mitsakos13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2007 εχω ένα εξωτερικό δίσκο όπου είναι usb 2.0 και θέλω να πάρω κάτι αρχεία από ένα παλιό pc μου (κατεβαστήρι) και δε το δέχεται όταν το βάζω κάνει έναν ήχο μπιπ μπιπ. υπάρχει καμιά λύση να δουλέψει?
Stavros_Ribo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Υπάρχουν κάτι καλώδια (sorry για την έκφραση μα δε θυμάμαι πως λέγονται) που μπορείς να συνδέσεις το δίσκο USB με μία <<κανονική>> θύρα που βρίσκεται πίσω από τον υπολογιστή. (ίδια με αυτή που συνδέαμε τα παλιότερα Joystics, με τα σιδεράκια κατάλαβες νομίζω αφού και πάλι δεν τη θυμάμαι!!!!:? ) Πραγματικά δεν ξέρω αν πετύχει αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και μία άλλη λύση. Όλα τα USB Flash είναι αρκετά φθηνά και εύκολα με ένα τέτοιο, χωρητικότητας 1 GB Να μεταφέρεις τα αρχεία σου.
PATRINOS06 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 εχω ένα εξωτερικό δίσκο όπου είναι usb 2.0 και θέλω να πάρω κάτι αρχεία από ένα παλιό pc μου (κατεβαστήρι) και δε το δέχεται όταν το βάζω κάνει έναν ήχο μπιπ μπιπ. υπάρχει καμιά λύση να δουλέψει? μην ξεχνας βεβαια οτι πριν τα windows XP SP1 δεν αναγνωριζονται σκληροι πανω απο 127 GB το pc βγαζει τον ηχο η ο σκλήρος?
mitsakos13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 o σκληρός βγάζει τον ήχο. Αλλά τελίκα με ενα flashaki τα πέρασα.
PATRINOS06 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 ο σκληρος αμα αρχισει να τραγουδαει (γενικα) δεν ειναι και τοοοσο καλο σημαδι...
mitsakos13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 γενικά ''τραγουδάει'' μόνο σε αυτό το pc γιατί σε άλλα που το έχω βάλει δεν έχει πρόβλημα. και τώρα τον έχω πάνω στο laptop μου και δουλεύει μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.