linkin Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, gas83 είπε εσυ προχτες που ελεγα δε παιζουμε τιποτα παρα το 4-1 μου λεγες φυλαγονται τα παιδια ανετα κερδισαν ασε να ξερουμε εμεις που βλεπουμε συνεχεια Εχεις δικιο. Εξεπλαγην. Το σκορ του προηγουμενου αγωνα ειναι ενδεικτικο της διαφορας ποιοτητας των ομαδων και σας ειχα για 0-2, 1-2. Νομιζα οτι απλα φυλαγονταν και οτι ειχαν 1 ταχυτητα ακομα να ανεβασουν. Κριμα. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από linkin
papoys1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Κοίταζα τις φάσεις από το 1-2 της Λίβερπουλ στο Μάντσεστερ και μελαγχόλησα. 2 - 3 περίπου χιλιάδες οπαδοί της Λίβερπουλ να πανηγυρίζουν τα γκολ και την πρόκριση δίπλα ακριβώς από τους φιλάθλους της Σίτυ με μόνο διαχωριστικό καμιά 30αριά άτομα με κίτρινες στολές ,σκέφτομαι τα δικά μας γήπεδα και προβληματίζομαι γιατί κανένας δεν θέλει και εδώ την εξυγίανση.Εδώ και σινικό τοίχος να βάλεις ανάμεσα σε φιλάθλους θα καταφέρουν να πηδήξουν από πάνω και θα πλακωθούν. 3
Edel Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, papoys1 είπε Κοίταζα τις φάσεις από το 1-2 της Λίβερπουλ στο Μάντσεστερ και μελαγχόλησα. 2 - 3 περίπου χιλιάδες οπαδοί της Λίβερπουλ να πανηγυρίζουν τα γκολ και την πρόκριση δίπλα ακριβώς από τους φιλάθλους της Σίτυ με μόνο διαχωριστικό καμιά 30αριά άτομα με κίτρινες στολές ,σκέφτομαι τα δικά μας γήπεδα και προβληματίζομαι γιατί κανένας δεν θέλει και εδώ την εξυγίανση.Εδώ και σινικό τοίχος να βάλεις ανάμεσα σε φιλάθλους θα καταφέρουν να πηδήξουν από πάνω και θα πλακωθούν. Μπα http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/agrio-ksulo-stis-kerkides-tou-Etihad-video/3513294
braxamiotis Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Να εχεις φαει 6 γκολ στο CL και τα 2 να σου τα εχουν βαλει Μανωλας και Νικολαου. Για γελια η ομαδα
skiabox Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Παιδιά εγώ μετά τη φυγή νευμαρ δεν έχω ξαναδει Μπαρτσελόνα. Δικαιώνομαι δυστυχώς από ότι φαίνεται.
nik0laus Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Σωπα καλέ που είναι χειρότερη , ίδια με την περσινή είναι .
ougxar Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) δε νομιζω χρυσε μου! Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από ougxar
nik0laus Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον η περυσινή ήταν χειρότερη...
~mxls~ Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, nik0laus είπε Σωπα καλέ που είναι χειρότερη , ίδια με την περσινή είναι . Η φετινή είναι χειρότερη τουλάχιστον 20ετιας. Και ίσως η πρώτη, αλλά μεγάλη, ρετσινιά στο legacy του Messi.
Πανος999 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Ειναι πολυ κακο το 4-4-2 κατα τη γνωμη μου.. Δν κανει!! Απλα επειδη πηγε τρενο στο πρωταθλημα, ολα καλα.. Μονο που φετος στα μεγαλα ματς, εχει παει απο μετρια εως χαλια η ομαδα! Κ θελει μια ανανεωση της 3αδας στο κεντρο...
Zerg13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Οταν αποφασισει η barca να στειλει τον Βαλβερδε θα παει πολυ καλυτερα. Τυφλοι ειναι δεν βλεπουν οτι δεν κανει; Rotation απ τα lidl. Εσκασε η ομαδα σας, μηδεν ενεργεια για δεδομενα barca. Σας διελυσε το καφενειο ο μανωλας. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από Zerg13 1
alexis333 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Οντως βλεποντας το ματς με τη Ρομα ( και οχι μονο ) φαινεται σαν οι δικοι μας να περπατανε και οι αλλοι να πετανε. Παντα οι παιχτες της Ρομα πρωτοι σε καθε μπαλα και σε καθε σπριντ... Και αυτο φενεται εδω και κανα διμηνο. Τουλαχιστον τοσο το παρατηρω εγω. Βλεπεις πχ τους Ρακιτιτς, Ινιεστα , Μπουσκετς κτλ να πηγαινουν παντα σε δευτερο χρονο απο τον αντιπαλο. Ειδικα οταν δεν εχουμε τη μπαλα. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από alexis333 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα