paketas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 kalispera.exo sindesi dio pc se mia grami dsl.mexri na sindethi to allo pc i taxitita itane kanonika.sigekrimena katebazo kapia pragmata me to utorrent kai stous dio ipologistes arxeia.o kenourgio ipologistis katabazi me 60 kai pano eno o dikos mou katebazi2 mexri deka to poli.diladi den mirazetai i taxitita stin mesi gia na katebazoume kai oi dio to idio.gnorizi kanenas ti simbeni?kai ta dio pc einai sindemena me router.
paketas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2007 to router einai 5port.se mia port exo to diko moy kai stin alli tou aderfou mou.oi dio ipologistes einai taytoxrona kai diktio.
S2Katana Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Σε ρωτησα γιατι ειπα μηπως ειναι συνδεδεμενοι wireless και εχεις απωλεια στο σημα.
paketas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Oute Tis Selides Den Moy Anigi Kanonika.argi Para Poli.to Exis Ksanakousi Ayto?
S2Katana Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Aπο οσο ξερω, το ρουτερ δε μοιραζει ισοδυναμα το bandwidth αλλα καθε pc παιρνει οσο εχει αναγκη απο το διαθεσιμο!
dalton85 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Ουσιαστικα ειναι ποιος θα προλαβει να παρει πρωτος το bandwidth τις γραμης . Οποιος μπει πρωτος και δεσμευτουν μερικοι ποροι τοτε ο αλλος περνει οτι απομεινει(δλδ τον π...). Βαλε ενα προγραμματακι σαν το Netlimiter και εισαι jet με τις καταλληλες ρυθμισεις. Αν μπορεις να το κανεις απο το rooter αυτο το μοιρασμα πορων αυτο δεν το ξερω και δεν το εχω ψαξει καθολου. Το οτι αργει ειναι επομενος φυσικο αποτελεσμα αφου ο αλλος χρηστης κανει την αφαιμαξη της γραμμης.
jonkal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ρυθμίσεις τις ports του Router αλλά και πάλι με το uTorrent ανοιχτο δεν θα καταφέρεις να κάνεις και πολλά!!!!! Και εγώ προσπάθησα να το κάνω αυτό αλλά το ένα pc ήταν με WiFi και το άλλο με Ethernet και δεν είδα σημαντική διαφορά.
paketas Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 sto netlimiter dilonis me ti taxytita tha katebazi to kathe pc?i kanis kati allo?
dalton85 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Bαζεις οριο upload και download και εισαι οκ. Σωστος ο S2katana. Kανε μερικα πειραματα δεν θα παθει κανεις τπτ, δεν το εχω βαλει ποτε, γιατι δεν το χρειαστικα γενικα. Αλλα πολυ φιλοι μου που εχουν κανει δικτυο(φοιτιτες) τους εχει λυσει τα χερια
S2Katana Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Το εχω βαλει στο 2ο pc που συνδεεται wireless και δουλευει τελεια.
paketas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Prepi Ayto To Programa Na To Balo Kai Sta Dio Pc.sto Site Exi Pola Gia Download.pio Na Katebaso?
S2Katana Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Θα το βαλεις στο pc του οποιο το bandwidth θες να περιορισεις.Αν θες να το βαλεις και στα 2, το βαζεις και δουλευει μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.