linuslost Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Η ενδεκάδα είναι για τα μπάζα, αλλά δεν νομίζω ότι φταίει μόνο ο ενρικε... Η ομάδα είναι γυμνή σε άμυνα κ κέντρο. Σήμερα παίζουμε χειρότερα κ από ομάδα Β εθνικής... Είναι το 3ο σερί ματς που βλέπω από τότε που έβαλα ΟΤΕ και σε ολα χάνουμε. Μπας κ είμαι γκαντεμης? 1
gas83 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 οκ ειμαστε και καταραμενοι μεσα σε ολα 6ο δοκαρι σε 2 ματς
linuslost Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό αυτό με τα δοκάρια...
Rabican Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 επειδη δεν το βλεπω, 4 απο το ματς με θελτα και 2 σημερα ηδη;;
linuslost Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 επειδη δεν το βλεπω, 4 απο το ματς με θελτα και 2 σημερα ηδη;; Ναι, σήμερα Μέσι κ σουαρεζ..Ο μπουσκετς έξω κ φαίνεται ότι τραυματίστηκε ελαφρά... Επίσης ο Μέσι εδώ κ ώρα πιάνει τον τετρακεφαλο.Edit: Αχαχαχα! Τρίτο δοκάρι.. Ο Σουαρεζ είναι πολύ καλός!
gas83 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 ελα ρε παιδια ελεος 7ο δοκαρι αν ειναι δυνατον ενταξει τωρα κυριε ενρικε? να ξερετε ποιον να ξεκινατε την επομενη φορα αιντε
linuslost Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Επιτέλους! 1-2! Ο Σουαρεζ θα προσφέρει πολύ φέτος!!
Raikkonen86 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ουτε συμβολαιο να ειχαν με τα δοκαρια... 1
linuslost Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 <p>μεσι τετρακεφαλος; ωχ ωχ ωχ...</p> Παίζει κανονικά τόση ώρα... Πέρυσι δικεφαλους είχε.
gas83 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 απιθανα πραγματα απο τον τραγικο ενρικε τουλαχιστον εκανε τα αυτονοητα κα γυρισαμε το ματς mvp σουαρεζ τσαβι με το που βγηκε ο τραγικος μπουσι που εχω ξαναπει οτι δεν πρεπει να ξεκιναει κυκλοφορησε καλυτερα και πιο γρηγορα η μπαλλα καναμε πολλες φασεις στο δευτερο μεσσι πιο γκαντεμις πεθαινεις 4 δοκαρια σε 2 ματς δε λεει να σπαει το ρεκορ της λαλιγκα λες και τον εχει καταραστει ο τελμο ζαρα 7 δοκαρια σε 2 ματς..τα λεει ολα για το ποσο στραβα μπορει να πηγιανουν ολα οταν δεν παιζεις και καλα 1
linuslost Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Ο Ρακιτιτς δεν μου άρεσε μέχρι τώρα... Ο Τσαβι πολύ καλύτερος αλλά δεν μπορεί να αντέξει ολα τα παιχνίδια. Προτιμούσα τον Κροος χίλιες φορές, ο οποίος ήθελε πολύ να έρθει σύμφωνα με τον Κροιφ!
gas83 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 στα τελευταια παιχνιδια εχει πεσει αλλα μεχρι και το κλασικο ηταν πολυ καλος εχω την εντυπωση οτι χανεται στις παπαριες(τακτικες) του ενρικε δεν ξερω τι εντολες εχει αλλα φενεται πιο πολυ να βοηθαει αμυντικα ενω στη σεβιλλη ηταν το ακριβως αντιθετο για οσους εχουν δει και ειδικα τωρα που λειπει ο ινιεστα θα πρεπε να αναλαβει πιο πολλες πρωτοβουλιες μς το κεντρο να παραπαιει τελευταια χανεται κι αυτος αναγκαστικα
ougxar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 τι να παιξει ρε παιδια με τον ραφινια διπλα του,σα να παιζουμε με 10 ειναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα