vairass Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Εντάξει, Barcelona είμαι, αλλά το σημερινό είναι λίγο ντροπή για τον θεσμό. Το πέναλτι που δίνεται στον Σουάρες είναι σκανδαλώδες και αλλάζει όλη τη ροή του αγώνα Εννοείται... Είπαμε Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ ... Σαν να βλέπω Ελλάδα.
dekulinkgr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δεν ξερω αν ηταν στημενο αλλα αυτη η παρι για τοσα γκολ ηταν σημερα.Ανυπαρκτη.Στο 1ο ματς την ειχε πατησει την μπαρτσα αλλα σημερα φανηκε οτι ειναι μικρη ομαδα. 1
Zus Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Εννοείται... Είπαμε Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ ... Σαν να βλέπω Ελλάδα. Μην το πάμε εκεί και κλειδωθεί το νήμα, κρίμα είναι. Ο ΠΑΟΚ μόνο αδικημένος δεν είναι στα ματς με Ολυμπιακό
JohnTehGreek Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ένα έπος για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Δεν ασχολούμαι καν με Ισπανικές ομάδες αλλά αυτή ήταν από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μπράβο στην Μπάρτσα. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Κακη μερα για το champions league η σημερινη. Αδικουνται και οι 2 ομαδες , αδικειται και η ανατροπη της Μπαρτσελονα βεβαιως. Το μονο που δεν αδικειται ειναι ο θεσμος που αποτι φαινεται κατα καιρους μαλλον ειναι υπερεκτιμημενος σε σχεση με την αξιοπιστια του. 1
vairass Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Κακη μερα για το champions league η σημερινη. Μόνο; ούτε καν έπαιξαν οι Γάλλοι, βρωμάει η υπόθεση.
4saken Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Σοβαρα υπαρχει κοσμος που θεωρει οτι το πρωτο πεναλντι ηταν μουφα?αφηστε την μπαλα και δειτε survivor. 2
johnbond Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ένα έπος για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Δεν ασχολούμαι καν με Ισπανικές ομάδες αλλά αυτή ήταν από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μπράβο στην Μπάρτσα. Τι έπος ρε φίλε; Με 2 γκολ handicap δώρο; Εγώ υποστήριζα barca γιατί μου αρέσουν οι ανατροπές,αλλά μόνο στεναχώρια μου προκάλεσε αυτό που έγινε. Σκέψου να είσαι οπαδός της παρί και να αποκλειστείς τόσο άδικα. Σοβαρα υπαρχει κοσμος που θεωρει οτι το πρωτο πεναλντι ηταν μουφα?αφηστε την μπαλα και δειτε survivor. Δεν είχε καμία πρόθεση να τον ανατρέψει στο 1ο. 2
kirileman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μια χαρά δικαιολογούνται και τα δυο πέναλτι. Στη φάση του Σουάρες του βάζει το χέρι στο λαιμό, με τον Σουάρες να είναι σε πλεονεκτική θέση και να ετοιμάζεται, ενώ μπερδεύονται τα πόδια. Εννοείται ότι ο άλλος το νιώθει και πέφτει. Ας πρόσεχε. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Εγώ πάντως θα στοιχηματίσω πως θα περάσει η Μπάρτσα! Ρε πούστη μου, το άλλαξα στο 80', δεν το πίστευα αν και το έγραφα από προχθές!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα