MJBulls23 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Ωραια. Θαυμασια. Με 3-4-3 απο οτι διαβαζω θα παιξουμε. Κεντρικο στοπερ ο Μασερανο και μονος του. Αλβες και Αλμπα στα ακρα πισω. 5 γκολ μειον λοιπον. Μπουσκετς, Τσαβι, Ινιεστα, Αντριανο κεντρο και Μεσι, Φαμπρεγκας, Πεδρο μπροστα, 1-2 γκολ υπερ. Τελικο σκορ 1-5 ή 1-4 ή 2-5 ή 2-4. Με τις υγειες μας....
Rabican Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 βασικα με αντριανο στοπερ οπως ειπε ο αλεξης.. εκτος κι αν τον αλβες τον εχει στη μεση και παιξει με 3 πισω.. τι να πω..
kirileman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Εγώ 4 βλέπω πίσω, εκτός αν κάνω λάθος, μόλις το άνοιξα. Πρόβλεψη, νομίζω ότι θα πάμε καλά... Τώρα που το βλέπω καλύτερα, μπορεί και όχι! Ένιγουέι, θα δείξει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη φάμε γκολ με κεφαλιά. ...Από την κλειστή γωνία το παλτό. Πού θα πάει αυτή η ιστορία;;; Πουτάνα όλα πίσω, δεν υπάρχει τίποτα.
Fluke Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Τερματοφυλακάρα... γρήγορα στην ΑΕΚ μπάς και γλιτώσει τον υποβιβασμό!
kirileman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μπήκε... αλλά δεν το ευχαριστιέμαι. Θα μου βγάλει την ψυχή πάλι.
kirileman Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Τράβηγμα, νομίζω. Έχει ανέβει η ομάδα και κατά την ταπεινή μου γνώμη, κακώς είναι τόσο μπροστά η Ρεάλ.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Αν δεν εκτεθούμε και άλλο αμυντικά θα κερδίσουμε.
MJBulls23 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Αν δεν εκτεθούμε και άλλο αμυντικά θα κερδίσουμε. Aν ο ηλιος δυσει απο την ανατολη αυριο ολα τα ΜΜΕ θα μιλανε για αυτο. Συνδιασμος τραγικης αμυνας μαζι με τον ανυπερβλητο Βαλντεζ, εχει σιγουρο αποτελεσμα......
alexis333 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Και με το Χ καλα ειναι. Αλλα τους εχουμε πιστευω. Πεναλταραααααα ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Αμφιβαλλω αν ειναι πεναλτι. Συμφωνω με τους Εγγλεζους σχολιαστες οτι εχει στο νου του να πεσει, παρα οτι τον εριξε η επαφη. Επιφυλασσομαι μεχρι να δω το ριπλει
daPro Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 το ξανακανε!!!!!!!!! ο ανθρωπος δεν παιζεται!!!! LEGEND 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα