Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το είδα γιατί ήμουν καλεσμένος σε τραπέζι, αλλά πιστεύω οτι αν ο Τίτο φέτος κάνει τα αυτονόητα (και κόψει τα τρύκ με τα 3 σέντερ μπάκ που μας κατέστρεψαν πέρσυ), θα έχουμε μια πάρα πολύ καλή και επιτυχημένη σεζόν.

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μολις ειδα τα γκολ.. απιστευτα ολα.. μπραβο και συγχαρητηρια στον Βιγια που επεστρεψε. ο κοντος, κλασσικα χορεψε 3-4.. τα συνηθη! και ειδα φοβερη πασα απο ινιεστα. Στο τεταρτο ποιος πασαρει στον Πεδρο για το γκολ;

Δημοσ.

Παιδιά, το ΣούπερΚαπ της Πέμπτης ενάντια στην Ρεάλ, θα το δείξει κανα ελληνικό κανάλι;;

H ΝΟΒΑ...Οπως και την ρεβανς.

• Like 1
Δημοσ.

Μεγάλη χαρά μου έδωσε χθες η ομάδα μου στην Ιταλία. Εντάξει εσείς παίζατε με την Barcelona B και C αλλά δεν είναι λίγο πράγμα να κανεις 0-1 στο Camp Nou όταν τον Ιούνιο παίζαμε μπαράζ ανόδου από Serie B.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μεγάλη χαρά μου έδωσε χθες η ομάδα μου στην Ιταλία. Εντάξει εσείς παίζατε με την Barcelona B και C αλλά δεν είναι λίγο πράγμα να κανεις 0-1 στο Camp Nou όταν τον Ιούνιο παίζαμε μπαράζ ανόδου από Serie B.

Sent from my iPhone using Insomnia

Ποια ομαδα σου ???

Δημοσ.

Σαμπντορια ...

Εδω ο Σονγκ στην επισημη παρουσιαση σημερα ...

531119_434166549956146_917100773_n.jpg

Και εδω ολη η οικογενεια του .... :P

Αποτελειται απο 27 μελη ( πατερας , αδερφια κτλ κτλ )

405378_434166666622801_859709382_n.jpg

• Like 1
Δημοσ.

τελικα το θεμα στην αμυνα εκλεισε ε;, οριστικα σεντερμπακ ο Μασερανο και αμυντικο χαφ ο Σονγκ... ευτυχως πηραμε αριστερο μπακ. απο το μπιτ ολοτελα.....

Δημοσ.

αντε ευχομαι να παρουμε καλο προβαδισμα για την πρωτη κουπα της χρονιας σημερα.. για να δουμε!

• Like 1
Δημοσ.

Όλη η Ρεάλ έξω από την περιοχή, υπήρχε φυσικά ο έλεγχος, έγιναν φάσεις αλλά δε μπήκε γκολ. Ας δούμε και το δεύτερο ημίχρονο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...