Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανυπομονω να δω (τον Πεπε να μαρκαρει τον) Νειμαρ στην Ευρωπη!!!

φιξντ.

Δημοσ.

Ανυπομονω να δω (τον Πεπε να μαρκαρει ριχνει κλωτσιδια στον) Νειμαρ στην Ευρωπη!!!

φιξντ.

φιξντ εγκαιν!!!!

Δημοσ.

Ειναι και μιση μεριδα ο Νειμαρ,στο νοσοκομειο θα τον στειλει κομμενο στα δυο..Ενω πρωτα ομως του εχει σκασει ο Νειμαρ 2-3 "ποδιες"

Δημοσ.

και αυτος θα ειναι ο λογος που στην 4η φορα θα πει ο πεπε "η μπαλα, η παιχτης.. οχι και τα 2"...

Δημοσ.

Οχι κανεις λαθος φιλε μου...Την τεταρτη φορα δεν υπαρχει το "ή μπαλα ή παικτης" υπαρχει μονο "ο παικτης" τιποτα αλλο...

Δημοσ.

H νεα φανελα της περιοδου 2013-2014

http://www.gazzetta.gr/football/article/508008/katalaniki-i-nea-fanela-tis-mpartselona

Εμενα μου αρεσουν πολυ! Στα θετικα οτι εβαλαν και το στοιχειο της Καταλωνιας πιο "σωστα"!!! Να φυγουν και οι χορηγοι απο πανω και θα ειμαστε σουπερ!

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ ωραια η Καταλανα.....!

Αν και ειμαι με την Ατλετικο λεω να παρω μια μολις βγουν με το καλο γιατι μου αρεσε πολυ.

Χωρις βεβαια τον χορηγο μπροστα.

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι ο αμπινταλ αλλα ο τιτο.. το τι θα γινει με τον προπονητη με καιει περισσοτερο. στον αμπινταλ, ουτως η αλλως, αγωνιστικα δεν στηριζομασταν.

η απουσια προπονητη ομως φανηκε εντονα αυτη τη σεζον.

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι ο αμπινταλ αλλα ο τιτο.. το τι θα γινει με τον προπονητη με καιει περισσοτερο. στον αμπινταλ, ουτως η αλλως, αγωνιστικα δεν στηριζομασταν.

η απουσια προπονητη ομως φανηκε εντονα αυτη τη σεζον.

Παμε για Ερνεστο!!!

Δημοσ.

το εχω διαβασει κι αυτο.. το χει πιστευεις; δε φτανει απλα να εισαι θιασωτης του 4-3-3...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...