gas83 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 μολις ειδα ενα 15λεπτο βιντεο με ευκαιριες απο χτες.. νομιζω δικαιο το 1-1. θα μπορουσαμε να εχουμε βαλει 1-2 ακομη, αλλα θα μπορουσαν κι αυτοι το ιδιο... ο ντιεγκο λοπεζ τα εσπασε νομιζω.... μη βγαζεις συμπερασματα απο ενα βιντεο με φασεις. αν εβλεπες το ματς το ελεγχαμε πληρως και στο 0-1 το γκολ της ρεαλ ηρθε κοντρα στη ροη.ψηνοταν για ωρα το 0-2 και εκει που εβλεπα το ματς σε μια καφετερια,μετα απο τις χαμενες ευκαιριες ολοι αρχισαν να μιλανε για τον αγραφο νομο του ποδοσφαιρου και ετσι και εγινε το 1-1 δεν ηταν καθολου δικαιο και εκτος απο περισοτερες ειχαμε και πολυ μεγαλυτερες ευκαιριες απο την ρεαλ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 20 φαουλ η Ρεαλ χθες και 3 κιτρινες, 6 φαουλ η Μπαρτσελονα και 3 κιτρινες. Παλι θα εχει παραπονα ο μεταφραστης απτη διαιτησια. 1. Ποσο πιο ομορφο γινεται το ελ κλασικο σε θεματα fair play, οταν απουσιαζουν απο αυτο: Πεπε, Μαρτσελο, Ραμος. Το επομενο βημα ειναι ο Αλονσο και κλεισαμε (btw και αυτος ο μικρος με την μοικανα ο Καχιεγον ή οπως λεγεται εχει αρχισει και παιρνει μαθηματα απο τον μεταφραστη. Ειναι σαφες πλεον, οτι ο Πορτογαλος δινει αντιαθλητικες και αντι-firplay οδηγιες στους παιχτες του για τα παιχνιδια με την Μπαρτσελονα. Το ψαρι βρωμαει απτο κεφαλι κι οταν βλεπεις κατι αμουστακα παιδακια να Πεπε-διζουν απτο πουθενα, ε πλεον καταλαβαινει κανεις τι ακριβως εντολες διδονται στα αποδυτηρια). 2. Το 1-1 ειναι δικαιο αποτελεσμα. Μην κοιτατε κλασικες ευκαιριες κλπ. Και οι 2 ομαδες ειχαν τα δικα τους καλα και κακα διαστηματα μεσα στο παιχνιδι, στα οποια ανετα θα μπορουσε να γυρισει το σκορ υπερ της μιας. Δεν ξεχωρισε καμια απτις 2 ομαδες για καλυτερη αποδοση imho. Εξαλλου, για το δοκαρι και το αλλο το αχαστο του Πεδρο σκεφτειτε οτι η Μπαρτσελονα πηρε ενα τσαμπα γκολ, απο αστεια ζεμπεκια στην αμυνα της Ρεαλ (και παρολιγο να παρει και 2ο απτη ζεμπεκια του Καρβαλιο αλλα ο Βαραν ανελαβε ρολο τερματοφυλακα στο σουτ του Τσαβι).
donpaganistis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Αν καποια ομαδα αδικειται απο το αποτελεσμα, ειναι σιγουρα η Ρεαλ. Συνολικα, θα ελεγα πως ειναι δικαιο το 1-1, με τη διαφορα ομως πως εμεις πηραμε το αποτελεσμα, αποκλειστικα και μονο, λογω ποιοτικοτερου ροστερ και η Ρεαλ λογω καλυτερης εμφανισης. Κατα τα γνωμη μου, δε σταθηκαμε καθολου καλα. Παρα την κατοχη της μπαλας, η Ρεαλ ηταν πολυ πιο επικινδυνη καθε φορα που ειχε την μπαλα. Αθλια εμφανιση της αριστερης πλευρας της αμυνας (Πουγιολ-Αλμπα). Δεν ειναι τυχαιο πως ολες οι επιθεσεις της Ρεαλ γινοτανε απο εκεινη την πλευρα. Γενικα δεν ηταν συγκροτημενη η αμυντικη μας γραμμη και πολλες ευκαιριες τις σωσαμε την τελευταια στιγμη. Στην επιθεση μετρια πραγματα. Τις περισσοτερες φορες καναμε γρηγορη επιθεση και βρισκοταν μονος του ο Μεσι απεναντι σε 4-5 αμυντικους.Το οτι μπορει να βρισκοτανε δεξια του ο Πεδρο, πρακτικα σημαινει πως και παλι μονος του ητανε!! Θετικα ηταν η πολυ καλη εμφανιση της δεξιας πλευρας της αμυνας (Αλβες-Πικε), η παρα πολυ εμφανιση του Μπουσκετς και η βελτιωση της αμυνας στις ψηλες φασεις (ασχετως του γκολ που δεχτηκαμε). Πολυ μεγαλη εμφανιση απο Βαραν και πολυ καλος Λοπες, απο Ρεαλ. Η αποδειξη,για αλλη μια φορα, της χαωδους διαφορας που μπορει να φερει σε μια ομαδα η υπαρξη ενος πολυ καλου τερματοφυλακα, σε σχεση με τα δικα μας τα χαλια. Ελπιζω σε καλυτερη αποδοση στον επαναληπτικο.
linuslost Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 http://www.sport24.gr/football/Spain/to_ksespasma_toy_mesi_se_armpeloa_kai_karanka.2110206.html
Rabican Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 το διαβασα. σε αλλο site ελεγε οτι δημοσιογραφοι που ηταν παροντες διαψευδουν το σκηνικο. οπως και να εχει, αν οντως το εκανε ειναι λαθος του, ακομη και μετα απο την προκλητικη συμπεριφορα των αλλων 2 στη διαρκεια του αγωνα. αν ισχυει πιστευω αποτελει μια απο τις λιγες φορες που ξεφευγει στη συμπεριφορα του. δεν ειναι ο κανονας, ειναι η εξαιρεση. αν, το τονιζω, οντως ισχυει.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Με αφορμή το el classico,θα επαναλάβω για άλλη μια φορά:Πότε επιτέλους η ομάδα θα τρέξει;Δεν κυνηγάνε αντεπιθέσεις παρά μόνο αν αποφασίσει ο Μέσι να εφορμήσει.Στο 0-1 υπήρχαν τουλάχιστον 2 φορές που βγήκαμε 4 με 4.Και τις φορές αυτές έκοψαν το ρυθμό.Ας ελπίσουμε να μας επιφυλάσσουν από τους 16 του cl και μετά τα καλά. Και ένα τελευταίο χωρίς να θέλω να τρολλάρω. Τον τελευταίο μήνα πολύ σπρώξιμο έχει η Ρεάλ από την διαιτησία.Τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε κύπελλο.
linuslost Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Tεραστιος Puyol: http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/366955-o-terastios-poygiol Απο τις πιο χαρακτηριστικες φασεις του αγωνα που μου εμεινε στο μυαλο...Ειναι μορφη ο ατιμος! 1
Tilemaxx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Για να δούμε αν θα μας κόψει κανένας βαθμό ο Ερνέστος απόψε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Μπαααα,πολύ αμφιβάλλω,Τρένο θα περάσουμε.
linuslost Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Εμενα παντως δεν μου αρεσει ετσι οπως κατεβαινουμε να παιξουμε... Θελω τρεις επιθετικους και οχι τον ινιεστα στα αριστερα. Η ομαδα τα καλα παιχνιδια τα εκανε με 3 επιθετικους! !!!Μολις το φαγαμε...
Rabican Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 βιγια-μεσι-πεδρο ινιεστα-τσαβι-σερχιο αυτο λες; κι αν ειναι αντι βιγια να μπαινει ο αλεξις..; 1
Tilemaxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Εξαιρετική η Βαλένθια, την άξιζε την ισοπαλία και μπορούσε και τη νίκη. Έχει κάνει τρομερή δουλειά ο Βαλβέρδε σε αυτό το διάστημα, την πήρε 15η και αυτή τη στιγμή είναι 2 βαθμούς πίσω απο την Μάλαγα που είναι 4η.
Rabican Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 http://www.blaugrana.gr/2013/02/06/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1/ οι περισσοτεροι τον θεωρειτε περιττο (ισως οχι αδικαιολογητα), και θα προτιμουσατε να φυγει! εμενα ομως μ αρεσει στην ομαδα κι ας μην ειναι ο σταθεροτερος παιχτης της. ειναι low profile, δεν προκαλει προβληματα και φαινεται οτι γουσταρει οσο δεν παει την ομαδα. επισης θεωρω σιγουρο οτι δε φοβαται να βαλει τα ποδια του στη φωτια και να "ματωσει" για τη φανελα.. ξερει οτι ο συλλογος για τον οποιο παιζει, ειναι παραπανω απο παιχτες και προσωπικοτητες. ΥΓ: btw, διαβασα οτι σκεφτομαστε τον Κουν σε περιπτωση που φυγει ο Βιγια. πραγματικα πολυ θα γουσταρα να τον δω στην ομαδα! απλα δεν ειμαι και ο πιο αντικειμενικος κριτης για το αν θα ταιριαζε, αφου εχω τρελλα με την Αργεντινη!
gas83 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 http://www.blaugrana.gr/2013/02/06/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1/ οι περισσοτεροι τον θεωρειτε περιττο (ισως οχι αδικαιολογητα), και θα προτιμουσατε να φυγει! εμενα ομως μ αρεσει στην ομαδα κι ας μην ειναι ο σταθεροτερος παιχτης της. ειναι low profile, δεν προκαλει προβληματα και φαινεται οτι γουσταρει οσο δεν παει την ομαδα. επισης θεωρω σιγουρο οτι δε φοβαται να βαλει τα ποδια του στη φωτια και να "ματωσει" για τη φανελα.. ξερει οτι ο συλλογος για τον οποιο παιζει, ειναι παραπανω απο παιχτες και προσωπικοτητες. ΥΓ: btw, διαβασα οτι σκεφτομαστε τον Κουν σε περιπτωση που φυγει ο Βιγια. πραγματικα πολυ θα γουσταρα να τον δω στην ομαδα! απλα δεν ειμαι και ο πιο αντικειμενικος κριτης για το αν θα ταιριαζε, αφου εχω τρελλα με την Αργεντινη! ο μασε κανει τραγικη χρονια φετος.τις προηγουμενες ηταν πολυ καλος εγω εχω ξαναπει την αποψη μου.ειναι παιχτης με ψυχη που παζει παντα το 110% αυτου που μπορει. επισης δε φταιει αυτος που τον εχουν βαλει να κανει το σεντερ μπακ. για rotation ειναι σουπερ και οπως και ο ιδιος λεει οταν ειναι υγιεις οι υπολοιποι θα τρωει παγκο. στο κεντρο λογικα δε θα ξαναπαιξει.εχουμε ηδη παρα πολους και καλυτερους που δεν παιζουν και τοσο. το μονο μου προβλημα με αυτον ειναι οταν τον βαζουν στα μεγαλα -δυσκολα ματς.δε την κατεχει τη θεση και τις πιο πολλες φορες τρωμε γκολ γιατι δεν εχει καλη θεση.και γινετε συνεχεια αυτο.αρκει να δει μονο καποιος τα φετινα ματς που επαιξε πικε-πουγιολ η μασε μαζι με εναν απο αυτους και θα καταλαβει τι εννοω. νομιζω οι περρισοτεροι εδω μεσα απο οτι εχω καταλαβει.δεν ειναι οτι δεν τον πανε η τον θεωρουν αχρηστο.απλα επειδη εχουμε προβλημα στα μετοπισθεν θα προτιμουσαν να εχουμε στη θεση του εναν κανονικο αμυντικο για να μπορει να γινετε το rotation χωρις να μας πιανει η καρδια μας καθε φορα που ξεκιναει. σιγουρα ομως ειναι απο τους αγαπημενους παιχτες γιατι προσπαθει καθε φορα για το καλυτερο. ελπιζω να επιστρεψει λιγο στη φορμα που ειχε παλαιοτερα και ενιωθες λιγο μεγαλυτερη σιγουρια οταν ξεκιναγε ενα ματς βασικος καλα για κουν δε το συζηταω καν.ποιος νευμαρ και πρασινα αλογα.ο τυπος ταιριαζει γαντι ν γινοταν να ερθει.
donpaganistis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 http://www.blaugrana.gr/2013/02/06/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1/ οι περισσοτεροι τον θεωρειτε περιττο (ισως οχι αδικαιολογητα), και θα προτιμουσατε να φυγει! εμενα ομως μ αρεσει στην ομαδα κι ας μην ειναι ο σταθεροτερος παιχτης της. ειναι low profile, δεν προκαλει προβληματα και φαινεται οτι γουσταρει οσο δεν παει την ομαδα. επισης θεωρω σιγουρο οτι δε φοβαται να βαλει τα ποδια του στη φωτια και να "ματωσει" για τη φανελα.. ξερει οτι ο συλλογος για τον οποιο παιζει, ειναι παραπανω απο παιχτες και προσωπικοτητες. ΥΓ: btw, διαβασα οτι σκεφτομαστε τον Κουν σε περιπτωση που φυγει ο Βιγια. πραγματικα πολυ θα γουσταρα να τον δω στην ομαδα! απλα δεν ειμαι και ο πιο αντικειμενικος κριτης για το αν θα ταιριαζε, αφου εχω τρελλα με την Αργεντινη! O Mασε ειναι υπερ-συμπαθητικος χαρακτηρας και υπερ-φιλοτιμος παικτης! Επειδη ακριβως ομως ειναι ετσι, δεν επιτρεπεται να τον κραταμε εις βαρος του.Δε γινεται να ειναι σε μια ομαδα που δεν εχει θεση και που, οταν τον χρησιμοποιει,τον βαζει σε ρολο που δεν του ταιριαζει ΚΑΘΟΛΟΥ. Προσωπικα ο Αγκουειρο, δε μου αρεσει καθολου. Θα προτιμουσα εναν επιθετικο που να ειναι καλος και στο ψηλο παιχνιδι για να αποροφαει και λιγο το ξυλο των αντιπαλων αμυνων. Για 'μενα η σειρα καταταξης παει ετσι: Φαν Περσι, Φαλκαο, Τζεκο, Καβανι. Πανω απο ολους θα ηταν η μεγαλη επιστροφη του μεγιστου Ετο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα