Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τσιμπησε την μπαλα ο αλεξις και μετα πηρε ποδια ο τερμας.. καρτα/πεναλτι δεν ειναι;

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι κιτρινη οντως η φαση του πεναλτι?

Το δωσε παντως,ετσι για ξεκαρφωμα εστω!

Πιστεύω πως ναι.Δεν ήταν φάτσα με το τέρμα

Δημοσ.

4 παίχτες οφσάιντ δεν πρέπει να είναι οφσάιντ αν τα συνολικά μέτρα δεν ξεπερνούν τα 20. Κακώς το έδωσε.

Τί ήταν αυτό το γκολ;;; Έλεος! Άλλαξε πορεία η μπάλα από κόντρα. Όπως και να χει, τέλειωσε, 2 γκολ εκτός είναι καλά.

Δημοσ.

Τι να πεις......τι φάγαμε πάλι;

Έλεος!!!!!

Δημοσ.

ρε σεις κοντραρε καπου η μπαλα... δεν ξερω αν φταιει ο βικτωρ. κι εγω στην αρχη τον εβριζα αλλα καπου βρηκε.

Δημοσ.

ενταξει γελαει το συμπαν.χανουμε 2 παιχτες με τραυματισμους και τρωμε ενα 2 μετρα οφσαιτ και το αλλο αλλαζει η μπαλλα πορεια στα τελευταια δευτερολεπτα πριν ληξει ΕΛΕΟΣ

• Like 1
Δημοσ.

Ανάμεσα από τα πόδια του Μπάρτρα πέρασε.Κύλησε ο Τέντζερης και βρήκε το καπάκι.....

Δημοσ.

Κάποιος να πυροβολήσει τον ηλίθιο στο τέρμα, πλέον μου στοιχίζει και σε χρήμα. Το είχα παίξει 1-2 τελικό... Ήμαρτον με το γίδι

Δημοσ.

Κάποιος να πυροβολήσει τον ηλίθιο στο τέρμα, πλέον μου στοιχίζει και σε χρήμα. Το είχα παίξει 1-2 τελικό... Ήμαρτον με το γίδι

Ευτυχώς ήρθε άσος το ημίχρονο Μπάγερν-Γιουβέντους,αλλιώς τα ίδια συναισθήματα με σένα θα είχα.1-2 τελικό το έπαιξα κι εγώ.Καλά κουράγια!!!!

Δημοσ.

Ντάξει valdes είναι αυτός, αν δεν κάνει μια μ@λ@κια δεν γίνεται. Τουλάχιστον έκανε μόνο μια.

Εντωμεταξύ ο άλλος ο μυτόγκας πανυγήριζε το γκολ του.. Γελάει ο κόσμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...