Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο ραδιόφωνο άκουσα ότι αλλάζει το σκηνικό, ότι ο Άλβες δήλωσε ότι είναι ευτυχισμένος στην Μπάρτσα κλπ

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/anatropi-dedomenwn-apo-tin-ekproswpo-tou-ntani-albes-thelei-na-meinei-stin-mpartselona/3169718

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.

ΕΙμαι ο μονος που δεν γουσταρει Αλβες? (ισως λογω της "προσφορας" του στην Σελεσαο)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Kαναμε μαζεμενες μεταγραφες και ολοι τους 22 χρονων... Ντιν, Ουμτιτι, Ντενις Σουαρεζ που στην ουσια επεστρεψε ξανα και σημερα Αντρε Γκομεζ..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ωραιος ο Βινταλ, γρηγορος, δυνατος και με καλες επιθετικες προσπαθειες... Βεβαια φιλικα ειναι αλλα κατι δειχνει.

Απο τα λιγα που ειδα, τα ιδια και για τον Ουμτιτι. Πιστευω θα μας βοηθησει πολυ.

• Like 1
Δημοσ.

Από άλλο πλανήτη πάλι ο κοντός...

wtf? τι πασα ηταν αυτη στο γκολ του Λουις;;;;

Δημοσ.

Από ότι φαίνεται το κάνουμε το έγκλημα και πουλάνε τον Μπράβο στην Σίτυ (για αρκετά λεφτά βέβαια) για να παίξει με το έτσι θέλω και τις απειλές ο γερμανός..

• Like 1
Δημοσ.

καλος ο Τερ Στεγκεν, δε λεω, αλλα προτιμω τον Χιλιανο...

καταλαβαινω οτι παιζονται πολλα λεφτα αλλα νομιζω θα ειναι κριμα να θυσιασουμε τη σταθεροτητα κατω απο τα δοκαρια. πολυ βασικο κομματι και δεν ξερω που θα βρουμε αξιοπιστο μπακαπ του Τερ Στεγκεν.

• Like 1
Δημοσ.

αποδεδειγμενα σταθεροτατος και η θεση αυτη (+των κεντρικων αμυντικων θεωρω) ειναι θεσεις με τις οποιες δεν πολυ-ρισκαρεις ει δυνατον. καθε γκελα ειναι 90% γκολ.. 

• Like 1
Δημοσ.

3-0 με την Σεβιλλη.

επισημο αντιο του Μπραβο που επιασε και πεναλτι 

ο τερματζης της σεβιλλης μου φανηκε οτι επνιξε τα 2 γκολ κανονικα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...