islas canarias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 καλημερα, εχω 2 λογαριασμους στην εν λογω εταιρεια, ο ενας σπιτι και ο αλλος δουλεια. Ενω σπιτι ολα ειναι ρολοι, στη δουλεια τωρα τελευταια οχι μονο σερνεται (περιοχη Μαλια, Κρητη) αλλα πολλες σελιδες δε τις ανοιγει κιολας (firewall απενεργ.). Συμβαινει σε κανενα αλλο αυτο? Πως εξηγειται στον εναν λογαριασμο να ανοιγει τα παντα και στον αλλο (γεωγραφικα 1 χλμ. διαφορα) να μην ανοιγει πολλες σελιδες????
asxetoula Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 καλημερα, εχω 2 λογαριασμους στην εν λογω εταιρεια, ο ενας σπιτι και ο αλλος δουλεια. Ενω σπιτι ολα ειναι ρολοι, στη δουλεια τωρα τελευταια οχι μονο σερνεται (περιοχη Μαλια, Κρητη) αλλα πολλες σελιδες δε τις ανοιγει κιολας (firewall απενεργ.). Συμβαινει σε κανενα αλλο αυτο? Πως εξηγειται στον εναν λογαριασμο να ανοιγει τα παντα και στον αλλο (γεωγραφικα 1 χλμ. διαφορα) να μην ανοιγει πολλες σελιδες???? Μπορεί να είναι σε διαφορετικά DSLAM και αυτό της δουλειάς να είναι πιο φορτωμένο...
islas canarias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Mαλιστα! Καποια λυση αραγε να υπαρχει (απο μενα θελω να πω)?
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά η φορθνετ πάλι κάνει τσαλιμάκια τελευταία.. εκεί που κατέβαζα σταθερά με 90κβ τώρα πέσαμε στα 60κβ... ελπίζω να έχει να κάνει με την εγκατάσταση του δικτύου της στο dslam της περιοχής μου αλλιώς είναι η τελευταία φορά που με βλέπει.. αρκέτα ράμματα έχω μαζέψει για την γούνα της..
fireman Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Πάρε τηλ. στον ΟΤΕ και δήλωσε βλάβη και μετά δεήσεις μήπως και το φτιάξουν!!! Εμένα με παρόμοιο πρόβλημα έκαναν δύο (2) μήνες!!!! και είχα ταχύτητες 0,0 έως 4,0 kb/!!!!! Η αλλιώς σκέψου τη λύση του ασύρματου δικτίου με εξωτερικές κεραιούλες, αλλά δεν γνωρίζω κόστος μήπως είναι ασύμφορο οικονομικά.
theo37 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 forthnet ki εγω τα ίδια σκ@τ@!!!!!! εχω θυμηθεί τις εποχες με το dial up! σε 2 μήνες λήγει και φεύγω !!!!!!!!
islas canarias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 forthnet ki εγω τα ίδια σκ@τ@!!!!!!εχω θυμηθεί τις εποχες με το dial up! σε 2 μήνες λήγει και φεύγω !!!!!!!! Δε ξερω ρε παιδια, σπιτι το emule κατεβαζει με 100κβ/σεκ και γενικα πεταει. Θεμα περιοχης ειναι μαλλον! Και ΟΚ το να σερνεται παει στο καλο, το να μη φορτωνει συγκεκριμενες σελιδες, ΓΙΑΤΙ????!!!!
dk Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 εγω μενω Ν. Ιωνία μέχρι χθες εκει που κατεβαζα με 80-85 επεσε στα 55-60. Μαλλον φορτωνεται το δικτυο της ανα περιοχη και πεφτει η ταζυτητα, με αυατη τη τακτικη ομως μαλλν χαμενοι θα βγουν, εγω θα το ανανεωνα ληγει σε λιγο καιρο αλλα τωρα.....ας προσεχαν
islas canarias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 εγω μενω Ν. Ιωνία μέχρι χθες εκει που κατεβαζα με 80-85 επεσε στα 55-60. Μαλλον φορτωνεται το δικτυο της ανα περιοχη και πεφτει η ταζυτητα, με αυατη τη τακτικη ομως μαλλν χαμενοι θα βγουν, εγω θα το ανανεωνα ληγει σε λιγο καιρο αλλα τωρα.....ας προσεχαν ΠΡΟΣΟΧΗ γιατι σε καθε provider το ιδιο λεμε. Ολοι μα ΟΛΟΙ το ιδιο ειναι. Εγω πριν ημουν χρονια ΟΤΕΝΕΤ αλλα μετα απο ιδιες καταστασεις αλλαξα σε forthnet.
theo37 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 διαβάστε εδω http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=4775&subid=2&pubid=288753
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.