GP++ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2002 Akoyste kai ena provlhma poy exw me to modem.exw parei to zoom usb minimodem v92 56k.to egkatesthsa kanonika sta xp kai sth synexeia me ena utility poy exei (to world traveller) evala san xwra Greece.otan prospa8w na mpw sto internet exw ta ekshs provlhmata: eite pairnei,akoygontai oi klasikoi hxoi alla den vgazei pote to verify user name and password,eite mpainei kai meta apo 10 lepta ews 40 lepta me petaei...kai epishw otan mpainei alles fores grafei thn kanonikh taxythta (px 44600) alla tis perissoteres fores grafei san taxythta syndeshs 115.2 (th megistn taxythta poy exw orisei egw) exete kamia idea an ftaiei to modem h oi drivers kai to v92 protokolo.shmeiwtewn exw vgalei thn anamonh klshshs opote den ftaiei afto gia ta disconect...
apoc Δημοσ. 27 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2002 οσο αναφορα το κοψιμο εχω κανει και εγω παρομοιο topic με ενα Crypto Extra 56K external αλλα ακομα δεν εχω λαβει καμια απαντηση..απο μια μικρη ερευνα που εκανα παντος...το κοψιμο τησ γραμμης μπορει να οφειλεται σε κακη γραμμη,σε αναμονη δευτερη γραμμης , αλλα και σε κακο ρυθμισμα του maximum connection speed.Βεβαι στην δικα μου περιπτωση τιποτα αυτα δεν ειναι αυτο που φταει και η μονη λυση ειναι απο το manual να δεις τα initial connection string του καταστευαστη και να ορισεις εκει διαφορες παραμετρους οσο αναφορα την λειτουργια του μοντεμ... Κανενας με Crypto ρε παιδια? Καλη τύχη!
doc1000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2002 Ας μη γενικεύουμε καλύτερα. Εγώ με το δικό μου Crypto USB56K πετυχαίνω σταθερότατες συνδέσεις και δεν με πετάει ποτέ ούτε στα winXP. ʼλλωστε και το crypto extra του φίλου apoc δεν είναι USB αλλά σειριακό απ' όσο γνωρίζω. Απλά απ' όσο διαβάζω τα diamond USB έχουν χάλια drivers γι' αυτό και τα προβλήματα. Βέβαια και ο ΟΤΕ δεν είναι πάντα αμέτοχος...
cronos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2002 Ρε παιδιά για το Θεό. Δεν διαβάζεται παλαιότερα post? Μακριά από USB modems Tα modem με συγκεκριμένη σύνδεση είναι για πέταμα. Φίλος μου δοκίμασε αντίστοιχο modem απλά για να δεί αν δουλεύει και έκανε στην συνέχεια format στο σύστημα του. Όταν με τα πολλά δούλεψε, την μία δεν αναγνώριζε τους drivers, την άλλη δεν έμπαινε στο δίκτυο, την άλλη έπεφτε η γραμμή. Το πρόβλημα μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν, τα περισσότερα, εξωτερική τροφοδοσία με αποτέλεσμα από το ίδιο καλώδιο να γίνεται η σύνδεση με το δίκτυο αλλά και η παροχή ρεύματος. Αν είναι να πάρετε ένα εξωτερικό modem καλύτερο είναι αυτό με σειριακή σύνδεση.
GP++ Δημοσ. 28 Μαρτίου 2002 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2002 Loipon paidia katarxas efxaristw gia to endiaferon.to provlhma htan ka8ara drivers.evala windows 98 kai hsyxasa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.