Προς το περιεχόμενο

Διάφορες ερωτήσεις για MacOS

status

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια καλημερα. Εχει στήσει κανεις leopard σε Dell mini 9?

Ακολουθοντας τον παρακατω οδηγο http://blog.adamopoulos.net/mac-os-x-in-dell-mini-9/ (να ειναι καλα ο Γιωργος που το εγραψε!) κολλαω στο boot:

Δεν ξερω τι να του γραψω για να δει το USB μου. Εκει εχω βαλει το leopard...

Ξερει κανεις ?

εδώ ρώτα.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=250868&page=39

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω πάρει και συνδέσει εξωτερικά ηχεία, πως μπορώ να χαμηλώσω λίγο το μπάσο? Δεν βρίσκω την επιλογή!

Δημοσ.
Έχω πάρει και συνδέσει εξωτερικά ηχεία, πως μπορώ να χαμηλώσω λίγο το μπάσο? Δεν βρίσκω την επιλογή!

Απο τα ιδια τα ηχεια...

Αν ειναι logitech ή ακομα χειροτερα creative, που ειναι pc speakers που φημιζονται για το υπερμετρα δυνατο μπασο τους για να εντυπωσιασουν,αλλα ταυτοχρονα να "χαλασουν" στην πραγματικοτητα ενα τραγουδι, δυστυχως ατυχησες!

Κ τερμα χαμηλα να το βαλεις, παλι ειναι αρκετα δυνατο ωστε ουσιαστικα να παραμορφωνει την μουσικη.

Δημοσ.

Έχω μια απορία.

Όταν μπαίνω στα windows μέσω bootcamp αργεί πολύ μέχρι να ξεκινήσει. Βγάζει μια μάυρη οθόνη και γράφει διάφορα που δεν καταλαβαίνω.:lol:

Όταν τελειώσαν όλα αυτά τότε bootάρουν τα windows.

Παίζει κάτι με τα partitions και δεν αναγνωρίζεται από το mac;

Μπορεί να γίνει κάτι για να bootάρει αμέσως;

Δημοσ.
έχω τα 2.1 harman kardon sound sticksII και δεν έχουν κάτι πάνω στα ηχεία για να το χαμηλώσω

Εδω εισαι:

conn2.jpg

Για γυρνα αυτο το γαλαζιο περιστροφικο διακοπτη! :-)

Εκτος απο το subwoofer volume, φανταζομαι εχεις βρει κ πως αυξομειωνεις την ενταση γενικοτερα στα ηχεια(κοιτα κατω στον δεξι δορυφορο ).

Δημοσ.

Καλά εντάξει! Αυτό το πατάς και το ανοίγει και το κλείνει το woofer. Δεν πρόσεξα ότι γυρνάει κιόλας…

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

Μια λύση ανάγκης (που απ' ότι βλέπω δεν χρειάστηκες τελικά) είναι να αλλάξεις τη ρύθμιση του equalizer στο iTunes. Αλλά αυτή η λύση θα δουλεύει μόνο μέσα στο iTunes.

Δημοσ.
Αυτό το πατάς και το ανοίγει και το κλείνει το woofer.

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Είσαι σίγουρος για αυτό; Το δοκίμασες και το κάνει; Τα ίδια ηχεία έχω και δεν ανοιγοκλείνουν.

Δημοσ.
Έχω μια απορία.

Όταν μπαίνω στα windows μέσω bootcamp αργεί πολύ μέχρι να ξεκινήσει. Βγάζει μια μάυρη οθόνη και γράφει διάφορα που δεν καταλαβαίνω.:lol:

Όταν τελειώσαν όλα αυτά τότε bootάρουν τα windows.

Παίζει κάτι με τα partitions και δεν αναγνωρίζεται από το mac;

Μπορεί να γίνει κάτι για να bootάρει αμέσως;

Μάλλον φταίνε τα πειρατικά windows...:-(

Δημοσ.

Στάνταρ αυτό είναι...πρόκειται για το crack τους προκειμένου να αναγνωρίζονται ως αυθεντικά και προ-ενεργοποιημένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...