Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου αρεσε για τα λιγα λεπτα που περασε αλλαγη ο παουλινιο.

δειχνει να εχει δυναμη κατι που λειπει απο το κεντρο μας και πατυησε περιοχη κατι που δε κανουν οι μεσοι μας

κοουταρω τον εαυτο μου εδω.το ξανακανε και δευτερη σερι φορα και πηρε το ματς

ας ελπισουμε να ειναι η εκπληξη της σεζον και να φαμε ολη τη γλωσα μας

σε σχεση με τους αλλους που εχουμε στο κεντρο δειχνει καλα σημαδια

θελω να τον δω και βασικο σε ενα ματς για να κρινω καλυτερα 

ανουσια κατοχη  δε δημιουργησαμε τιποτα

εγραψα στο ημιχρονο ακομα και να το γυρισουμε εγω κοιταω την εμφανιση που ηταν αθλια

ο σουαρες απο περσυ στο δευτερο μισο της χρονιας μεχρι και τωρα ειναι εντελως παλαιμαχος δε ξερω τι εχει παθει αλλα χρειαζεται επιγοντως να γινει κανονικος ποδοσφαιριστης παλι γιατι θα χουμε προβλημα

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά, μήπως ο Παουλίνιο δεν είναι τόσο τρόμπας όσο λέγανε. Γιατί και με την Εθνική Βραζιλίας έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια και σήμερα μας έδωσε και ένα πάρα πολύ σημαντικό τρίποντο. Για να δούμε...

• Like 1
Δημοσ.

3-4 Μηνες εκτος ο ντεμπελε

χρονια τελος δλδ

πανω που ειχαμε παρει μια διαφορα απο τη ρεαλ που εχει και πολυ δυσκολο ματς σημερα

τι να πω.ξενερα

• Like 1
Δημοσ.

Όλα τα είχαμε, οι τραυματισμοί μας έλειπαν... Όπως είπε και ο gas83 πάει η χρονιά για τον Ντεμπελε και δεν νομίζω ότι μπορούμε να στηριχθούμε στον Ντεολοφεου για τα δύσκολα παιχνίδια.

Δημοσ.

Παίχτηκε πολύ ξύλο στο συγκεκριμένο ματς. Και ο διαιτητής πέταγε χαρταετό.

Τέσπα.

Γιατί τέλος η σαιζόν? Γενάρη θα είναι πίσω. Εκεί ακριβώς που ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και μπαίνουμε και στη φάση νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λίγκ.

Εκεί τον θέλουμε. Μακάρι να επιστρέψει υγιης

• Like 1
Δημοσ.

Τέσπα.

Γιατί τέλος η σαιζόν? Γενάρη θα είναι πίσω. Εκεί ακριβώς που ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και μπαίνουμε και στη φάση νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λίγκ.

δλδ πιστευεις οτι δε θα κανουμε πολλες γκελες με τον ντελεφαου βασικο

ο μεσσι θα πρεπει να τραβηξει ακομα πιο πολυ την ομαδα τωρα  που ηδη τα περιμενει ολα απο αυτον

ο σουαρες ειναι χωμα και το κεντρο μετριο(να δουμε αν θα γινει βασικος ο παουλινιο καποια στιγμη)

και μη ξεχνας εχουμε βαλβερδε που δεν αρεσκεται στο ροτασιον 

με μεσοβδομαδο ματς με γιουβε και ειχαμε μια λλαγη στην εντεκαδα

και ως γνωστον οι ομαδες του κλαταρουν μετα τον ιανουαριο εκει που κερδιζονται οι τιτλοι οπως ειπες

επιπλεον ο ντεμπελε θελει χρονο να προσαρμοστει και φανηκε σε ολα τα ματς στα λιγα λεπτα που επαιξε

πολυ εξω απο τα νερα του

δε σημαινει οτι θα επιστρεψει και θα πεταει φωτιες

ασε που ο τραυματισμος του ειναι σημαντικος και να δουμε σε τι κατασταση θα επανελθει

εγω ετσι το βλεπω

μακαρι να πεσω εξω

Δημοσ.

Τέσπα.

Μια τελος η χρονια, μια γεναρη, εγω γιατι ειδα οτι 2 μηνες θα μεινει εξω αρα μεσα νοεμβρη θα αρχισει να μπαινει σιγα σιγα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...