Προς το περιεχόμενο

Διορθώνεται?????

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

QUOTE]Ακούστε εν συντομία. Έβαλα τον 2ο σκληρό μου στην πρίζα ενώ δούλευε το pc και κάνει ένα ψιλομπαμ. Τι γίνεται τώρα. Τον έχω χωρισμένο σε τρία partitions. Όταν μπαίνω σ'αυτόν τον σκληρό μέσο άλλου, όλα φαίνονται ρολόι, τα αρχεία άθικτα, μια χαρά. Όταν πάω να εγκαταστήσω όμως ένα λειτουργικό, ακούστε τώρα τρελο. Φορτώνει τα αρχεία των Windows, και εκεί που πρέπει να κάνει restart για να συναιχήσει την εγκατάσταση, ξαναγυρνάει από την αρχή και αρχίζει να ξαναφιρτώνει τα ίδια. Αν το αφήσω, ξανά και ξανά και ξ.......Τον ίδιο κύκλο. Πέστε μου κάποιος ότι σώζεται:-|[

Νομίζω πως κατά 80% βρήκα που ωφειλόταν όλα τα προβλήματα. Όταν θέλησα να εγκαταστήσω τα Vista, έκανα format και δημιουργελια νέων διαμερισμάτων από το περιβάλλον των Vista. Εκεί νομίζω τελικά πως ήταν όλο το πρόβλημα. Λύθηκε με διαγραφή όλων των διαμερισμάτων,format και δημιουργεία νέων. Συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας......

Δημοσ.

1ο βήμα : Εφόσον βλέπεις τα data σου μέσω άλλου σκληρού BACKUP τα πάντα.

2ο βήμα : δοκίμασε να τον ελέγξεις με τα διαγνωστικά της μαμάς εταιρίας (δεν μας λες τι μάρκα είναι ώστε να σε κατατοπίσουμε παραπάνω)

3ο βήμα : κάνε ποστ με τα αποτελέσματα του 2ου βήματος για να δούμε τι παίζεται...

α και να μην το ξεχάσω...σώσε ΤΩΡΑ τα αρχεία σου που μπορείς...αυτό το ψιλομπαμ είναι αρκετά επίφοβο!!!

Δημοσ.
Ακούστε εν συντομία. Έβαλα τον 2ο σκληρό μου στην πρίζα ενώ δούλευε το pc και κάνει ένα ψιλομπαμ. Τι γίνεται τώρα. Τον έχω χωρισμένο σε τρία partitions. Όταν μπαίνω σ'αυτόν τον σκληρό μέσο άλλου, όλα φαίνονται ρολόι, τα αρχεία άθικτα, μια χαρά. Όταν πάω να εγκαταστήσω όμως ένα λειτουργικό, ακούστε τώρα τρελο. Φορτώνει τα αρχεία των Windows, και εκεί που πρέπει να κάνει restart για να συναιχήσει την εγκατάσταση, ξαναγυρνάει από την αρχή και αρχίζει να ξαναφιρτώνει τα ίδια. Αν το αφήσω, ξανά και ξανά και ξ.......Τον ίδιο κύκλο. Πέστε μου κάποιος ότι σώζεται:-|

Man prepei na vgaleis to boot from CD (sto Bios) gia na sinexistei h egatastash mesw twn arxeiwn pou perastikan ston disko :mrgreen:

Δημοσ.

Για το buckup σωστός, αλλά που να βάλω 150 gb δεδομένα. Καμιά ιδέα εκτός cd? Ο σκληρός είναι WD Caviar SE16 WD2500KS. Υπάρχει περίπτωσει με το μπαμ να σβηστίκανε τίποτα drivers ή δεν παίζει τέτοιο πράγμα?

Δημοσ.
Man prepei na vgaleis to boot from CD (sto Bios) gia na sinexistei h egatastash mesw twn arxeiwn pou perastikan ston disko :mrgreen:

έχει ένα δίκιο ο ροζ πάνθηρας...όταν κάνει το restart και λέει press any key to boot from cd μήπως πατάς???αν ναι τότε αυτό είναι το πρόβλημα...

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω κάνει κάμποσα format και ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Να καταλάβεται, δεν βγάζει καν το μην :press any key to......

Καμιά άλλη ιδέα?

Δημοσ.

Μπες στο bios και βαλε boot device μονο το cd κανε disable ολες τις αλλες συσκευες.Kανε το format σου κανονικα.Eιχα το ίδιο προβλημα με σενα και νομιζα οτι ο δισκος παπαλα...Εκανα αυτο και επιασε.ισως να τον σωσεις τον δισκο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...