Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο συνηθεια μαλλον...

Αυτο προφανως..

Διαφορετικα δεν υπαρχει κανενας λογος για να βολευεται καποιος να παταει δυο κουμπια αντι για ενα.(που μαλιστα γραφει delete , οποτε θεωρητικα σου λεει τι επρεπε να κανει)

Ειναι αντιεργονομικο-δυσχρηστο κατι τετοιο.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

απο συνηθεια μαλλον...

Αυτο προφανως..

Διαφορετικα δεν υπαρχει κανενας λογος για να βολευεται καποιος να παταει δυο κουμπια αντι για ενα.(που μαλιστα γραφει delete , οποτε θεωρητικα σου λεει τι επρεπε να κανει)

Δημοσ.
Αυτο προφανως..

Εδώ γράφουμε σε πληκτρολόγιο που έχει σχεδιαστεί για να μας εμποδίζει... τα δύο επιπλέον κουμπάκια του Fn ή cmd + Bspace είναι το πρόβλημα...;

:P

Δημοσ.
Αυτο προφανως..

Εδώ γράφουμε σε πληκτρολόγιο που έχει σχεδιαστεί για να μας εμποδίζει... τα δύο επιπλέον κουμπάκια του Fn ή cmd + Bspace είναι το πρόβλημα...;

:P

Δημοσ.

Και εμένα δεν με ενοχλεί το cmd+backspace αλλά δεν παύει να είναι "αντιεργονομικο" όπως είπε και ο hAHa.

Anyway περί ορέξεως...

Δημοσ.

Και εμένα δεν με ενοχλεί το cmd+backspace αλλά δεν παύει να είναι "αντιεργονομικο" όπως είπε και ο hAHa.

Anyway περί ορέξεως...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Να υποθέσω δεν χρησιμοποιείς Time Machine?

να σου πω την αληθεια δεν το σκεφτηκα....!

---------- Προσθήκη στις 13:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:14 ----------

ευχαριστω πολυ

---------- Προσθήκη στις 13:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:15 ----------

παιδια μηπως ξερετε κανενα προγραμμα για να Συμπιεζω αρχεια και να γινονται .rar

Δημοσ.

εχω μια απορία. γιατί όταν έχω το wifi ανοιχτό πρέπει να περάσουν παραπάνω από 20 secs για να κλείσει το macbook ενώ με το wifi κλειστό η διαδικασία γίνεται σε 3 sec?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...