4saken Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Mπορει να μαστε στο +8 απο Ρεαλ αλλα οπως παιζουμε δεν μπορω να δω πως θα παρουμε το πρωταθλημα απεναντι σε μια διαστημικη φετος ρεαλ. ΥΓ:Πρωτη επισκεψη στην Καταλονια μετα το δημοψηφισμα και γονατισες... 1
AlienTechGR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Mπορει να μαστε στο +8 απο Ρεαλ αλλα οπως παιζουμε δεν μπορω να δω πως θα παρουμε το πρωταθλημα απεναντι σε μια διαστημικη φετος ρεαλ. ΥΓ:Πρωτη επισκεψη στην Καταλονια μετα το δημοψηφισμα και γονατισες... Όπα, τώρα είδα ότι τον ήπιανε οι άλλοι. 1
Cygnus Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Mπορει να μαστε στο +8 απο Ρεαλ αλλα οπως παιζουμε δεν μπορω να δω πως θα παρουμε το πρωταθλημα απεναντι σε μια διαστημικη φετος ρεαλ. ΥΓ:Πρωτη επισκεψη στην Καταλονια μετα το δημοψηφισμα και γονατισες... Φίλε 4saken πού την είδες τη διαστημική Real φέτος γιατί εγώ βλέπω ένα ισπανικό ανάλογο της ωραίας εποχής της Πανάθας με σέντρες και καμινάδες. Εκτός αν είναι ειρωνικό το νόημα οπότε μαζί σου. 3
4saken Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Φίλε 4saken πού την είδες τη διαστημική Real φέτος γιατί εγώ βλέπω ένα ισπανικό ανάλογο της ωραίας εποχής της Πανάθας με σέντρες και καμινάδες. Εκτός αν είναι ειρωνικό το νόημα οπότε μαζί σου. Ειρωνικο τοσο για ρεαλ οσο και για οσους τα χαν βαψει μαυρα απο τον Αυγουστο! 2
adi32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 http://www.ccma.cat/tv3/directe/tv3/ εδω πρεπει να το εχει online free
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Αυτό το πράμα στον Πειραιά είναι η Μπαρτσα;
Edel Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Το ζήσαμε κι αυτό οι Ολυμπιακοί σήμερα. Η νεκροζώντανη ομάδα μας πήρα αντρίκιο χ από Μπάρτσα!
gas83 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 ακομα μια μετρια εμφανιση εκτος εδρας που δεν επηρεαζει και πολυ τον ομιλο αλλα οσο να ναι η μετριοτητα συνεχιζεται
kirileman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέτρια η Μπάρτσα, ασύλληπτο τρέξιμο και πάθος από τον Ολυμπιακό και θα έλεγα, μελετημένη εμφάνιση και με διάρκεια.
Orpheas1992 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Πολυ αδιαφοροι ηταν σαν να βαριοντουσαν να παιξουν...Σουαρεζ ασχολιαστος απλα, δεν υπαρχουν λεξεις.
Undertaker25 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Αυτό το πράγμα που βλέπω από την αρχή της χρονιας, νομίζω πως πρόκειται για την χειρότερη Μπαρτσελόνα της 20ετίας... 1
Tilemaxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Με 2 δοκάρια και 2-3 δύσκολες αποκρούσεις θα μπορούσε να κάνει χαλαρό διπλό η Μπαρτσελόνα. Αλλά και ο Ολυμπιακός ήταν ανέλπιστα καλός, διαβασμένος και άξιζε το αποτέλεσμα. Πάντα υπήρχε θέμα στα εκτός έδρας, ειδικά όταν ο Σουάρεζ έχει να σκοράρει σε αυτά απο τον Σεπτέμβρη του '15.
Undertaker25 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Ο Ολυμπιακός έπαιξε με 10 παίχτες ταμπούρι στην περιοχή και από την άλλη μια Μπάρτσα που περπατούσε. Αγνώριστη, έτριβα τα μάτια μου για να επιβεβαιώσω ότι όντως την έβλεπα στο γήπεδο. Με τον Σουάρες δεν ξέρω τι παίζει. Άθλιες εμφανίσεις φέτος.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Τελικά κάποια πράγματα, μόνο στο γήπεδο μπορείς να τα δεις...Η ομάδα φαίνεται πολύ αδούλευτη, όσο και να βαριέσαι 2-3 πράγματα θα τα βγάλεις στο χορτάρι κάτι που δεν έχουμε δει φέτος, μια κακή απομίμηση εποχής Γκουαρντιόλα. Είναι απίστευτο αυτό που είδα όταν ο Μπούσκετς είχε την μπάλα στο κέντρο, κάνει κίνηση προς τα πίσω ο Παουλίνιο τραβώντας παίκτη μαζί του, κατευθείαν ανοίγει χώρος για τον Σεμέδο, είναι έτοιμος ο Μπούσκετς να στείλει προς τα εκεί την μπάλα μα το μπακ δεν κουνιέται καθόλου! Ήταν απίστευτο! Επίσης ο Βαλβέρδε το 4-4-2 που το ανακάλυψε; Κατεβαίνει σήμερα να παίξει με τον Ολυμπιακό (δεν το λέω υποτιμητικά αλλά αντικειμενικά είναι η πιο αδύναμη εικόνα του ομίλου) με 4 ανασταλτικά χαφ! Ρε μαλάκα μου, την Μπαρτσελόνα προπονείς! Με τη Ρεάλ τι θα κάνεις; Ταμπούρι; Ευτυχώς στη la liga είμαστε τυχεροί που Ρεάλ και Ατλέτικο σέρνονται, η Βαλένθια δεν είναι ομάδα που μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα και το πρόγραμμά μας μέχρι τώρα βατό, κάτι που δίνει τον απαραίτητο χρόνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα