Προς το περιεχόμενο

υποτιτλοι σε αρχειο mpeg

kurtsxaar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως θα μπορουσα να συγχρονισω υποτιτλους σε ενα αρχειο mpeg?εχω το convertxtodvd αλλα δεν βρισκω καποιες ρυθμισεις που να αναφερεται στην καθυστερηση των υποτιτλων.μηπως κανενας το γνωριζει το προγραμμα καλυτερα?και κατι ακομη θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις οταν εγραψα την ταινια στο convertxtodvd(χωρις υποτιτλους αφου δεν εχω μαθει ακομη) μου εβγαζε σε ολη την ταινια ενα logo " αν δεν θελεις να φαινεται αυτο το μηνυμα πηγαινε στην σελιδα www.vso-software.fr" γνωριζεται ποιο προγραμμα θα κατεβασω απο εκει για να το αφαιρεσω?

Δημοσ.

Για να συγχρονίσεις τους υποτίτλους με την ταινία χρησιμοποίησε το Subtitle Workshop. Δες τον οδηγό "ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ SUBTITLE WORKSHOP", από εδώ: www.kastel.gr.

Οδηγό για τη χρήση του ConvertXtoDVD (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ CONVERTXTODVD) θα βρείς επίσης στο ίδιο site.

Η version που χρησιμοποιείς είναι trial και γι' αυτό σου βγάζει αυτό το logo, που σε παραπέμπει στο site του προγράμματος για να το αγοράσεις.

Δημοσ.

το θεμα ειναι ομως οτι με το subtitle workshop δεν μου ανοιγει η ταινια διοτι ηταν κατεβασμενη σε bin και cue την εκανα mount με το daemon tools σε εικονικη μνημη αλλα για να την μετατρεψω σε καποιο αλλο αρχειο δεν γνωριζω..μπορει να βοηθησει κανεις?γιατι ετσι πως ειναι δεν την ανοιγει το subtitle...

Δημοσ.

Με ένα εκ των MagicISO Maker, PowerISO ή UltraISO. Μετατρέπεις την ταινία από bin στη φυσική της μορφή (avi, mpeg,...).

Το Subtitle Workshop ανοίγει video αρχεία (avi, mpeg) και όχι bin (εικονικά αρχεία).

Δημοσ.

εχω το ultraiso αλλα δεν ξερω πως θα κανω την μετατροπη απο bin σε avi η mpeg..αν υπαρχει καποιος που να γνωριζει ας βοηθησει την κατασταση...

Δημοσ.

οκ το κατεβασα το vcdgear και μου εκανε την δουλεια και εβαλα με to subtitle workshop υποτιτλους τωρα με ποιο προγραμμα θα το κανω dvd εκτος του convertxtodvd και αν υπαρχει τροπος να ειναι δωρεαν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...