Fan Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Πλάκα θα έχει να καταγραφεί τίποτα παράξενο σε κανέναν και μετά να μην μπορεί να κοιμηθεί για κανά μηνα.
Alsos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Για τους απιστους θωμάδες.... http://www.youtube.com/watch?v=m-nItFycvW4 Δεν αναφέρετα στα EVP αλλα μαρτυρά την ύπαρ3η τέτοιων φαινομένων. Πραγματικά πάντως σας λέω ΔΕΙΤΕ ΤΟ, αξίζει πολύ. Ολα τα λεφτα.. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ντοκυμαντερ!
Luxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μαλλον δεν ειμαι για τετοια.. Πηγα στο νεκροταφειο μαζι με ενα φιλο μου και τραβηξα βιντεο για 4 λεπτα. Παρολλο που δεν φαινεται τπτ το παραξενο, μεχρι να παω σπιτι ειδα και επαθα! Νομιζα οτι εβλεπα φαντασματα και σκιες τριγυρω μου! Ασε που σε μια στιγμη καθως εβγαζα βιντεο, κορναρει ο φιλος μου και θα παθαινα καρδιακη προσβολη!! Αυτο με το βιντεο το βραδυ. Το αποτελεσμα το βλεπεις εκεινη την στιγμη ή αφου το αναπαραγαγεις; Θα πρεπει να εχεις ενεργοποιημενη την νυχτερινη λειτουργια;
dalton85 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μαλλον δεν ειμαι για τετοια.. Πηγα στο νεκροταφειο μαζι με ενα φιλο μου και τραβηξα βιντεο για 4 λεπτα. Παρολλο που δεν φαινεται τπτ το παραξενο, μεχρι να παω σπιτι ειδα και επαθα! Νομιζα οτι εβλεπα φαντασματα και σκιες τριγυρω μου! Ασε που σε μια στιγμη καθως εβγαζα βιντεο, κορναρει ο φιλος μου και θα παθαινα καρδιακη προσβολη!! Αυτο με το βιντεο το βραδυ. Το αποτελεσμα το βλεπεις εκεινη την στιγμη ή αφου το αναπαραγαγεις; Θα πρεπει να εχεις ενεργοποιημενη την νυχτερινη λειτουργια; Αφου το αναπαραγεις. Δεν εχει ενα standar χρονικο διαστημα οποτε μπορει να ακουστι και να φανεροθει για 2 δευτερολεπτα αλλα και περισσοτερα και να το παρατησεις και εσυ εκεινη την ωρα αλλα και οχι. Παντος αυτο που εκανες θα θελω να το κανω και εγω :twisted: .
desolatorXT Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μαλλον δεν ειμαι για τετοια.. Πηγα στο νεκροταφειο μαζι με ενα φιλο μου και τραβηξα βιντεο για 4 λεπτα. Παρολλο που δεν φαινεται τπτ το παραξενο, μεχρι να παω σπιτι ειδα και επαθα! Νομιζα οτι εβλεπα φαντασματα και σκιες τριγυρω μου! Ασε που σε μια στιγμη καθως εβγαζα βιντεο, κορναρει ο φιλος μου και θα παθαινα καρδιακη προσβολη!! Αυτο με το βιντεο το βραδυ. Το αποτελεσμα το βλεπεις εκεινη την στιγμη ή αφου το αναπαραγαγεις; Θα πρεπει να εχεις ενεργοποιημενη την νυχτερινη λειτουργια; Για να τραβήξεις κάτι θες: -Την κάμερα να λειτουργεί επί ώρες στο ίδιο σημείο *** -Ενα pc με αρκετα μεγαλο σκληρο δισκο, οπου αποθηκευεις τα βίντεο, και μέσω μεδια πλαυερ(media player), τα βλέπεις σε μεγάλη φωτεινότητα, η σε αργη κίνηση για παραδειγμα, και τοτε ισωσ δεις πως έχεις καταγράψει κάτι.... δεν είναι τόσο εύκολη αυτή δουλεία, πάντως αν εχεισ χρόνο , δες μια το βίντεο π έβαλα, πιστεύω θα σε βοηθήσει αφού θα δείς πως καταγράφηκαν τέτοια πραγματα. Υ.Γ. πωωωωωω θα θελα να ήμου μαζί σασ εκείνη την ωρα γμτ *** ιδιαίτερα εντυπωσιακά είναι τα βίντεο με τα ορμπς. Για να τα καταγρλαψει όμως ο άλλος είχε τη κάμερα να γραφει όλη νύχτα ^^
akpe Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Εξακολουθώ να επιμένω, ωσάν πρηξ@@δας, οτι δεν υπάρχει περίπτωση να καταγραφεί τίποτα σε video...τουλάχιστον όχι με την μορφή EVP! Τα EVP αφορούν μόνο ήχο. Σε video μπορούν να καταγραφούν άλλα φαινόμενα (orbs, σπανιότερα votices και αν είστε τυχεροί κανένα apparition). Αυτά δεν έχουν καμία σχέση με EVP! Scemantics βέβαια, αλλά να το ξεκαθαρίζουμε Και βέβαια για την καταγραφή αυτών των φαινομένων παίζουν τελείως διαφορετικές τεχνικές από αυτές που χρησιμοποιούνται σε απόπειρα καταγραφής EVP. ps: bear in mind οτι σε τέτοιου είδους απόπειρες "κυνηγιού", στις 100 ώρες ζήτημα αν δείτε/καταγράψετε συνολικά πάνω από δέκα λεπτά του οποιουδήποτε φαινομένου... θέλει απεριόριστη υπομονή και επιμονή.
Overseer486 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μπρρρρρρρρρρρρ......... Α ρε τι μου κάνετε βραδυάτικα... Γράφω με το ένα μάτι και με το άλλο κοιτάω πίσω απο τη πλάτη μου...
Luxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Αυτο με τον ηχο γινεται μονο με κασσετα; Δεν γινεται με cd ή με το κινητο;
-nick- Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Trippy φαίνεται.. Πάντως σχετικά με φωνές νεκρών/πνευμάτων κλπ.. Ο αντίλογος θα ηταν οτι εχει να κανει με το Voice Recognition System του εγκεφαλου μας.. Αντιστοιχα το face recognition ειναι που μας δινει τη δυνατοτητα να αναγνωριζουμε προσωπα.. Με τη χρηση διαφορων γεωμετρικων σχηματων ομως ειναι πιθανο να βλεπουμε να σχηματιζονται προσωπα πανω σε ενα πινακα.. Ή αντιστοιχα ποσες φορες εχουμε δει μορφες να σχηματιζονται στα συννεφα? Η οταν κοιταμε σε ενα σκοτεινο δωματιο? Κατι αντιστοιχο ισως παιζει κ με τον ηχο. Βεβαια δεν ειμαι απολυτος.Δεν λεει οτι παντα συμβαινει αυτο. Ισως σε ορισμενες περιπτωσεις παιζει κ κατι αλλο.
Luxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Πως γινεται ομως να ακους λεξεις οι οποιες ειναι σε μια σειρα και σχηματιζουν προτασεις; Αν τυχαινε και σχηματιζοταν λεξεις, τοτε ειναι απειροελαχιστες οι πιθανοτητες να ειχαμε ορθες προτασεις.
freakystyley Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 βασικά ισχύει και σε κάποιο βαθμό το οτι ο εγκέφαλος σου αναγνωρίζει κάτι άσχετο σαν λέξεις, εικόνες κτλ.. βάλτε οποιοδήποτε τραγούδι να παίξει ανάποδα και θα ανάγνωρίσετε οτι κάτι λέει και πάλι πιθανότατα είναι απλά θόρυβος..
Mars_ Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Μπρρρρρρρ και απο μενα ,ημουν ετοιμος να γραψω κατι ψιλοειρωνικο του στυλ Στα 5.1 μου ακουω φωνες λες να φταιν οι αρμονικες(συχνοτητες) αλλα ξεκινησα να βλεπω το βιντεο και ανατριχιασα ειδικα στο σημειο με την οικοδομη(γυρω στο 7:00 ειναι νομιζω) θυμιζει το FEAR υπερβολικα ομως, οχι οτι τα πιστευω(μεχρι να μου συμβουν):roll:
h1k1k0m0r1 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Χμ.. τις προάλλες ένας χειριστής κλαρκ σε αποθήκη με διαβεβαίωσε πως όταν βραδυάζει και πέφτει.. βαρύ σκοτάδι ακούει.. φωνές από πίσω. Τον διαβεβαίωσα πως αφού έγινε η αρχή και κανείς δεν τον απέτρεψε από το να τις ακούσει θα συνεχίσει να τις ακούει μέχρι να πάρει σύνταξη. Ας ενώσουμε τώρα τις προσευχές μας και για όλους αυτούς που ξέψαθαν τα κασετοφωνάκια για να να εξερευνήσουν ως άλλοι wannabe indiana jones-χαρδατρέλλες αυτό το βαθέως επιστημονικό φαινόμενο. μπρρ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.