gas83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Στις 6/11/2018 στις 10:09 ΜΜ, ~mxls~ είπε Πλησιάζει Ζαρντιμ λέει στους απέναντι. επιμενεις ακομα για τη μπαλλαρα που παιζουμε και σου αρεσει? σου κανει πλακα και η μπετις μεσα στην εδρα σου ποσες μικρομεσαιες θες ακομα να σε γλεντανε για να το παραδεχτεις? αμα σου αρεσει αυτο το εκτρωμα οκ παρε ρε προπονηταρα ερνεστο
_linuslost_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Νομίζω ότι ξεκάθαρα δεν ασχολούνται με το πρωτάθλημα φέτος. Στο Τσ.Λ είμαστε απολύτως σοβαροί, με πίεση ψηλά κλπ... Αντίθετα στο πρωτάθλημα ούτε τρέξιμο υπάρχει, ούτε διάθεση
gas83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 αμα ειναι να βγουν να πουν πρωτος στοχος το τσουλου δεν ειναι εικονα ομαδας αυτη και περσυ στο πρωταθλημα ετσι επαιζαν μη κοιτας που δεν ειχαν αντιπαλο σοβαρο
_linuslost_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Αυτό που σου λέω φαίνεται και από τις αλλαγές, χάνεις και βάζεις αλενια και μουνιρ... Το έχει πει ο Μέσι ότι φέτος είναι το Τσ λ ο στόχος. Θα συμφωνήσω εννοείται ότι δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή.
gas83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) δλδ να περιμενουμε ποτε θα αποκλειστουμε και στο τσουλου για να τον διψξουμε? γιατι αμα ο στοχος δεν ειναι το πρωταθλημα τοτε γιατι παιζει συνεχεια με τους ιδιουε που θα τα χουν παιξει μεχρι το μαρτιο και δε κανει ροτασιον? απλα γιατι ειναι ασχετος και επικινδυνος μια χαρα στοχος ειναι το πρωταθλημα απλα δεν εχουμε προπονητη και σου λεω παλι αν το τσουλου ειναι ο στοχος τοτε γιατι δε γινεται ροτασιον και ξεκινανε σε ολα τα ματς οι ιδιοι εχει ντεμπελε μαλκομ βινταλ να παιξουν ενα σωρο ματς αν θες να ξεκουρασεις βασικους και δε τους υπολογιζεις αυτος βαζει μεσα καποιον απο αυτους μονο για κανα 10 λεπτο η αν υπαρχει τραυματισμος και τους εχει καψει κιολας περιμενω τους υποστηρικτες του ερνεστο να μας πουν για τα 4 γκολ μεσα στην εδρα σου απο την μπετις Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2018 από gas83
ougxar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τραγωδια η αμυνα και παλι δλδ οκ ελεος καποια στιγμη παρτε κανενα παιχτη,το κεντρο επισης εφτυσε πνευμονι Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2018 από ougxar
gas83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 το κεντρο εφτυσε πνευμονι γιατι ο προπονηταρας παιζει τους ιδιους παικτες 300 σερι ματς δεν ειναι πυρηνικη φυσικη και οταν το κεντρο σερνεται πο την κουραση προφανω ς η αμυνα δε θα εχει βοηθειες και θα βλεπεις αυτο το χαλι
~mxls~ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, gas83 είπε επιμενεις ακομα για τη μπαλλαρα που παιζουμε και σου αρεσει? σου κανει πλακα και η μπετις μεσα στην εδρα σου ποσες μικρομεσαιες θες ακομα να σε γλεντανε για να το παραδεχτεις? αμα σου αρεσει αυτο το εκτρωμα οκ παρε ρε προπονηταρα ερνεστο Δεν έχω δει καθόλου ματς, αλλά μαζέψαμε 4 πισω. Οπότε πάμε για σέντερ φορ 80+ εκ. γεναρη.
gas83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, ~mxls~ είπε Δεν έχω δει καθόλου ματς, αλλά μαζέψαμε 4 πισω. Οπότε πάμε για σέντερ φορ 80+ εκ. γεναρη. μαλιστε σχολιο για τα υπολοιπα που γραφουμαι πιο πανω προφανως καθολου το βρηκες τι φταιει το οτι δεν εχουμε καλους σεντερ μπακ μαλλο η αμυντικη λειτουργια της ομαδας εξαρταται απο τι κεφια εχουν οι παικτες καθε φορα γιατι δε νομιζω να τη δουλευει ο προπονηταρας καθολου
~mxls~ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2018 Δεν κατάλαβες το νόημα στο ποστ μου. Έβλεπα F1 πριν, δεν έχω δει καθόλου ματς.
dakangr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Καμμενος με το πλειστεσιο λεει ο Dembele. Ξενυχταει να παιζει και για αυτο αργεί να παει στις προπονησεις. Αν ερθει καλη προσφορα το Γεναρη, καλα του ειναι να μας χαιρεταει αν ισχυουν τα δημοσιευματα. 1
Orpheas1992 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, dakangr είπε Καμμενος με το πλειστεσιο λεει ο Dembele. Ξενυχταει να παιζει και για αυτο αργεί να παει στις προπονησεις. Αν ερθει καλη προσφορα το Γεναρη, καλα του ειναι να μας χαιρεταει αν ισχυουν τα δημοσιευματα. Μονο που οι Γερμανοι τα ηξεραν αυτα και εχουν βαλει ορο στο συμβολαιο δυστυχως.....αν τον δωσουμε πριν το 2022, θα πληρωσουμε τα μπονους επιτευξης στην Ντορτμουντ, τα οποια ειναι 40 εκατομμυρια ευρω. Οποτε, μονο απο 200 και πανω πρεπει να πουλησουμε. Ειναι καλος και εξελιξιμος παικτης παντως, εγω προτιμω να μεινει.
dakangr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Orpheas1992 είπε Μονο που οι Γερμανοι τα ηξεραν αυτα και εχουν βαλει ορο στο συμβολαιο δυστυχως.....αν τον δωσουμε πριν το 2022, θα πληρωσουμε τα μπονους επιτευξης στην Ντορτμουντ, τα οποια ειναι 40 εκατομμυρια ευρω. Οποτε, μονο απο 200 και πανω πρεπει να πουλησουμε. Ειναι καλος και εξελιξιμος παικτης παντως, εγω προτιμω να μεινει. Εχουμε προεδραρα ομως, καλυτερος και απο τον Αλαφου, και θα τον πουλησει πεντακοσια εκατοτριανταπεντε εκατομμυρια.
Orpheas1992 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Ωιμε https://www.sport24.gr/football/omades/Barcelona/o-giatros-ths-mpartselona-frikare-otan-mphke-sto-spiti-toy-ntempele.5370361.html
dakangr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, Orpheas1992 είπε Ωιμε https://www.sport24.gr/football/omades/Barcelona/o-giatros-ths-mpartselona-frikare-otan-mphke-sto-spiti-toy-ntempele.5370361.html Αυτο λεμε. Χημειο ειναι το παλικαρι. Ζωαρα κανει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα