thakisn Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα! Θέλω να αλλάξω τον σκληρό του mbp.Πως θα κάνω αντίγραφο του παλιού σκληρού στο νέο? Με το time machine? Aν τελικά χρειστεί να κάνω clean install, πρέπει να φορμάρω το δίσκο ή το κάνει μόνο του μόλις βάλω το cd και επιλέξω να κάνω εγκατάσταση του λειτουργικού?
kdiamant Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα! Έχω ανοιχτά 3 παράθυρα όπου εργάζομαι και στα 3 ταυτόχρονα και θέλω κάθε φορά σε όποιο και να δουλεύω να βλέπω και τα 3. Πώς τα κάνω αυτόματα σε μέγεθος ώστε να τα βλέπω όλα χωρίς να το κάνω αυτό manual? Δεν εννοώ το expose όπυ απλά επιλέγεις ποιο παράθυρο θες. Νομίζω στα Windows XP λεγότανε οριζόντια πράθεση παραθύρων.
JAs0n-X Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα, υπαρχει δυνατοτητα στο Mail να το μαρκαρει σαν διαβασμενο μετα απο καποιο χρονικο διαστημα και οχι κατευθειαν?? Το outlook ειχε μια τετοια επιλογη κ μου λειπει τωρα που αλλαξα...
Mercyful_Fate Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα! Έχω ανοιχτά 3 παράθυρα όπου εργάζομαι και στα 3 ταυτόχρονα και θέλω κάθε φορά σε όποιο και να δουλεύω να βλέπω και τα 3. Πώς τα κάνω αυτόματα σε μέγεθος ώστε να τα βλέπω όλα χωρίς να το κάνω αυτό manual? Δεν εννοώ το expose όπυ απλά επιλέγεις ποιο παράθυρο θες. Νομίζω στα Windows XP λεγότανε οριζόντια πράθεση παραθύρων. Νομίζω πως δεν γίνεται αυτό. Και είναι σχετικά χρήσιμη επιλογή δυστυχώς.
giorgos_k Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρες. Πως γίνεται να μοιράσω το media περιεχόμενο σε 2 accounts ενός mac? Να έχω κοινές libray itunes+iphoto δλδ. Πώς γίνεται??
toxotis70 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 http://support.apple.com/kb/HT1203 http://forums.ilounge.com/showthread.php?t=54893
kdiamant Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει καμία εφαρμογή οπως στα Windows 7 όπου όταν κουνάς ένα παραθυρο όλα τα άλλα που είναι ανοιχτά γίνονται minimize? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:56 ---------- Έχω βάλει το gmail μου στο mail. Όλα καλά αλλά όταν μου στέλνουν καποιες φορές αρχεία τύπου pdf, corel draw και διάφορα άλλα παρατηρώ ότι στο mail δεν μου τα λαμβάνει. Αντίθετα αν μπώ στo gmail απο το site τα έχω λάβει κανονικά. Γιατί συμβαίνει αυτό?
alex2539 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ρε παιδια, τελικα υπαρχει τροπος για cut-paste στο snow leopard? οτι εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης, δεν λειτουργησε. Μηπως καποιος εχει βρει τιποτα?
inSync Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 ρε παιδια, τελικα υπαρχει τροπος για cut-paste στο snow leopard?οτι εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης, δεν λειτουργησε. Μηπως καποιος εχει βρει τιποτα? cmd+x -> Cut cmd+c -> Copy cmd+v -> Paste ?????????
x_vagos_x Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μόλις πέρασα σε 10.6.2 και μου πάγωσε το iStat Menus. "Could not load time & date module" Το ίδιο με όλα τα modules. Φαντάζομαι, ναι περιμένουμε update?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Μια χαρά μου παίζει το istat. Και σε μένα επίσης μια χαρά είναι!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Και απο μενα, ολα μια χαρα γενικοτερα. iStat παιζει κανονικοτατα.
alex2539 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 cmd+x -> Cutcmd+c -> Copy cmd+v -> Paste ????????? Λεω στον finder με δεξι κλικ. Μονο copy paste εχει
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Στον finder για να κάνεις μεταφορά, απλά μεταφέρεις το αρχείο από τον έναν φάκελο στον άλλον. Η λειτουργία cut + paste δεν υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.