sintartag Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 εχω ιντερνετ απο 2 συνδεσεις.μια wireless 2Mb απο ενα φιλο που δεν την χρησημοποιει ποτε και αλλη μια απο adsl modem 2Μb και αυτη.Μπορω να τισ χρησιμοποιω και της 2 ταυτοχρονα η να ορισω οτι το flashget πχ θα τραβαει απο την wireless και ο browser απο την αλλη?
polidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Apo tin wireless tha travas apo Laptop kai apo tin Normal tha travas apo desktop pc h kai pali apo alo Laptop an yparxei. Alla 2 sindeseis se ena pc den ginete file mou.
Overseer486 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Μη λέτε χαζομάρες ρε παιδιά. Φυσικά και γίνεται. Αρκεί να τα έχεις σε διαφορετικά network interfaces. Δλδ dsl να παιρνεις απο ethernet/usb και η wireless που τραβάς να είναι απο άλλη κάρτα (απο άλλο ethernet/usb/καρτούλα στο pc) Τα υπόλοιπα είναι θέμα software. To Azureus πχ σου δίνει τη δυνατότητα να του ορίσεις εσύ απο ποιό nic θα τραβάει net. Φαντάζομαι παρόμοιες ρυθμίσεις θα έχουν και άλλοι γνωστοί clients για τα γνωστά p2p. Αν κάποιος ξέρει ποιοί download managers και p2p εφαρμογές υποστηρίζουν παρόμοια features ας μας δώσει τα φώτα του... (Επίσης, αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα δώστε κάποιο link. Εγώ με το search είμαι μαλωμένος )
polidis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Μη λέτε χαζομάρες ρε παιδιά.Φυσικά και γίνεται. Αρκεί να τα έχεις σε διαφορετικά network interfaces. Δλδ dsl να παιρνεις απο ethernet/usb και η wireless που τραβάς να είναι απο άλλη κάρτα (απο άλλο ethernet/usb/καρτούλα στο pc) Τα υπόλοιπα είναι θέμα software. To Azureus πχ σου δίνει τη δυνατότητα να του ορίσεις εσύ απο ποιό nic θα τραβάει net. Φαντάζομαι παρόμοιες ρυθμίσεις θα έχουν και άλλοι γνωστοί clients για τα γνωστά p2p. Αν κάποιος ξέρει ποιοί download managers και p2p εφαρμογές υποστηρίζουν παρόμοια features ας μας δώσει τα φώτα του... (Επίσης, αν έχει ξανασυζητηθεί το θέμα δώστε κάποιο link. Εγώ με το search είμαι μαλωμένος ) Kala pou mas to eipes. To palikari theli na travaei apoi 2 DSL grames se ena pc ara se mia kartoula kai oxi na stinei extra kartes kai na diaxirizete extra software gia na to kanei afto. Etsi to katalava ego to thema.Einai etsi file @sintartag? Afto pou les esy o filos tha ekane tin exeis erotisi. "Me pious tropous mporo na ekmetalefto 2 grames DSL oste na tis diaxirizome apo ena pc" Ara file mou afto to "xazomares" sou to epistrefo
offtime Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Άν οι δύο γραμμές ανήκουν στον ίδιο provider π.χ. otenet, vivodi κλπ θα μπορούσε τεχνικά, να γίνει merge των γραμμών αλλά η πολιτική των εταιριών δεν το επιτρέπει... (προς το παρόν ελπίζω).
Overseer486 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 @polidis 10χ (συγνώμη αν φάνηκε ερειστικό το σχόλιο, δεν είχα αυτή τη πρόθεση) Εγώ από την άλλη κατάλαβα ότι έχει ήδη το modem του (1o interface), και ότι έχει σε εμβέλεια wifi και κάποιον φίλο, του οποίου τη σύνδεση θέλει να χρησιμοποιήσει με wireless καρτούλα (2o interface). Για αυτό και πρότεινα και τα παραπάνω.
Overseer486 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 sintartag πως ακριβώς είναι στημένο το δικτυό σου? και πως σκοπεύεις να συνδεθείς με τον φίλο σου?
sintartag Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 συνδεομαι ταυτοχρονα και με adsl και ασυρματα.Αλλα το θεμα ειναι με ποιο προγραμμα θα βαζω το flashget πχ να τραβαει απο την adsl και οχι απο την ασυρματη η το αντιστροφο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.