και πιστευώ πως το έχει καταλάβει και ο ίδιος.γι'αυτο δε κάνει πολυετή συμβόλαια,και πετάει και κατά καιρούς σπίθες ότι θα φύγει.για να μη δείχνει ότι είναι βολεμένος.γιατί κακά τα ψέμματα είναι.όταν έχεις τέτοιους παίκτες,και όμαδα με ρόστερ που είναι το ίδιο με μικροαλλαγές τα τελευταία χρόνια,δε χρειάζεται να κάνεις και πολλά.

όσο για το άλλο,το λέω γιατί έχω βαρεθεί πια να βλέπω το ίδιο έργο,μια ομάδα να αμύνεται,και τη μπάρτσα κατοχή και πάσες.δε λέω,καλά κάνει αφού έτσι νικάει,αλλά εμένα σα θεατή με κουράζει.

Δημοσ.

Φιλε μου αυτο το ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο που εχεις την ευκαιρια να βλεπεις τωρα το καθιερωσε αυτος ο προπονητης που εσυ λες οτι ειναι βολεμενος ...

Να προσεχουμε λιγο τι λεμε...smilie.png

Απο τις ακαδημιες ξεκιναει φυσικα ολη η δουλεια και εκει ειναι που τους περνανε τη φιλοσοφια ...

Αλλα αυτος ο προπονητης καταφερε και εκανε πραξη στο γηπεδο αυτη τη φιλοσοφια...

Δημοσ.

Δηλαδή τα γκόλ χθές μπήκαν με πασούλες και μπήκε ο Μέσι με την μπάλα στα δίχτυα; Άλλον τελικό θα είδα εγώ.

Δημοσ.

alexis333 δε διαφωνώ μαζί σου αλλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι αν δεν είχε xavi-messi-iniesta κλπ λες να του βγαίνε?μπορεί ναι μπορεί οχι,λέω ότι τον βοηθάει πολύ το υλικό που έχει..η αξία του πεπ θα φανεί όταν φύγει από την μπάρτσα.

τέλος πάντων,δε θα συνεχίσω γιατί είναι σα να μπήκα να κράξω το iphone στο φόρουμ του iphonehellas :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...