Προς το περιεχόμενο

usb 2.0?

mitsakos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ένα εξωτερικό δίσκο όπου είναι usb 2.0 και θέλω να πάρω κάτι αρχεία από ένα παλιό pc μου (κατεβαστήρι) και δε το δέχεται όταν το βάζω κάνει έναν ήχο μπιπ μπιπ. υπάρχει καμιά λύση να δουλέψει?

Δημοσ.

Υπάρχουν κάτι καλώδια (sorry για την έκφραση μα δε θυμάμαι πως λέγονται) που μπορείς να συνδέσεις το δίσκο USB με μία <<κανονική>> θύρα που βρίσκεται πίσω από τον υπολογιστή. (ίδια με αυτή που συνδέαμε τα παλιότερα Joystics, με τα σιδεράκια κατάλαβες νομίζω αφού και πάλι δεν τη θυμάμαι!!!!:? :cry: )

Πραγματικά δεν ξέρω αν πετύχει αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και μία άλλη λύση. Όλα τα USB Flash είναι αρκετά φθηνά και εύκολα με ένα τέτοιο, χωρητικότητας 1 GB Να μεταφέρεις τα αρχεία σου.

Δημοσ.
εχω ένα εξωτερικό δίσκο όπου είναι usb 2.0 και θέλω να πάρω κάτι αρχεία από ένα παλιό pc μου (κατεβαστήρι) και δε το δέχεται όταν το βάζω κάνει έναν ήχο μπιπ μπιπ. υπάρχει καμιά λύση να δουλέψει?

μην ξεχνας βεβαια οτι πριν τα windows XP SP1 δεν αναγνωριζονται σκληροι πανω απο 127 GB

το pc βγαζει τον ηχο η ο σκλήρος?

Δημοσ.

γενικά ''τραγουδάει'' μόνο σε αυτό το pc γιατί σε άλλα που το έχω βάλει δεν έχει πρόβλημα. και τώρα τον έχω πάνω στο laptop μου και δουλεύει μια χαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...