Προς το περιεχόμενο

Βοηθείστε με!!!

triantis7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!!

Εχω το desktop μου συνδεμένα ασύρματα με το linksys 354G!

Συνδέομαι και με το laptop μου και έχω internet και στα 2!!Μέχρι εδώ όλα καλά!!

Θέλω τώρα να βλέπω απο το ενα pc το αλλο και το αντίστροφο!!

Οπότε βάζω ίδιο workgroup και διαφορετικές ip!!

Έλα όμως που δεν βλέπονται!!

Μου λέει οτι δεν έχω το δικαίωμα να μπω στον άλλον υπολογιστή!!

Τι κάνω λάθος???

Δημοσ.

Δεν ξερω αν θα πετυχει, αλλα δοκιμασε να βαλεις username στο PC που δεν μπορεις να δεις. Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και ετσι βρηκα ακρη!

Υπαρχουν και αρκετες απαντησεις παντως και στο φορουμ για αυτο το θεμα.

Δημοσ.

Τα pc εχουν αντιβιοτικο?

Πολλες φορες το αντιβιοτικο δεν σου επιτρεπει να συνδεθεις...

1. ping κανει ο ενας τον αλλον?

2. πως προσπαθεις να συνδεθεις στον αλλον?

3. οταν προσπαθεις να συνδεθεις βαζεις username & password αυτο που χρησιμοποιειται στον υπολογιστη πανω στον οποιο προσπαθεις να συνδεθεις?

Δημοσ.

Μια τέτοια φάση μου έτυχε απλά δεν είχα δώσει από τον φορητό πιοι φάκελοι θα βλεπόντουσαν στο δίκτυο.Με το που έδωσα ελεύθερους φάκελους για να βλέπονται άνοιξε κατευθείαν.Μήπως έχεις το ίδιο;

Δημοσ.

κανε καποιο δισκο η φακελο κοινοχρηστο και λογικα θα λυθει το προβλημα σου.ετσι λυθηκε σε μενα

Δημοσ.

Καλό είναι να θέσεις αυτόματη απόδοση ΙP διεύθυνση και DNS, ώστε να τα πάρουν από τον DHCP server του router σου, και μετά να ορίσεις κοινόχρηστους φακέλους για να παίξει.

Δημοσ.

Efoson kai ta 2 pc exoun to to idio range ip kai subnet mask mporeis na dimiourgiseis ena fakelo sto ena pc kai aplos na kaneis map auton ton fakelo sto allo pc.

Δημοσ.

Δωσε απο το routeraki σου ip μεσω dhcp και στα δυο pc και κανε και τους φακελους που θελεις να βλεπεις στα pc share.

Δημοσ.

Βασικά αν απενεργοποιούσες το "Simple File Sharing" και έβαζες και κωδικό στα usernames, σε έναν explorer θα έγραφες "\\192.168.1.1\c$" και θα έβλεπες όλον τον δίσκο. Αυτό και για τα δύο pc. Αυτά :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...