Προς το περιεχόμενο

Wireless Range

vasilis78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα παιδιά...

έχω ενα wireless WRT54G, τι μέγιστη ακτίνα έχει? Επρόκειτο να συνδέσω ένα desktop με wireless card NETGEAR (RANGEMAX). Η απόσταση είναι σχεδόν 30 μέτρα μεταξύ τους, όπου το WRT54G είναι εντός δωματίου, και το desktop είναι εντός άλλου δωματίου.

Θα υπάρχει κάλυψη?

:confused:

Δημοσ.

analogos ti toixos pernaei endiamesa.se b mode oso thimame pezei pio arga alla pio makria.optiki exoun pano apo 100 metra alla me empodia ola einai sxetika.bebea mporeis na baleis kai expander px tis linksys.

Δημοσ.

Αν είναι απλός τοίχος σπιτιού, δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα. Το Linksys δεν φημίζεται για το radio του αλλά εσωτερικώς και σε τόσο κοντινή απόσταση, πρέπει να κάνει καλή δουλειά. Το είχα δοκιμάσει προσωπικά και πέρναγε το σήμα μέσα από τοίχο δωματίου και γρανίτη (λόγω κουζίνας) και ήμουν μία χαρά.

Δημοσ.

το συγκεκριμένο έχει δύο κεραίες... Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα..

Σε πρίπτωση όμως που τοποθετήσω ένα bridge ή ένα repeater, πως πρέπει να γίνει? Δηλαδή, σε ποιό σημείο θα τοποθετήσω το repeater, θα χρειαστεί να έχει δίκτυο, ή θα το βλέπει ασύρματα?

ευχαριστώ,...,

Δημοσ.

to blepei asirmata.to bazeis ekei pou arxizei na min pianei to allo.

=================================================

Θα παίξει σε περίπτωση που τοποθετήσω αντί για reapeter ένα άλλο wireless access point?

Και αν ναι, πως θα ρυθμιστεί να βλέπει το ένα access point το άλλο????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

Δημοσ.

λοιπόν...

60 μέτρα απόσταση..Πλάγια οπτική επαφή (όχι ευθεία)..

Εντός κτηρίου το wireless access point και εντός κτηρίου το desktop με wireless usb card.

Παίζει κανονικά, με signal strength 3 points out of 8 (netgear tool)

Microsoft tool for strength 1 point...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...