MJBulls23 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ο Μεσι εχει ενα "κακο" σε σχεση με τον Ροναλντινιο. Δεν κανει τοσο φαντεζι ενεργειες και τριπλες. Πιθανοτατα μπορει, απλως προτιμαει την ΟΥΣΙΑ που παει μαζι με την σιγουρια, απο το θεαμα που παει μαζι με το ρισκο. Εμενα μου λειπει παντως ο Ροναλντινιο. Ο καλος Ροναλντινιο της Μπαρτσελονα βεβαια. Αν τον ειχαμε απο δεξια μαζι με τον Μεσι των τελευταιων ετων και τον Τσαβι και Ινιεστα πιστευω φετος θα ειχαμε 20 γκολ παραπανω. Ο Ροναλντινιο του 2005,2006 πχ, με οτν Μεσι των τελευταιων 3-4 ετων ειναι ο απολυτος εφιαλτης για την αντιπαλη ομαδα!! Το απολυτο διδυμο!! Και μαζι με τους ανυπερβλητους Ινιεστα και Τσαβι δεν θα υπηρχε αντιπαλος. Θα μου πειτε τωρα υπαρχει? Οχι οτι ο Μεσι δεν ειναι φοβερα εντυπωσιακος ετσι? Παροτι κανει πιο "απλές" τριπλες αλλα ο τροπος που κινειται και περναει καθε φορα ειναι εντυπωσιακος. Κυριως εντυπωσιακος ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ τροπος που κινειται μαζι με την μπαλα!! Κινειται σχεδον ΜΑΖΙ ΤΗΣ χωρις να ανοιγει το κοντρολ σχεδον ποτέ ακομα και οταν τρεχει λες και την εχει δεμενη στα ποδια του, λες και ειναι δεμενοι με αιωνιο δεσμο. Για αυτο η τριπλα του σε πολυ κλειστο χωρο ειναι ανυπερβλητη! Επισης η αισθηση του γηπεδου που εχει ειναι μοναδικη! Λες και γνωριζει καθε στιγμη που βρισκονται οι συμπαικτες του. Πολλοι το εχουν αυτο αλλά ο Μεσι ειναι στο 100% "δεν υπαρχει" αυτο το πραγμα.... 1
Tilemaxx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Προσωπικά πιο πολύ μου λείπει ο Ετό, παρά ο Ροναλντίνιο. 4
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Προσωπικά πιο πολύ μου λείπει ο Ετό, παρά ο Ροναλντίνιο. Mε αυτον σιγουρα θα μετρουσε 20 γκολ παραπανω η Μπαρτσελονα, με τον Ροναλτινιο πολυ αμφιβαλλω αν θα χωραγε στην ιδια 11δα με τον Μεσι.
Rabican Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2012 Ετο και απο μενα. ο Ροναλντινιο μου φαινεται περιττος οσο εχουμε το μεσι.. ο Ροναλντινιο ειναι σαφως πιο φαντεζι, πιο "παιχτης για την κερκιδα", ο κοντος ομως ειναι πολυεργαλειο και πιο ολοκληρωμενος. Σου κανει περισσοτερες δουλειες απο τον βραζιλιανο. με λιγα λογια ο ενας ειναι Mercedes SLS55 AMG ο αλλος ειναι Porsche GT2 RS...
Rabican Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 ωραιο το πρωτο! για να δουμε η συνεχεια... γερνει το γηπεδο παντως!
kirileman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Το "γέρνει" δεν περιγράφει ακριβώς αυτό που βλέπουμε.
Rabican Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 why not? ηδη δευτερο.. ντεφορμε ο κοντος.. πυροτεχνημα του ποδοσφαιρου η καριερα του.. εχουν περασει 20 λεπτα στο 2013 κι ακομα να σκοραρει!!!
kirileman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 why not? Γιατί εδώ μιλάμε για κάτι παραπάνω από "κλίση" του γηπέδου. Ορίστε και το 4ο, μόνο με πέναλτυ σκοράρει ο κοντός, τα έλεγε ο Ίμπρα! 1
Rabican Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 α οκ γιατι ετοιμαζομουν να "σου την πω"!!!! νομιζα οτι δε σε ικανοποιουσε αυτο που βλεπεις...! και ειχα ετοιμασει ολακερο λογυδριο!!! ωχουυυυυυυυ! μου τη χαλασες τωρα... +1 μονο με πεναλτι ο αμπαλος... υπερεκτιμιμενη φουσκα σε λεω.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Στη θέση του διαιτητή θα σφύριζα απο τώρα τη λήξη. Εκτός και αν μέχρι το '90 έχουν σκοπό να βάλουν άλλα 4-5 γκόλ.
kirileman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Βασικά θα τσατιστώ αν βάλουν και άλλα γκολ. Ας σταματήσουν εδώ, σεβασμός στον αντίπαλο. Εναλλακτικά, ας πνίξει 1-2 ο άλλος πίσω και ας σκοράρουμε μετά.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω πλέον το αήττητο πρωτάθλημα είναι ρεαλιστικός στόχος.
Rabican Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 ο ρεφερι τη λυπηθηκε την εσπανιολ. στο 44:58 σφυριξε ημιχρονο!!!! το φελεκι του μεσα του βικτωρα... στο 4-0 ξερει να τα πιανει. στο 0-0 τα πνιγει!!!
alexis333 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 http://pontarisma.gr/?p=21334#more-21334 Καποιοι ενοχληθηκαν και καποιοι αλλοι ξαφνικα εγιναν πολυ χαρουμενοι ... If you know what i mean ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα