dekulinkgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Ωραιος ο Ernesto.Καταφερε να αποκλειστει απο την Ρομα.Χιλια μπραβο.
kirileman Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δεν νομίζω ότι πρέπει να γυρίσει στη Βαρκελώνη ο Βαλβέρδε. Ας μείνει εκεί.
kirileman Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Έπρεπε να το είχα κλείσει στο 1-0, σιχάθηκα με αυτό που είδα απόψε. 2
ougxar Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Νευριασα τοσο που λεω ας το παρει η ρεαλ (οκ μετα απο λιβερπουλ) Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από ougxar
dekulinkgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τερασταια ευθυνη του προπονητη σημερα.Αποκλειστηκες απο την Ρομα που θα παρακαλανε οι υπολοιπες ομαδες να κληρωθουν μαζι της για να πανε σιγουρα τελικο. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από dekulinkgr 1
ougxar Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 με 3-0 απο ρομα τεραστια ευθυνη εχει μεχρι και το παιδι με τα νερα... 1
AlienTechGR Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Έλεος. Αν είναι δυνατόν. Τι χάλι είναι αυτό; Τι ιστορική ξεφτίλα ήταν αυτή; Τι ποδόσφαιρο ήταν αυτό; Κρίμα. Κρίμα για την έως τώρα, πολύ καλή -βάση αποτελεσμάτων- σεζόν που είχαμε μέχρι τώρα. Σκέτη απογοήτευση.
gas83 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 θα προτιμουσα να πεσω εξω αλλα εγω σας τα λεγα για το βαλβερδε απο την αρχη της χρονιας και τη με προβληματιζε 0 φυσικη κατασταση στο δευτερο μισο της σεζον υπνος στον παγκο οταν στραβωσει κατι δλδ λες και δεν τον ειχατε δει με τον ολυμπιακο η τη μπιλμπαο αυτη ειναι η καριερα του.καθε χρονο το ιδιο κανει περα απο την πλακα γιατι για πλακα ειναι η ομαδα παιζει ακριβως αυτο που ειδατε σημερα ολη τη χρονια με εξαιρεση καποια ματς δε καταλαβαινω γιατι η εκπληξη η δεν εχετε παρακολουθησει ολα τα ματς η νομιζετε οτι εχουμε πολλες λυσεις ο αλλος βαζει γκομεζ με 2-0 πισω στο σκορ και οι αλλες αλλαγες απο 85 και μετα οκ εγω το χω παρει στην πλακα ευτυχως που η ρεαλ ηταν τραγικη για μεγαλο διαστημα και παιρνουμε το πρωταθλημα προφανως δε κανει αυτος ο προπονητης 2
dekulinkgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, linkin είπε Αυτο ναι, ηταν ΕΠΟΣ. Μα εννοειται ηταν επος.Θελει μεγαλη προσπαθεια να τρως 3 γκολ απο ιταλικη ομαδα και να αποκλειστεις. 1
_linuslost_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Ευθύνη Βαλβέρδε αλλά και παιχτών... Για δεύτερη σερί χρονιά βλέπουμε κατάρευση της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια
gas83 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, linkin είπε Αυτο ναι, ηταν ΕΠΟΣ. εσυ προχτες που ελεγα δε παιζουμε τιποτα παρα το 4-1 μου λεγες φυλαγονται τα παιδια ανετα κερδισαν ασε να ξερουμε εμεις που βλεπουμε συνεχεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα