linkin Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Καταρχην ..... Ολα τα μπαν ηταν για ακριβως αυτο τον λογο. Οποτε ακυρη η προσπαθεια σου να με υποβαθμισεις.... ........ Καμια προθεση να σε υποβαθμισω αγαπητε, το εχεις κανει εσυ (εστω και απο προηγουμενο account), εγω δεν χρειαζεται να πω τιποτα, απλα παραθετω! Εγω αγνοω?? Εγω ειδικα αγνοω?? Αστεια πραγματα. Εγω ξερω τα παντα για τους κανονισμους. Απο ερμηνειες εως φιλοσοφιες, εως και ολες τις υποπεριπτωσεις ολων! Ο Βαρουχας δεν ξερει τι του γινεται σε θεματα χεριων στο ξαναλεω..... ..... Καλη συνεχεια σε ολους!
kirileman Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εχετε καταντησει τα thread Μπαρτσα και Ρεαλ μη πω πως. Σαν αυτα του Ολυμπιακου και του Παο. Ολο για τη διαιτησια. Λιγη καφριλα ακομα λειπει και θα ειναι ταμαμ. Αυτο μας αξιζει , αυτο εχουμε. Ελλαδα ρεεεε .. Αν δε βρισουμε το διαιτητη σε καθε ματς, αν δε δωσουμε βαρυτητα πρωτα σε αυτον και δεν ξεκιναει η συζητηση απο αυτον δε γινεται. Ηλπιζα οτι θα κρατιοταν σε ψηλοτερο επιπεδο τα ξενα threads αλλα διαψευδομαι. Δε βλέπω συζήτηση για τη διαιτησία κάποιου αγώνα, συζήτηση για τους κανονισμούς βλέπω και την εφαρμογή τους. Λοιπόν επειδη τ κουρασαμε... Χέρι πρέπει να δίνεται όταν υπάρχει πρόθεση ή όταν το χέρι βρίσκεται σε μη φυσική θέση..! Ποιά είναι η φυσική θέση; Μέσα στην τσέπη; 3
Linus_Lost Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εχετε καταντησει τα thread Μπαρτσα και Ρεαλ μη πω πως. Σαν αυτα του Ολυμπιακου και του Παο. Ολο για τη διαιτησια. Λιγη καφριλα ακομα λειπει και θα ειναι ταμαμ. Αυτο μας αξιζει , αυτο εχουμε. Ελλαδα ρεεεε .. Αν δε βρισουμε το διαιτητη σε καθε ματς, αν δε δωσουμε βαρυτητα πρωτα σε αυτον και δεν ξεκιναει η συζητηση απο αυτον δε γινεται. Ηλπιζα οτι θα κρατιοταν σε ψηλοτερο επιπεδο τα ξενα threads αλλα διαψευδομαι. Δε βλέπω συζήτηση για τη διαιτησία κάποιου αγώνα, συζήτηση για τους κανονισμούς βλέπω και την εφαρμογή τους.Λοιπόν επειδη τ κουρασαμε... Χέρι πρέπει να δίνεται όταν υπάρχει πρόθεση ή όταν το χέρι βρίσκεται σε μη φυσική θέση..!Ποιά είναι η φυσική θέση; Μέσα στην τσέπη;Ως μη φυσική θέση εννοώ να είναι τεντωμένο...
kirileman Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Ως μη φυσική θέση εννοώ να είναι τεντωμένο... Ούτε αυτό από μόνο του λέει κάτι, εξαρτάται την περίπτωση. Υπάρχει το τεντώνω το χέρι για να σταματήσω την μπάλα και υπάρχει και το τεντώνω γιατί σαβουριάζομαι και πάω να στηριχτώ. Είπαμε, οι ποδοσφαιριστές έχουν χέρια, δε θα τους τα κόψουμε. Παράβαση νοείται μόνο όταν υπάρχει πρόθεση να βρει την μπάλα, αυτό ξέρω. Το τί σφυρίζουν πολλές φορές οι διαιτητές, είναι μια άλλη ιστορία και μου αρέσει που βασίζεστε σε σφυρίγματα διαιτητών για να ερμηνεύσετε τους κανονισμούς, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι στα ποδοσφαιρικά γήπεδα γίνονται καθημερινά διαιτητικά όργια κατά παράβαση κάθε κανονισμού. Αν σκέφτεστε έτσι, τότε λογικά για εσάς υπάρχει κανονισμός που επιτρέπει σε βραζιλιάνους αμυντικούς που το όνομά τους αρχίζει από Κ και τελειώνει σε Άρλος να παίζουν μπακότερμα. 2
PostHelper Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δε βλέπω συζήτηση για τη διαιτησία κάποιου αγώνα, συζήτηση για τους κανονισμούς βλέπω και την εφαρμογή τους. Ποιά είναι η φυσική θέση; Μέσα στην τσέπη; Κομμενο. Καμια προθεση να σε υποβαθμισω αγαπητε, το εχεις κανει εσυ (εστω και απο προηγουμενο account), εγω δεν χρειαζεται να πω τιποτα, απλα παραθετω! Καλη συνεχεια σε ολους! Κλασικα ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙΣ και ΔΕΝ συζητας/απαντας στα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πραγματα που ειπα. Και προφανως πως να συζητησεις συγκεκριμενα αφου οι επισημοι κανονισμοι της ΦΙΦΑ λενε τα αντιθετα απο αυτα που λες? Δεν σε βολευει και πρεπει να υπεκφυγεις.....
Linus_Lost Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ούτε αυτό από μόνο του λέει κάτι, εξαρτάται την περίπτωση. Υπάρχει το τεντώνω το χέρι για να σταματήσω την μπάλα και υπάρχει και το τεντώνω γιατί σαβουριάζομαι και πάω να στηριχτώ. Είπαμε, οι ποδοσφαιριστές έχουν χέρια, δε θα τους τα κόψουμε. Παράβαση νοείται μόνο όταν υπάρχει πρόθεση να βρει την μπάλα, αυτό ξέρω. Το τί σφυρίζουν πολλές φορές οι διαιτητές, είναι μια άλλη ιστορία και μου αρέσει που βασίζεστε σε σφυρίγματα διαιτητών για να ερμηνεύσετε τους κανονισμούς, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι στα ποδοσφαιρικά γήπεδα γίνονται καθημερινά διαιτητικά όργια κατά παράβαση κάθε κανονισμού. Αν σκέφτεστε έτσι, τότε λογικά για εσάς υπάρχει κανονισμός που επιτρέπει σε βραζιλιάνους αμυντικούς που το όνομά τους αρχίζει από Κ και τελειώνει σε Άρλος να παίζουν μπακότερμα. To ιδιο λεμε!!! Οταν πεφτει για τακλιν και στηριζετε στο χερι φυσικα και δεν ειναι.... Αλλα οταν γυρναει πλατη ο αμυντικος σε σουτ και τα χερια τα εχει στο θεο, τοτε μπορει να μην εχει προθεση αλλα ειναι παραβαση! Eπισης προχθες δεν υπηρχε πεναλτι για εμας στο χερι της Ατλετικο. Δεν υπαρχει πεναλτι εδω, ο Πικε παει να γυρισει το σωμα. Εδω η ρεαλ επιτιθεται, αλλα αμα ηταν σε αμυνα ο Βαραν και εκανε αυτο το χερι τοτε προφανως και θα ηταν πεναλτι ακομα και αν δεν ειχε προθεση. http://www.gfycat.com/EnlightenedLateEstuarinecrocodile Στο απο πανω url υπαρχει πεναλτι? Η οχι?
kirileman Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Αν και γυρνάει την πλάτη στο διαιτητή και την κάμερα και δε ξέρουμε τί ακριβώς έκανε τα χέρια του μπροστά, όπως το βλέπω, όχι. Δείχνει να τα μαζεύει και το σουτ είναι δυνατό και από κοντά. Αν ο διαιτητής (με καλύτερη οπτική) κρίνει ότι δεν τα μάζεψε αρκετά, αλλά τα άφησε τόσο απλωμένα όσο χρειαζόταν για να αποκρούσει, θα το σφυρίξει. Μερικά πράγματα φαντάζομαι είναι στην κρίση του και τέτοιες φάσεις σίγουρα δεν πρέπει να επιφέρουν τιμωρία των διαιτητών (όπως ένα οριακό οφσάιντ που ο επόπτης το έχασε). Πάντως, το ότι η μπάλα βρίσκει ένα χέρι, από μόνο του δε λέει τίποτα. Επίσης, ξέρω (αν κάνω λάθος, ας με διορθώσετε) ότι οι παραβάσεις σφυρίζονται όταν ο διαιτητής είναι σίγουρος. Δηλαδή, δε δίνει πέναλτι όταν αναρωτιέται: "Τώρα αυτό ήταν ή δεν ήταν; Δε γ@μιέται, θα το δώσω". Όχι, αν έχει αμφιβολίες, το παιχνίδι συνεχίζεται. Διαιτητής δεν είμαι και η γνώμη μου δεν έχει την παραμικρή βαρύτητα στο θέμα. 1
gas83 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 ε αυτο λεω ρε παιδες τοσες μερες ο κανονισμος δεν ειναι σαφεις αναλογα την περιπτωση παει το παραπανω gif ειναι ΚΑΘΑΡΟ πεναλτι και που ξερω εγω αν ο αμυντικος επιτηδες δε γυριζει την πλατη αλλα εχει απλωμενα τα χερια παρολο που στην αρχη φενονται ως κολλημενα(δεν ειναι ομως) για να πουμε μετα ε δε το θελε ειχε γυρισει πλατη δεν εβλεπε η φαση ειναι φαση καθαρη για γκολ με την μπαλλα να πηγαινει προς το τερμα και ο αμυντικος αποκτα πλεονεκτημα ως αμυνομενος αφου καλυπτει μεγαλυτερο χωρο με αυτο τον τροπο και τελικα χαλαει τη φαση ασε που ειναι τελειως περιεργος και αφυσικος ο τροπος που παει να κανει το μπλοκ ομως 100% σιγουρος δε μπορει να εισαι αν εχει προθεσει η οχι και γιαυτο λεω οτι το αμεσως επομενο λογικο επιχειρημα ειναι αν αποκτα πλεονεκτημα εμενα αυτη ειναι η αποψη μου και δυσκολα να μου την αλλαξει καποιος οχι επειδη ειμαι ισχυρογνωμων αλλα επειδη μεχρι τωρα δεν εχω διαβασει κατι ακομα πιο λογικο απο αυτο που λεω 1
Linus_Lost Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Αύριο λένε οτι ο Χavi θα ανακοινώσει την αποχώρηση του.. Στενοχωριέμαι αρκετά ξέροντας οτι θα τον δω να παίζει 1-2 φορές ακόμα μόνο. Ήταν απόλαυση να τον βλέπεις με το αρχοντικό τ στυλ στο κέντρο! Σωστός μαέστρος!! 1
linkin Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 ε αυτο λεω ρε παιδες τοσες μερες ο κανονισμος δεν ειναι σαφεις αναλογα την περιπτωση παει το παραπανω gif ειναι ΚΑΘΑΡΟ πεναλτι και που ξερω εγω αν ο αμυντικος επιτηδες δε γυριζει την πλατη αλλα εχει απλωμενα τα χερια παρολο που στην αρχη φενονται ως κολλημενα(δεν ειναι ομως) για να πουμε μετα ε δε το θελε ειχε γυρισει πλατη δεν εβλεπε η φαση ειναι φαση καθαρη για γκολ με την μπαλλα να πηγαινει προς το τερμα και ο αμυντικος αποκτα πλεονεκτημα ως αμυνομενος αφου καλυπτει μεγαλυτερο χωρο με αυτο τον τροπο και τελικα χαλαει τη φαση ασε που ειναι τελειως περιεργος και αφυσικος ο τροπος που παει να κανει το μπλοκ ομως 100% σιγουρος δε μπορει να εισαι αν εχει προθεσει η οχι και γιαυτο λεω οτι το αμεσως επομενο λογικο επιχειρημα ειναι αν αποκτα πλεονεκτημα εμενα αυτη ειναι η αποψη μου και δυσκολα να μου την αλλαξει καποιος οχι επειδη ειμαι ισχυρογνωμων αλλα επειδη μεχρι τωρα δεν εχω διαβασει κατι ακομα πιο λογικο απο αυτο που λεω Κι εγω αυτο λεω απο ΠΕΡΥΣΙ!! Ειχε συμφωνησει και ο Κιριλεμαν σε ανυποπτο χρονο μαζι μου αλλα φετος αγριεψε λιγο παραπανω και ειπε να βγαλει λιγη χολη παραπανω κατα της Ρεαλ. Δεν πειραζει. Κατα τα αλλα, μακαρι να δουμε ματσαρα στον τελικο αν και νομιζω οτι δεν θα δυσκολευτειτε ιδιαιτερα.
gas83 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 δεν ειναι να υποτιμας ιταλικη ομαδα ειναι μανουλες να περνουν μεγαλα τροπαια απο κει που δε τους περιμενει κανεις αν δε μπει το πρωτο γκολ νωρις οσο περναει η ωρα θα χτιζουν χαρακτηρα μεσα στο ματς και οι προσπαθειες οι δικες μας θα γινονται ακομα πιο δυσκολες με το αγχος του φαβορι παντως μεχρι τωρα αυτη η ομαδα εχει δειξει χαρακτηρα ακι ο κορμος που εχουμε εχει 3 στα 3 σε τελικους τσουλου οποτε εχουν εμπειρια να ανταπεξελθουν για μενα μονο λογο της τριαδας μπροστα 55-45 και μιλαω πολυ σοβαρα εχουμε δει απειρα φαβορι να χανουν κουπες ειτε παιζοντας καλυτερα ειτε και χειροτερα στον αγωνιστικο χωρο οποτε εχει δρομο ακομα 1
PostHelper Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/barcelona/symfwnhse-me-mpartselona-o-pogkmpa.3482015.html 1
gas83 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 barcastuff @barcastuff · 1 ώραΠριν από 1 ώρα Barcelona made Dani Alves (32) a new offer, but the player rejected it and ended the negotiations. PSG and Man City are interested. [sport] 177 retweets59 favorites Απάντηση Κοινοποίηση177 Αγαπημένο59 Περισσότερα Προβολή μετάφρασης barcastuff @barcastuff · 1 ώραΠριν από 1 ώρα Barcelona right back Dani Alves (32) has decided to leave at the end of the season. He will give a press conference on Tuesday. [sport] απο το πουθενα ενω ειχε αλλαξει σταση ξερει οτι ειναι αναντικαταστατος στη μεγαλυτερη ομαδα και τελικα του εδωσαν αυτο που ζητουσε απο την αρχη της χρονιας και ειχαν την κξοντρα με τη διοικηση (2+1 δλδ) πολυ ασχημη εξελιξη 1
PostHelper Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Και τεραστια απωλεια ο Αλβες. Ενας παικτης που ειχε ζυμωθει στο συστημα της Μπαρτσελονα και ταιριαζε ΑΠΟΛΥΤΑ. Και τον τελευταιο καιρο θυμιζει τον παλιο καλο Αλβες. Ακουραστος πανω κατω ολη την ωρα, ενα δυνατος κρικος της αλυσιδας του "πασινγκ-γκειμ" της Μπαρτσελονα, καλες σεντρες(επιτελους!), καλα σουτ, μεγαλη επιθετικη συμμετοχη και αρκετα καλη αμυνα. ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Ακομα πιο μεγαλη ΤΡΑΓΩΔΙΑ ειναι η φυγη του Τσαβι βεβαια που ναι μεν μεγαλωσε και δεν ειναι τοσο μεγαλη αγωνιστικη τραγωδια αλλά ειναι ενας απο τους στυλοβατες της Μπαρτσελονα τοσα χρονια, σχεδον η ψυχη της.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα