kavaliotis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Εδω και κανα 2 μηνες εχω σεταρει ενα μοντεμακι του ΟΤΕ ονοματι Telindus και το εχω σαν wireless router στο σπιτι. Συνδεονται wirelessly 2 PC και ολα ηταν μια χαρα μεχρι χθες που ξαφνικα απο εκει που ειχα τελειο σημα στο PC (54mbps) με ελαχιστες διακυμανσεις, ξαφνικα επεσε στο 1mbps!!!! Επεφτε το ιντερνετ, ξανανεβαινε λιγο στα 5.5 ή 11 ή 18mbps, επανερχοτανε το ιντερνετ και αντε παλι στο ασχετο επεφτε στο 1mbps. Ουτε συνδεσα καμμια αλλη συσκευη, ουτε ανοιξα κανενα φουρνο μικροκυματων, ουτε γενικα πειραξα τιποτα εκεινη την στιγμη γιατι καθομουνα στο PC και ειμαι μονος στο σπιτι. Τι στο καλο μπορει να συνεβει? Γενικα εχουν πεσει και οι ταχυτητες του ιντερνετ και ειμαι σιγουρος οτι οφειλεται σε αυτο γιατι πριν το βραδυ κατεβαζε τερμα για ποσους μηνες και μονο χθες σερνοτανε. Το εκανε ρεσταρτ το μοντεμ 500 φορες, εκανα ρεσταρτ το PC, ξαναεβαλα ολα τα settings, τιποτα. Τωρα μου το ξανακανε πριν λιγο εκει που ημουνα μια χαρα, με εριξε εννοειται απο το ιντερνετ, πηγε στο 1Mbps και μετα απο λιγο επανηλθε στα 54mbps...
PATRINOS06 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 μαλλον καποιο προβλημα εχει το ιδιο το μοντεμακι (?????)αν εχει εξωτερικη κεραια κοιτα μηπως δεν κανει καλη επαφη,εχει ξεβιδωθει η κατι τετοιο
kavaliotis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Λοιπον το μοντεμ ειναι ενα του ΟΤΕ, λεγεται Telindus 1132 Wireless 4port router και αν και δεν ειναι και καμμια μαρκα, μεχρι τωρα δουλευε τελεια. Τσεκαρα τωρα την κεραια και την ξαναβιδωσα, ολα ειναι κανονικα, δεν πρεπει να ειναι αυτο. Τωρα σκεφτομαι να το κανω ενα firmware update μπας και... Αλλιως μου φαινεται παω για αλλο μοντεμ... Αλλα ειναι τζαμπα λεφτα για αυτο ελεγα μπας και φταιει κατι αλλο...
S2Katana Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Πως ειναι σιγουρο οτι δε φταινε οι wireless adapters των pc?Εκτος και αν εχει παρατηρηθει και στα 2... Δοκιμασε να κανεις reboot το router.
kavaliotis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Και στα 2 το κανει οποτε μαλλον φταιει το router...
S2Katana Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2007 Οκ, οποτε ναι ειναι θεμα ρουτερ.Δοκιμασε reboot και firmware update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.