kurtsxaar Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 πως θα μπορουσα να συγχρονισω υποτιτλους σε ενα αρχειο mpeg?εχω το convertxtodvd αλλα δεν βρισκω καποιες ρυθμισεις που να αναφερεται στην καθυστερηση των υποτιτλων.μηπως κανενας το γνωριζει το προγραμμα καλυτερα?και κατι ακομη θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις οταν εγραψα την ταινια στο convertxtodvd(χωρις υποτιτλους αφου δεν εχω μαθει ακομη) μου εβγαζε σε ολη την ταινια ενα logo " αν δεν θελεις να φαινεται αυτο το μηνυμα πηγαινε στην σελιδα www.vso-software.fr" γνωριζεται ποιο προγραμμα θα κατεβασω απο εκει για να το αφαιρεσω?
kastel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2007 Για να συγχρονίσεις τους υποτίτλους με την ταινία χρησιμοποίησε το Subtitle Workshop. Δες τον οδηγό "ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ SUBTITLE WORKSHOP", από εδώ: www.kastel.gr. Οδηγό για τη χρήση του ConvertXtoDVD (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ CONVERTXTODVD) θα βρείς επίσης στο ίδιο site. Η version που χρησιμοποιείς είναι trial και γι' αυτό σου βγάζει αυτό το logo, που σε παραπέμπει στο site του προγράμματος για να το αγοράσεις.
kurtsxaar Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 το θεμα ειναι ομως οτι με το subtitle workshop δεν μου ανοιγει η ταινια διοτι ηταν κατεβασμενη σε bin και cue την εκανα mount με το daemon tools σε εικονικη μνημη αλλα για να την μετατρεψω σε καποιο αλλο αρχειο δεν γνωριζω..μπορει να βοηθησει κανεις?γιατι ετσι πως ειναι δεν την ανοιγει το subtitle...
kastel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Με ένα εκ των MagicISO Maker, PowerISO ή UltraISO. Μετατρέπεις την ταινία από bin στη φυσική της μορφή (avi, mpeg,...). Το Subtitle Workshop ανοίγει video αρχεία (avi, mpeg) και όχι bin (εικονικά αρχεία).
ktsolkas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 dokimase to vcdgear: bin(dat poy periexetai mesa) se mpeg
kurtsxaar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 εχω το ultraiso αλλα δεν ξερω πως θα κανω την μετατροπη απο bin σε avi η mpeg..αν υπαρχει καποιος που να γνωριζει ας βοηθησει την κατασταση...
ktsolkas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 gia bin -> mpeg des edo: http://www.vcdgear.com
kurtsxaar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 οκ το κατεβασα το vcdgear και μου εκανε την δουλεια και εβαλα με to subtitle workshop υποτιτλους τωρα με ποιο προγραμμα θα το κανω dvd εκτος του convertxtodvd και αν υπαρχει τροπος να ειναι δωρεαν?
kastel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Άλλος τρόπος ναι. Με το WinAvi Video Converter (οδηγός: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ DVD ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER). Δωρεάν ΟΧΙ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.