Προς το περιεχόμενο

μετατροπη bin και cue σε τι?

kurtsxaar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω την βοηθεια σας λοιπον κατεβασα μια ταινια και θελω να την μετατρεψω δεν ξερω σε τι για να προσθεσω υποτιτλους..ηταν τα αρχεια bin και cue τα εκανα μεσω του daemon tools σε εικονικη μνημη,τωρα ομως τι κανω ?για τους υποτιτλους εχω το subtitle workshop.

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι γίνεται,ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος,αλλά αυτά τα αρχεία είναι data και όχι βίντεο πχ avi.τα κάνεις extract με poweriso ή isobuster αλλά θα πάρεις vcd αρχείο που δεν νομίζω ότι μπορείς να ενσωματώσεις subs

Δημοσ.

poli sintoma kai periektika:

me to vcdgear:extract apo bin se mpeg

me to convertxtodvd:apo mpeg+subtitles(eksoterikoi alla me to idio onoma) se dvd.

tested apo emena.apla i poiotita den einai poli kali ka8os mallon to bin arxeio periexei tin tainia kata kvcd morfi opou exei idi xasei arketi poiotita.

Δημοσ.

Τα αρχεία bin μπορείς να τα ανοίξεις με ένα εκ των MagicISO Maker, PowerISO ή UltraISO και να τα φέρεις στη φυσική τους μορφή (avi, mpeg ή ότι άλλο).

Μετά αφού βρεις τους υποτίτλους βλέπεις αν είναι συγχρονισμένοι με το Subtitle Workshop.

Και για να μετατρέψεις την ταινία και τους υποτίτλους σε DVD, χρησιμοποιείς ή το WinAvi Video Converter ή το ConvertXtoDVD.

Οδηγούς για τη χρήση όλων αυτών των προγραμμάτων θα βρεις εδώ: www.kastel.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...