Orpheas1992 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Ενω ολοι οι αλλοι θα πανε τρενο μεχρι τον Μαϊο....ας σοβαρευτουμε. Ναι δεν παιζουμε τιποτα αλλα αντικειμενικα το πρωταθλημα ειναι στα χερια μας, και δεν ειχαμε καθολου ευκολο προγραμμα μεχρι τωρα. Για δειτε λιγο και το προγραμμα της Ρεαλ μεχρι το τελος του πρωτου γυρου και θα καταλαβετε.
AlienTechGR Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Πολλά θα κριθούν το Σάββατο κόντρα στη Βαλένθια. Την τωρινή Ρεάλ δεν την φοβάμαι καθόλου. Δεν αποκλείεται να χάσει και άλλους βαθμούς στο μέλλον.
Πανος999 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Πρεπει ν αποφασισει η ομαδα στο αμεσο μελλον αν θελει να συνεχισει αυτο που εκανε τοσα χρονια με τις ακαδημιες η αν θελει να παιρνει ετοιμους παιχτες κ αν βγει κ κανενας απο ακαδημιες καλως.. Γιατι αυτο το ροστερ,δν ειναι ανταξιο της μπαρτσελονα.. Εγκλημα με φαμπρεγκας,ακομα μεγαλυτερο εγκλημα(κατα τη γνωμη μου)με τιαγκο..
gas83 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2017 να μην ξεχνατε μερικοι οτι πολλες ομαδες στο πρωτο μισο της σεζον πετανε και μετα σερνονται και αναποδα δεν εχει κριθει κατι ακομα ειναι πολυ νωρις το οτι ειναι στο χερι μαςφυσικα και ειναι ετσι οπως εχει παει το πραγμα εγω αυτο που θελω να δω ειναι να βελτιωνομαστε μπας και παιξουμε λιγο μπαλλα
gas83 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2017 πολυ καλη αμυνα ολη τη χρονια μεχρι στιγμης απο την ομαδα πρεπει να πουμε και ενα πολυ σημαντικο θετικο για τον βαλβερδε με τους ιδιους περσυνους παικτες που ετρωγαν 3και 4 ο τερστεγκεν φετος ειναι αυτος που φανταζομουν οτι μπορει να γινει ο καλυτερος τερμας του κοσμου δλδ αυτη τη στιγμη μακραν του δευτερου πολλες και δυσκολες επεμβασεις.ας ελπισουμε να συνεχισει ετσι 1
~mxls~ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Λέμε εμείς για Σουαρεζ, τι να πουν και απέναντι για το 1 γκολ/55 τελικές σε 8 ματς πρωταθλήματος του Κριστιανο.
AlienTechGR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Λέμε εμείς για Σουαρεζ, τι να πουν και απέναντι για το 1 γκολ/55 τελικές σε 8 ματς πρωταθλήματος του Κριστιανο.Τη Χρυσή Μπάλα όμως θα την πάρει σε λίγες μέρες, για 2 μήνες που έπαιξε μπάλα. Μέγα λάθος και έγκλημα.
fastnq2 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Τη Χρυσή Μπάλα όμως θα την πάρει σε λίγες μέρες, για 2 μήνες που έπαιξε μπάλα. Μέγα λάθος και έγκλημα. Νομιζω ειχε διαρρευσει οτι θα την παρει ο μεσι..
AlienTechGR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2017 Νομιζω ειχε διαρρευσει οτι θα την παρει ο μεσι..Το διέψευσαν αν θυμάμαι καλά. Ανανέωσε και ο Μέσι μέχρι το 2021 με 700 εκατομμύρια ρήτρα.
Πανος999 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Κ για ter stegen που ειπε ο φιλος πιο πισω,ναι μεν εχει ανεβει πολυ αλλα για μενα ειναι αρκετα πισω απο αλλους.. De gea,courtois,lloris,oblak,buffon,neuer ειναι καλυτεροι πιστευω.. Τν βαζω στο ιδιο επιπεδο με donnaruma,navas..
kirileman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ω ρε μάνα μου αλλοιωσάρα!!! Το πρωτάθλημα στη Ρεάλ τώρα. Με ένα νόμο και ένα άρθρο! 3
dekulinkgr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Μαλιστα.Και δεν το μετρανε και πηγαν οι αλλοι να βαλουν γκολ σε αντεπιθεση.
demessakis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Αυτό είναι το προβλεπόμενο. Να βγει απόφαση στην επόμενη διακοπή. Και μάλιστα, έχουν ακυρωθεί και γκολ που έχουν μπει σε αντεπίθεση. Εμένα η απορία είναι άλλη, ένα goal line technology, υφίσταται ακόμη;
PostHelper Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Ω ρε μάνα μου αλλοιωσάρα!!! Το πρωτάθλημα στη Ρεάλ τώρα. Με ένα νόμο και ένα άρθρο! Μόνο 40 ποντους μεσα στην εστια νταξει....... 3
kirileman Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2017 Αυτό είναι το προβλεπόμενο. Να βγει απόφαση στην επόμενη διακοπή. Και μάλιστα, έχουν ακυρωθεί και γκολ που έχουν μπει σε αντεπίθεση. Εμένα η απορία είναι άλλη, ένα goal line technology, υφίσταται ακόμη; Στην Ισπανία όχι, είναι ακριβό. LOL Μόνο 40 ποντους μεσα στην εστια νταξει....... Παίζεται, λέμε. Η αλήθεια είναι ότι για τη συγκεκριμένη "οριακή" φάση, η υπάρχουσα τεχνολογία δεν θα βοηθούσε έτσι και αλλιώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα