Orpheas1992 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Για Σαλαχ δεν το πιστευω με τιποτα... Πιο πολυ για μπλοφα μου κανει. Ειδικα αμα κερδισει η Σιτι σημερα, παιζουν ολη τη χρονια με εμας.
citelis Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δεν ανατρέπεται το 3-0 εκτιμώ. Πιθανότερο μου φαίνεται να χάσει και στην Αγγλία η Liverpool. 1
Bourdoulas Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 15 ώρες πριν, Rabican είπε Φιρμινο και Σαλαχ εξω λεει.. μονο εγω νιωθω λιγο περιεργα με αυτο; θελω να πω μετα και το 3-0 ολα, μα ολα φαινονται ευκολα.. μονο που ειναι πολυ επικινδυνη φαση.. ελπιζω να μην μπουν χαλαρα στο ματς οι δικοι μας νομιζοντας οτι η υποθεση ειναι τελειωμενη. μετα απο το περσινο καζο, ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι τελειωμενο.. Αν είναι να πάθουμε τέτοιο κάζο τι να πω. Δεν γίνεται κάθε χρόνο. Η Μπάρτσα δεν είναι Παρί.
NickTheQuick Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, Orpheas1992 είπε Για Σαλαχ δεν το πιστευω με τιποτα... Πιο πολυ για μπλοφα μου κανει. Ειδικα αμα κερδισει η Σιτι σημερα, παιζουν ολη τη χρονια με εμας. Άμα χτυπήσεις στο κεφάλι δε σου δίνει κανένας γιατρός ΟΚ να μπεις να παίξεις. Στις σοβαρές χώρες εννοείται
Sugizo Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 14 ώρες πριν, citelis είπε Δεν ανατρέπεται το 3-0 εκτιμώ. Πιθανότερο μου φαίνεται να χάσει και στην Αγγλία η Liverpool. Τι να χάσει; το χαμένο;
panagiotis54 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Φαν Ντάικ: Αμφίβολος για Μπαρτσελόνα! Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δεν έβγαλε όλη την προπόνηση και η συμμετοχή του στον 2ο ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Μπαρτσελόνα θεωρείται αμφίβολη. αντε καληνυχτα....
_linuslost_ Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Ίδιο σύστημα με πρώτο παιχνίδι.. Ήθελα Σεμεδο βασικό εννοείται. Να δούμε μην πάθουμε καμία ξενερα όπως πέρυσι 1
Orpheas1992 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. 1-0 στο 7'. Συνεχιζομεν. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από Orpheas1992
dekulinkgr Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Παιξτε παραταση το παιχνιδι. Στο 1ο παιχνιδι πλασματικο σκορ και ο αλλος βαζει την ιδια 11αδα.Αλλα δεν ξερω τι ειναι χειροτερο,ο κοιμησης στο παγκο ή ο βλακας ο σωτηρακοπουλος... Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από dekulinkgr
Orpheas1992 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Α τωρα δεν θα κανουμε διπλο στο ρελαντι με Ερνεστο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα