iced Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Γεια σας παιδια! Ολο τον καιρο, απο 384 ταχυτητες και μετα ακουω για τρομερους χρονους ενεργοποιησης γραμμης dsl... Ετσι στελνω ολα τα δικαιολογητικα (διοδος) στην HOL την Παρασκευη και την Τριτη μου ερχεται το hibox.... Το εγκατεστησα και εχω 1024!!! Ρε παιδια δεν το πιστευω ακομα οτι εκαναν τοσο γρηγορα....
mitsakos13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 μήπως σε λένε Κόκκαλη? σε ποιά περιοχή είσαι?
iced Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2007 Ειμαι στην Λάρισα.... Κοιταξε φίλε, εκανα αιτηση για connex για το σπιτι μου στην Αθηνα και μεσα σε μια εβδομαδα ειχε dsl o αδερφος μου!!!!.... Πολυ τυχη ρε παιδι μου! Παω να παίξω κανα joker
Lafas1987 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Εμένα για μου βάλουν στο εξωχικό μου που είναι και ο αδελφός του ICed, έκαναν νομίζω γύρω στον 1 μήνα ++ . Για να μου το φτιάξουν παρακάλεσα έναν τεχνικό. Σοβαρά τον παρακάλεσα!
asxetoula Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Εγώ 2 φορές που έβαλα DSL στο δίκτυο του ΟΤΕ δεν πήρε πάνω από μια βδομάδα! Ούτε η αλλαγή δικτύου(από ΟΤΕ σε Forthnet) δεν πήρε πολύ καιρό, ένα μήνα...άλλοι περιμένουν 2 και 3 μήνες! Γενικά, υπάρχουν βέβαια αρκετά προβληματάκια, αλλά τι στο καλό; Δεν υπάρχουν και καλές περιπτώσεις;
Soth Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Ο κολλητός μου έβαλε στους Αγίους Αναργύρους σε 3 μέρες! Μόνο που η ΟΤΕνετ έκανε 10 μέρες για να του δώσει όνομα χρήστη και κωδικό. Πάντως το κύκλωμα υπήρχε από την 3η μέρα!
Lafas1987 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Εγω όταν λεω 1 μήνα δεν λέω πότε μου είπα αυτοί ότι έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή. Είχε πρόβλημα ο ΟΤΕ με τη γραμμή μου. Μεχρι να αποκαταστήσουν τη βλάβη πέρασε κοντά ένας μήνας. Βρε παιδιά τι είναι αυτό το BiteFight! Δεν μπορώ να καταλάβω!
JOHNX2 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2007 tin proti fora energopiithike se 15 meres (i proti mou sindesi ADSL 512KB/SEC) eno i deuteri ekane 2 mines kai kati meres... kai o logos?? kratithite kala..... i otenet eixe kani tin sindesi tis ADSL sto onoma tou paliou katoxou opou emene sto spiti kai den sinfonousan me ton (P)OTE o opios elege oti prepi na einai se alo onoma i sindesi kai den mporouse na dosi grami.... kai traviksame KARAMPINA META APO AUTO...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.