Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρις μεσσι φετος πρωταθλημα δεν επερνε η μπαρτσα ακομα και με αυτη τη ρεαλ.

δε μπορει να περνει ΚΑΘΕ ματς μονος του.το χει κανει αλλωστε απειρες φορες τα τελευταια χρονια και πλεον εξαρτιομαστε πολυ απο αυτον.

οταν δεν ειναι σε καλη μερα η ειναι προσαρμοσμενη ολη η αντιπαλη αμυνα πανω του θα πρεπει και η υπολοιπη ομαδα να τον βοηθησει και οχι να τα περιμενουμε ολα απο αυτον.

δεν ειναι οτι εχουμε δα και κακους παιχτες

11.gif

Δημοσ.

Κανένας δεν είναι υπεράνω κριτικής. Και κανένας πάνω απ' την ομάδα.

δε διαφωνω. απλα ο μεσι εχει δηλωσει παρων και σε ευκολα και σε δυσκολα ματς. δεν ειναι παιχτης που βαζει τα γκολ με τις οσασουνες και τις γραναδες αλλα στα δυσκολα χανεται.

μας εχει ξελασπωσει ουκ ολιγες φορες και στα ζορια. φυσικα και δεν ειναι πανω απο την ομαδα, ομως σκεψου οτι πολλες φορες ολοκληρα συστηματα αντιπαλων στηνονται για το πως θα τον περιορισουν και σκεψου ποσα κλωτσιδια παραπανω τρωει απο τους υπολοιπους δικους μας!

Δημοσ.

Δε θα μπορούσε να είναι ο πιο εύκολος τελικός γιατί δεν ήμασταν σε θέση να έχουμε ούτε καν εύκολο προημιτελικό.

Δημοσ.

και επισης που παμε χωρις μπουσι;;;; διαβασα οτι θα ειναι εκτος αυριο.. με σονγκ αμυντικο χαφ... ωιμε και τρισαλι!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είμαι 200% αισιόδοξος, αλλά αν μια ομάδα μπορεί να ανατρέψει το 4-0, είναι η... κάτι παραπάνω από μια ομάδα.

Δημοσ.

ντεμεσσακη νομιζω πρεπει να το δουμε λιγο ..................... ρεαλ-ιστικα το θεμα! ασε τι λεει ο ζουγανελης οτι γυριζει....!

Δημοσ.

ντεμεσσακη νομιζω πρεπει να το δουμε λιγο ..................... ρεαλ-ιστικα το θεμα! ασε τι λεει ο ζουγανελης οτι γυριζει....!

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα θα τα δώσει όλα. Και λέγοντας όλα... πως ήμασταν στο Μόναχο; Καμία σχέση...

Το 4-0, είμαι σχεδόν σίγουρος, πως δεν έχει γυρίσει ποτέ, μέχρι τώρα, αλλά όταν μιλάμε για την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών, ε, νομίζω πως αν το γυρίσει κάποια, θα το κάνει αυτή.

Αν η ομάδα πιάσει καλή απόδοση, τότε όλα είναι πιθανά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...