PostHelper Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Το ελεγχουμε προς το παρον αν και εγω φοβαμαι ακομα. Ο Μεσι ειναι λες και παιζει με παιδακια, τους κανει ο,τι θελει. Κλασικα. Αμα ηταν ετσι στο μουντιαλ θα το επαιρνε η Αργεντινη αλλά ετυχε στην χειροτερη κατασταση του λογω τραυματισμου. Ο Νευμαρ εξελισσεται στο σκοραρισμα και στο να τελειωνει τις φασεις σε Πεδρο Νο2. 1
kirileman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ο κοντός έχει βγάλει 4 διαφορετικούς παίχτες μας φάτσα με το τέρμα και μόνο ο ένας σκόραρε. Καλά, χαμός σε αυτή τη φάση στα δυο τέρματα! Αρνητικός πρωταγωνιστής για μένα ο Σουάρεζ.
PostHelper Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Επικοι χασογκοληδες ειμαστε και ΕΠΙΚΗ βουτια και επικο μαιμου πεναλτυ!! Ευτυχως το επιασε. 2
PostHelper Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Προπονηση στα τετ α τετ τουλαχιστον για ενα 45ωρο!!!!! Πόσα ακομη μπορουμε να χασουμε?? 1
PostHelper Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ο Σουαρεζ προσπαθει αλλά ειναι λιγο ατσαλος. Το ιδιο και ο Νευμαρ. Ποιοτητα φοβερη αλλά ειναι καπως ασυνονιστοι με την ομαδα. Ο Νευμαρ σιγα σιγα φτιαχνει, ε θα φτιαξει και ο Σουαρεζ. Ο Μεσι κλασικα ειναι αδιαφορος για τα προσωπικα του στατιστικα και δεν κυνηγαει το γκολ και προτιμαει τις πασιτσες και να περασει ο χρονος να νικησει και να προκριθει η Μπαρτσελονα. Δεν μου αρεσει αυτο γιατι εγω θελω να επιτιθονται σε καθε περιπτωση, αλλα δειχνει οτι δεν εχει νοοτροπια να κοιταει τον εαυτο του αλλά τον ενδιαφερει πρωτα η ομαδα. Χαμενο τετ α τετ και παλι!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!! Με μια απλη πασα του Σουαρεζ θα ειχαμε τωρα το 2-0. Ο Μεσι θα ειχε 5-6 ασιστ αν βαζανε τα αυτονοητα. Τζαμπα κινδυνευουμε(γιατι ποδοσφαιρο ειναι και 2 γκολ ευkολα μπαινουν). EDIT: Ενταξει δεν μπαινει!!!! Και ο Μεσι χαμενο τετ α τετ αν και οκ αυτο ηταν καλη φαση.
Orpheas1992 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Οφειλουμε να παραδεχτουμε και τον Χαρτ στα ενας εναντιον ενος παντως... Τρομερες τοποθετησεις. 1
Linus_Lost Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ευτυχώς το πέναλτι δεν μπήκε κ δεν κινδύνεψαμε. Μπροστά πρέπει ν κάναμε ρεκόρ χαμένων ευκαιριών..
Rabican Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 o μεσι θα ριξει καντηλια μετα το ματς με τους χασογκοληδες......!!!
gas83 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 ειναι πραγματικα κριμα μετα απο τετοια μαγικη εμφανιση να μην εχουμε βαλει 6-7-8 γκολ χωρις ιχνος υπερβολης και ειναι διπλο κριμα γιατι δε το καθαρισαμε απο νωρις και τα παιδια ετρεχαν ακαταπαυστα μεχρι το 92 και δεν ξεκουρασαμε καθολου παιχτες για το κλασικο ισα ισα μου φανηκαν και κουρασμενοι προς το τελος ειναι το μονο που με πειραξε. σα τρομερη κατασταση η ομαδα νομιζω στα τελευταια 17 ματς εχουμε 16 νικες παιζοντας πολυ ωραια μπαλλα με μονη παραφωνια το ματς με τη μαλαγα που οπως αποδειχτηκε ηταν απλα μια κακη βραδια. για τις ευκαιριες δεν εχω να πω πολλα τα γκολ θα ερθουν οσο δημιουργουμε μπροστα η τριαδα ειναι απολαυση μου θυμισε πολυ το ματς με θελτα το που χασαμε και το ματς ηταν για 8-0 με 5 δοκαρια τοτε νομιζω ηταν απλα απο κεινες τις βραδιες που η πορνη δεν ηθελε να μπει αν και το μονο που εχω να πω για τους 3 μπροστα ειναι οτι ο νευμαρ το τελευταιο μηνα εχει χασει λιγο τα τελειωματα του αλλα θα επανελθει ελπιζω αυτο που μας αξιζε σημερα και δε μας το δωσε να μας το δωσει την κυριακη θα μου φανει αδιανοητο σε δευτερο σερι ματς να χασουμε τα αχαστα παλι μιας και ειναι σιγουρο οτι θα κανουμε φασεις με τον τροπο που παιζουμε και με τη ρεαλ 1
Orpheas1992 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μπορουμε να κληρωθουμε με οποιονδηποτε στους 8 διαβαζω, ακομα και με τις Ισπανικες. Ας ριξω μια προβλεψη για τα ζευγαρια...Ρεαλ - Μονακο Μπαρσα - Γιουβεντους Παρι - Πορτο Μπαγερν - Ατλετικο Ποσες αλλαγες καναμε στο ματς ειδε κανεις? Ειδα μονο μια και sport24 που τσεκαρω μονο τον Ραφινια εχουν....τραγικος ο ερασιτεχνης αν ισχυει. Κατα τα αλλα νικη και με μισο γκολ οπωσδηποτε την Κυριακη, ειναι ολα τα λεφτα το παιχνιδι (κυριολεκτικα και μεταφορικα).
gas83 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 αν παιζουμε ετσι ας κληρωθουμε με οποιον θελει δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα ισα ισα νομιζω αυτη τη στιγμη κανεις μα κανεις δε θελει να κληρωθει μαζι μας οχι αλλη κολοφαρδη κληρωση για ρεαλ παρακαλω σα να το βλεπω απο τωρα,μονακο αντε πορτο το πολυ οχι οτι εχω θεμα με τη ρεαλ αλλα μην εχουμε μονο εμεις παντα δυσκολο προγραμμα. ολα παιζουν το ρολο τους και για το πρωταθλημα αναλογα την κληρωση 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα