Προς το περιεχόμενο

Πανευρωπαϊκό Τουρνουά Χρωματοσφαίρισης (paintball)

paintballgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 24 και 25 Μαρτίου θα διοργανωθεί για δεύτερη φορά στην Ελλάδα πανευρωπαϊκό τουρνουά αγωνιστικού paintball, το οποίο αποτελεί το πρώτο σκέλος του πρωταθλήματος Centurio. Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Γήπεδο του Δήμου Αχαρνών με διοργανωτική ευθύνη της Estratego/Paintballonlne(paintballnet.gr)

. Το paintball είναι ένα από τα συναρπαστικότερα και ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλήματα παγκοσμίως, και το μοναδικό ίσως ομαδικό extreme άθλημα.

Στο τουρνουά της Αθήνας θα λάβουν μέρος περισσότερες από 50 ομάδες από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες (ήδη δήλωσαν συμμετοχή ομάδες από Ελλάδα, Κύπρο, Ρωσία, Αγγλία, Γαλλία, Νορβηγία, Γερμανία, Ουγγαρία, Λιθουανία, Λευκορωσία, Σλοβενία, Λετονία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία, Τσεχία, και Τουρκία) με ένα σύνολο αθλητών που θα ξεπεράσουν τους 400.

Το τουρνουά αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό αθλητικό γεγονός μια που η σειρά Centurio είναι το δεύτερο ισχυρότερο πρωτάθλημα paintball στην Ευρώπη με μέσο όρο συμμετοχής 50 ομάδες ανά τουρνουά, και συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Για αυτό τον λόγο και πάνω από 10 χορηγοί το έχουν πλαισιώσει με αποτέλεσμα γίνεται όλο και ισχυρότερο.

Το Centurio αν και ξεκίνησε με έμφαση στις ομάδες των χωρών της Ανατολικής πλευράς της Ευρώπης, ελκύει πλέον το ενδιαφέρον και από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Τον Οκτώβριο του 2006 διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη) το τελευταίο σκέλος της σειράς με ιδιαίτερη επιτυχία (συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στα καλύτερα πανευρωπαϊκά τουρνουά του 2006), και έτσι η Ελλάδα ήταν μια από τις πρώτες επιλογές για την φιλοξενία της έναρξης του πρωταθλήματος του 2007.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν πάνω από 15 Ελληνικές ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν σημαντικές θέσεις όπως το έκαναν και στο προηγούμενο τουρνουά επί Ελληνικού εδάφους.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την διοργάνωση όπου θα χαρούμε να σας παρουσιάσουμε με κάθε λεπτομέρεια το συναρπαστικότερο άθλημα στον κόσμο

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο τύπου του τουρνουά, κ.Νίκο Παπαδημητράκη στο τηλέφωνο 6948886313

Δημοσ.
. Το paintball είναι ένα από τα συναρπαστικότερα και ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλήματα παγκοσμίως, και το μοναδικό ίσως ομαδικό extreme άθλημα.

Καλά όχι και αναπτυσομενο. Εγώ ξέρω ότι κλείνουν πολλά paintball και σχεδόν πουθενά δεν μπορουν να συντηρηθούν δύο στην ίδια πολη. Δεν λέω αξίζει να το δοκιμάσει κάποιος αλλα είναι πολύ ακριβό (και ίσως βαρετό αμα πας πολλες φορές).

Στην Ρώμη είχε ανοιξει ένας φίλος μου (γιατί δεν θες και πολλά λεφτά για να ξεκινήσεις) αλλά μετά από τρεις μήνες τα παράτησε.

Δημοσ.

Και στην Τριπολη που σπουδαζα κανα 6μηνο κρατησε το paintball. μετα το κλεισανε το μαγαζι...

Δημοσ.
Καλά όχι και αναπτυσομενο.

Αν σκεφτείς οτι μέσα σε 26 χρόνια (από το 1981 που έγινε το πρώτο παιχνίδι) έχει γνωρίσει τέτοια ανάπτυξη παγκοσμίως (τόσο από άποψη τεχνολογικής ανάπτυξης-εξέλιξης, όσο καί απο άποψη αποδεκτικότητας), ακόμα και στο Ελλάντα... σύγκρινέ το για παράδειγμα με άλλα αθλήματα, μικρού βεληνεκούς ή μη (px baseball, rugby, hockey) όπου στις περισσότερες χώρες έχουν παραμείνει αθλήματα "της παρέας" χωρίς ουδεμία οργάνωση.

Εγώ ξέρω ότι κλείνουν πολλά paintball και σχεδόν πουθενά δεν μπορουν να συντηρηθούν δύο στην ίδια πολη.

Η Αττική π.χ. έχει 8 πεδία 8) Τώρα το αν κάποιος ανοίξει πεδίο χωρίς να έχει ιδέα για το άθλημα (π.χ. για την "κονόμα" ή γιατί είναι "in", κάτι που έχουμε δεί και εδώ), ε μην περιμένεις να κρατήσει και πολύ... Το θέμα είναι να γίνεται σοβαρή δουλειά. Και ευτυχώς εδώ, από τους περισσότερους field owners, γίνεται. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...