Προς το περιεχόμενο

Πληροφορίες για SonyEricsson K610im


proctor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έψαξα καλά στο forum δεν υπάρχει πουθενά topic που να αναφέρεται στο SonyEricsson K610im που το δίνει μόνο η Cosmote και "ψήνομαι" να το πάρω!

Όποιος το έχει πάρει ας μοιραστει τις εμπειριές του, καλές και κακές και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία!

Αληθεύει ότι είναι είναι πειραγμένο από την Cosmote για να δουλεύει ως 3G?

Ευχαριστώ!:confused:

Δημοσ.

Το έχω.Τα σπάει σαν κινητό.Έχει πολύ όμορφο menu ,δεν έχει το ευπαθές joystick των προηγούμενων ericsson,πολύ δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά γενικότερα,

με αρκετά καλή ποιότητα ήχου.Δεν είναι 3g επειδή το πείραξε η cosmote,αλλά επειδή το έφτιαξε έτσι η ericsson.Το αν θα το χρησιμοποιήσεις σαν 3G συσκευή

έχει να κάνει με την κάρτα sim που θα του βάλεις (αν βάλεις συνηθισμένες θα λειτουργήσει σαν 2G συσκευή αν του βάλεις 3G sim θα λειτουργήσει σαν 3ης γενιάς.)

Πολύ μεγάλο συν είναι το γεγονός ότι είναι i-mode συσκευή.Προσωπικά έχω λιώσει τον messenger σε μεγάλες διαδρομές και περνάει πολύ ευχάριστα η ώρα.

Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα :)

Δημοσ.

Συμφωνώ. Όμορφο, καλή ποιότητα ήχου, συμπαθής οθόνη κλπ αλλά:

χρησιμοποιεί μια περίεργη JAVA έκδοση (DoCoMo Java) που δεν υποστηρίζει J2ME εφαρμογές (.jar). Υπάρχουν τρόποι να το κάνεις k610 "απλό", ώστε να υποστηρίζει .jar εφαρμογές κανονικά, αλλά βέβαια έτσι χάνεις την υποστήριξη i-mode.

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι το γλυκοκοιτάω μέρες και θα με βόλευε πάρα πολύ λόγω του i-mode που διαθέτει (όχι οτι δεν θα βρω άλλο με i-mode, αλλά αφορμή ψάχνω να πάρω αυτό)!

Πάντως σίγουρα δεν έχει μπει χερι cosmote στο κινητό για οποιόδήποτε λόγο?Έτσι άκουσα και ..........χαλάστηκα!Άσχετο .....το messenger υποστηρίζεται μόνο στα whats up ή και στα συμβόλαια?Αλήθεια πως χρεώνει!

Με "ψιλοψήσατε" .....το σκέφτομαι πιο σοβαρά τώρα πια!

Δημοσ.

Πρώτος μήνας είναι τσαμπέ.

Από κει κι έπειτα είναι 0,4cents ανά είσοδο στο i-mode ή αν θες ενεργοποιείς το απεριόριστο που είναι στα 3.9 ευρώ ανά μήνα.

Ο messenger πάει στα 2,5 ευρώ ανά μήνα.

Αν πας σε i-mode συσκευή πάντως,πάρε χαλαρά αυτό.Η μόνη αξιόλογη και αντίστοιχη σε δυνατότητες συσκευή,πιστεύω είναι η samsung z650i αλλά χάνει πολύ σε εμφάνιση.

Δημοσ.

διαβασα που ειπες οτι μπορω να κάνω το K610im σε απλό K610i. μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου πεις πως; γιατί δεν χρησιμοποιώ το im και δεν μπορώ να κατεβάσω καμία εφαρμογή ακόμα και από ιστοσελίδες που έχουν προγράμματα για το συγκεκριμένο κινητό. δεν αναγνωρίζει τις εφαρμογές. θα με σώσεις. ευχαριστώ

Δημοσ.

poly kalo to olo post edw,oloi exete kanei kalh douleia.....exw mia xazh isws gia sas aporia...apekthsa prosfata ena k750i.eixa 20mb eley8era sto thlefwno kai 50 sto memory stick...antigrafontas kapoia arxeia 30mb(gia paradeigma) ston fakelo others teleiwnei h mnhmh toy thlefwnoy kai me kobei.apo thn allh,antigrafontas ta sto memory stick den exw tropo na kanw kapws browse gia na ta dw h na ta energopoihsw.ara prepei na ta pernaw mesa me bash to orio toy thlefwnoy kai meta na ta diamoirazw kapws anamesa se kanonikh mnhmh kai memory stick?

(elpizw na mhn akoygomai san me8ysmenos) :-?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...