SPchief Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 den ta vazis na doulevoun apo mona tous! i mazi i tipota... Den antilegw... aplws milas gia programmata pou kanoun teleiws diaforetikh douleia to ena me to allo.
ekeinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 αν μιλας για free τοτε το avast ειναι καλο.Αν και εγω θα προτιμουσα το avg.Τωρα αν ειναι επι πληρωμη ,σιγουρα υπαρχουν και αλλα καλητερα απο το nod32.
lalanis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Το καλύτερο free είναι το Active virus shield (Kaspersky). Μετά ίσως το avast... Δεν έχω πληρώσει ποτέ για antivirus...
gagarin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 To Nod32 einai klaseis anotero tou avast, alla an den to exeis original tha sou spasei ta @@ me ta updates etc...etc...An den eise toso psiras me ta AV se themata axiopistias vale to Avast einai exisou kalo. Genika paidia min treleneste me ta AV. Yparxoun para pola axiopista pou mporis na eise kalimenos 99% Πρωτον +1 απο μενα για NOD32.... @polidis Για τα update του nod32 δεν θα το ελεγα...κ το λεω με 100% σιγουρια... Οσο για το θεμα αξιοπιστιας ΣΥΜΦΩΝΩ απολυτα με οτι ειπες φιλε μου μιας κ εχει γινει ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ποιο antivirus ειναι καλυτερο κ το δικο μου ειναι ετσι το δικο σου βρισκει 122345 ιους ενω το δικο μου 122346 κ αλλα πολλα.... Αν το θεμα προστασια εχει τοσο μεγαλη σημασια κ ο υπολογιστης σου ειναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ για την δουλεια σου κ το ikarus antivirus να εχεις με σωστη χρηση κ με προσοχη που "περπατας" στο νετ δεν εχεις προβλημα.... Αν τωρα εχεις γινει τακτικος πελατης των Warez ε τοτε βαλε ενα καλο antivirus τα κλασικα ειναι 4-5 κ εισαι οκ... ΑΝ φας ιο κ χασεις κανα avi,mp3,game δεν χαθηκε κ ο κοσμος.... Αυτα τα ολιγα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.