Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!Έχω ένα laptop συνδεμένο μέσω Wifi δικτύου στο internet (η σύνδεση έρχεται από έχω από ένα router D-link στο οποιο δεν έχω πρόσβαση)το laptop με την σειρά του είναι συνδεμένο με ένα router Netgear DG834G (μέσα στο σπίτι στο οποιο έχω πρόσβαση).Στο router είναι συνδεδεμένο και ένα ακόμα desktop pc και τα πρόβλημα μου είναι το εξής : Ενώ είμαι κανονικά στο internet με το laptop με το που συνδέσω το καλώδιο τις LAN δεν ανοίγει καμια σελίδα,(είναι σαν να βάζει στην άκρη το Wifi και να θέλει να χρησιμοποιήσει την lan σαν σύνδεση στο net).

1)Εγώ θέλω να είμαι συνδεδεμένος στο net μέσω wifi και στο τοπικό δίκτυο μέσω του καλωδίου,πως θα το κάνω αυτό?Θέλω πχ αυτά που κατεβάζω να αποθηκεύονται κατευθείαν στον desktop και να κάνω και streaming μουσική κλπ!

2)Προσπάθησα να κάνω share την σύνδεση WiFi στο desktop χωρίς όμως επιτυχία κάτι που είχα καταφέρει όταν έχει modem για την σύνδεση στο net και switch για την σύνδεση τον pc!

Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην κούρασε το μακρύ post μου!

Δημοσ.

Καλημέρα.Είχα μπερδευτεί κ εγώ παλιά με το ίδιο θέμα. Θέλει λίγο ψάξιμο στον οδηγό οικιακού δικτύου.

1. Γιατί δεν συνδέεις απεθείας το φορητό στο σταθερό ?

2. Μήπως να κάνεις κ τον σταθερό wireless ?

Εγώ έχω κ τους 2 υπολογιστές στο ασύρματο δίκτυο για νετ κ μεταξύ τους σύνδεση με καλώδιο για να μεταφέρω τα αρχεία μου ταχύτερα.

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση σου και το ενδιαφέρον σου.Τα προβλήματα που δεν καταφεύγω στην λύση που μου προτείνεις είναι τα εξής : στο δωμάτιο που είναι το desktop,το wifi με το οποιο συνδέομαι στο net δεν πιάνει!!και δευτερων γιατί τα καλώδια είναι περασμένα ήδη μέσα από τους τοίχους και καταλήγουν από όλα τα δωμάτια στην κουζίνα,εκεί που είναι και το δικό μου router!

Αν κάποιος ξέρει θα ήθελα να μου πει, αν γιαυτο που θέλω να κάνω πρέπει να χρησιμοποιήσω το briding!

Ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.

Τελικά το όλο σκηνικό δούλεψε με το bridge ανάμεσα στην σύνδεση Wifi και το Lan.Αλλα έπρεπε να απενεργοποιήσω και το DHCP από το router!Το πρόβλημα είναι ότι ανά 5 λεπτά δεν μπορώ για ένα περίπου λεπτό να ανοίξω καμια σελίδα και μετά επανέρχεται,είναι σαν να πέφτει η σύνδεση και να ξανασυνδέετε μονο του.Καμια ιδέα??

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

θέλω να συνδέσω με Lan δίκτυο 2 υπολογιστές μέσω ethernet και από τον δικό μου υπολογιστή που "δανείζομαι" ίντερνετ μέσω ασύρματου να μοιράσω ίντερνετ στον άλλον υπολογιστή....
και οι 2 υπολογιστές έχουν windows 7 
έχω switcher για να συνδέσω τους υπολογιστές 
μπορώ επίσης να τους συνδέσω απευθείας με καλώδιο ethernet
και έχω ένα ρούτερ που όταν συνδέω τους υπολογιστές μέσω ethernet είναι ο μόνος τρόπος ως τώρα που έχουμε δίκτυο χωρίς ίντερνετ και όχι μη αναγνωρισμένο δίκτυο χωρίς ίντερνετ.... 

απενεργοποιησα και το DHCP από το router αλλά δεν κάνει γέφυρα  αν δεν βγάλω την κοινή χρήση του ίντερνετ από την τοπική σύνδεση .... αλλά αν την βγάλω την κοινή χρήση  και κάνω bridge μετά δεν έχω  ούτε εγώ ίντερνετ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...