devil-ji Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ρε παιδια ειναι βαρετο απο την αποψη οτι το μονο ενδιαφερων ειναι τι θακανει ο μεσσι και ποσα γκολ θα βαλει. Το ποδοσφαιρο που παιζει ειναι το αρτιοτερο και πιο 'σωστο' ποδοσφαιρο που υπαρχει ΑΛΛΑ τη συγκινηση που σου προσεφερε το λιβερπουλ-μιλαν 3-3 και μαν-μπαγερν 2-1 ΔΕΝ προκειτε ΠΟΤΕ να στη προσφερει το τιικι-τακα. Και το ποδοσφαιρο ειναι το πιο λαοφιλες αθλημα γιατι προσφερει συγκινησης και την ελπιδα οτι ο αδυναμος μπορει να νικησει τον δυνατο ευκολοτερα απο αλλα αθληματα/ Ε με την μπαρτσα αυτο δεν παιζει εκτος αμα λειπει ο μεσσι.
kirileman Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ΑΛΛΑ τη συγκινηση που σου προσεφερε το λιβερπουλ-μιλαν 3-3 και μαν-μπαγερν 2-1 ΔΕΝ προκειτε ΠΟΤΕ να στη προσφερει το τιικι-τακα. Το να αποκαλείς "τίκι-τάκα" το παιχνίδι της Barcelona, είναι σα να λες "γκράγκα-γκρούγκα" το παίξιμο του Jimi Hendrix (ή του Blackmore ή όποιου άλλου προτιμάτε). Δεν έχω κάτι άλλο να πω.
devil-ji Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Φιλαρακι αμα δεν ξερεις την εκφραση τικι-τακα.........Ουτε υποτιμητικα το ανεφερα,ουτε με κακο σκοπο. Και οχι μονο αυτο αλλα εχεις θρασος να μου την πεις κιολας.....Βαλε το μυαλουδακι σου να δουλεψει και μετα σχολιασε κατι http://en.wikipedia.org/wiki/Tiki-taka
kirileman Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 "Θράσος να σου την πω"; Μήπως υπερβάλλεις λίγο; Την άποψη σχολίασα, όχι εσένα, όπως αντίθετα κάνεις εσύ. Όπως έγραψες τον όρο τιιικι-τάκα, φαίνεται να έχει μια αρνητική χροιά. Και αν δεν το είπες για κακό, σίγουρα δεν το ανέφερες ως κάτι καλό. Ας αφήσουμε τα "μυαλουδάκια" και τα "φιλαράκια" εκτός φόρουμ. Edit: Όποιος δεν ακούει τώρα Γεωργίου χάνει!!!
Andreas2 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ένα θέλω να ρωτήσω.Ποια Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη.Η σημερινή ή τότε με Ριβάλντο,Φίγκο,Πεπ,Λουίς Ενρίκε,Κοκού,Τσάβι μικρό αλλά και Μέσσι μέσα(μην δώσετε τόση βαρύτητα στην άμυνα);
Tilemaxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Η τωρινή. Πολύ καλή ομάδα τότε, αλλά και αρκετά loser.
SlimData Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Φίλε μου από όλους όσους λες μόνο με τον τσάβι έχει παίξει ο μέσσι. Εκτός κι αν δεν κατάλαβα εγώ καλά τι εννοείς edit: οκ, τώρα κατάλαβα τι θέλεις να πεις αλλά πως θα κάνεις τέτοια σύγκριση?
jason_rethymno Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Φιλαρακι αμα δεν ξερεις την εκφραση τικι-τακα.........Ουτε υποτιμητικα το ανεφερα,ουτε με κακο σκοπο. Και οχι μονο αυτο αλλα εχεις θρασος να μου την πεις κιολας.....Βαλε το μυαλουδακι σου να δουλεψει και μετα σχολιασε κατι http://en.wikipedia.org/wiki/Tiki-taka χαχαχαχχα τικι τακα.τικι τακα!το ανεκδοτο του μηνα!
Andreas2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 να τι εννοώ σημερινή με villa,xavi,iniesta,messi και όλους αυτούς. ή παλαιά με enrique,rivaldo,cocu,guardiola,figo,xavi ακόμα αλλά και με messi μέσα;
Merdock Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 να τι εννοώ σημερινή με villa,xavi,iniesta,messi και όλους αυτούς. ή παλαιά με enrique,rivaldo,cocu,guardiola,figo,xavi ακόμα αλλά και με messi μέσα; Η παλαιά αλλά και με Maradona,Pele και Zidane μέσα
kirileman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=82OrdIB0msI Πέθανε κανείς στο κανάλι;
Anaksimandros4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=82OrdIB0msI Πέθανε κανείς στο κανάλι; :lol: Ένα θέλω να ρωτήσω.Ποια Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη.Η σημερινή ή τότε με Ριβάλντο,Φίγκο,Πεπ,Λουίς Ενρίκε,Κοκού,Τσάβι μικρό αλλά και Μέσσι μέσα(μην δώσετε τόση βαρύτητα στην άμυνα); Επιθετικα και μονο νομιζω..... πωωωω ειναι πολυ δυσκολο! Η φετινη νομιζω γιατι παντα βρισκει τροπο και ξεκλειδωνει τις αμυνες ενω η τοτε κολλουσε πολλες φορες. Συνολικα αμα το παρουμε σαφεστατα αυτη τωρα ειναι πολλες κλασεις καλυτερη.
alexis333 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) Έδωσαν τα χέρια Σάντσες και Μπαρτσελόνα Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2011 από alexis333
Rabican Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 εφυγαν τα πρωτα λεφτα! για να δουμε τι αλλο καλο θα φερουν... λετε να δουμε τον Σεσκ; η καναν Ροσι...; αν και νομιζω ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να βρεθει κατι σε δεξι μπακ ως μπακαπ του Αλβες και κατι σε στοπερ....... εκτος κι αν προοριζεται ο Μασκερανο για εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα