dub Δημοσ. 29 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2002 εχω μια ψηφιακή βιντεοκαμερα Canon και θέλω να "κατεβάζω" το υλικο μου στο pc για επεξεργασια . Η κάμερα μπορεί να συνδεθεί με firewire. Εκτός από τα ολοκληρωμένα πακέτα(Pinacle, Hauppage κτλ)των οποίων οι φτηνότερες ερασιτεχνικές λύσεις είναι της τάξης των 200Euro βρήκα ότι μια "σκέτη" κάρτα firewire (πχ Maxtor Pci) κοστίζει 60 Euro.Η ερώτηση μου είναι η εξής : με αυτή τη κάρτα ο υπολογιστής μου θα βλέπει την κάμερα , ωραία? Μετα χρειάζομαι το κατάλληλο sotware για να κατεβάσω την ταινία μου στο pc? Αν τα λέω καλά ποια είναι αυτά τα software??
dgeor Δημοσ. 29 Μαρτίου 2002 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2002 Όλα τα πακέτα επεξεργασίας βίντεο, όπως το Adobe Premiere, το Pinnacle Studio, τα Ulead VideoStudio και MediaStudio, τα SonicFoundry VideoFactory και VegasVideo, υποστηρίζουν αυτήν την δυνατότητα. Μια επίσκεψη στους δικτυακούς τόπους και θα βρεις περισσότερες πληροφορίες. Η δική μου επιλογή είναι το VideoFactory λόγω ευχρηστίας και σταθερότητας (Δεν έχω πάντως DV, ίσως να υπάρχουν κάποια ζητήματα. Μπορείς να επισκεφτείς το forum της SonicFoundry, υπάρχουν τα πάντα). Για όλα υπάρχουν και demo. Ελπίζω να βοήθησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.