mand1as Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 παίδες χαιρετώ, συναντώ συχνά - πυκνά πρόβλημα συντονισμού ήχου με εικόνα αφού έχω κάνει ενσωμάτωση υποτίτλων είτε με το AutoGardian είτε το Avisub! και αυτό είναι που με τρελαίνει περισσότερο γιατί το Avisub δεν κάνει re-encoding! έχω κατεβάσει τα τελευταία πακέτα codecs κι έχω πειραματιστεί ταυτόχρονα σε 2 PC (με clean install μάλιστα) αλλά τπτ, μια και η χρήση μου περιορίζεται στα lost και στα prison-break έχει τύχει να πειραματιστώ με όλες τις downloadable versions αλλά τζίφος! μέχρι που προσπάθησα να απομονώσω ένα 3λεπτο videaκι με το Blaze Media Pro για να πειραματίζομαι εκεί στα γρήγορα αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα διαφορετικό! ο ήχος μια θα συμβαδίζει στην αρχή με την εικόνα και θα χαλάει αργότερα, ή κάπου στη μέση ή προς το τέλος... πουθενά δε συγχρονίζει σε όλο το μήκος, ενώ οι υπότιτλοι σε κάθε περίπτωση είναι μια χαρά! έχω ψάξει κι εδώ στο φόρουμ του insomnia ή στο net για παρόμοιο πρόβλημα αλλά τζίφος κι εδώ! υπάρχει λύση ή είμαι καταδικασμένος να σταυροκοπιέμαι όταν είναι θέμα καθαρά τύχης να βλέπω ένα στόμα να ανοιγοκλείνει με ταυτόχρονο ήχο;
kastel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Για να ενσωματώσεις υποτίτλους σε avi, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Δε μας διευκρινίζεις όμως ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, AVI ή DVD;
tolisargy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα Προσπαθώ να μετατρέψω ένα αρχείο avi σε DVD με το Win AVI VideoConverter 7.7 και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι μετά τα 20 λεπτά αρχίζει ο ήχος και ξεσυγχρονίζεται. Επίσης αν βάλω την επιλογή για mpeg2 τότε αντί για ήχο ακούγεται ένα βουητό Υπάρχει λύση ή το πρόγραμμα είναι προβληματικό Ευχαριστώ
mand1as Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Για να ενσωματώσεις υποτίτλους σε avi, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι.Δε μας διευκρινίζεις όμως ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, AVI ή DVD; αν υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, ευχαρίστως να τους ακούσω, το τελικό αποτέλεσμα που μενδιαφέρει είναι σε avi για να παίζει σε επιτραπέζιο DVD και ήδη δεν έχω πρόβλημα συμβατότητας, προτιμώ φυσικά ενσωμάτωση με re-encoding γιατί η γραμματοσειρά φαίνεται καλύτερα, χωρίς να με απασχολεί ο χρόνος και η διαδικασία. να αναφέρω επίσης ότι έχω πειραματιστεί στο ίδιο video με υποτίτλους διαφορετικών Team (Apsu / arian) με το ίδιο όμως αποτέλεσμα. Ένα δεύτερο πρόβλημα που συναντώ (Κι όχι απαραίτητα όταν συμβαίνει το προηγούμενο) είναι να κόβει τον ήχο στα τελευταία 40-50 δευτερόλεπτα! Να σημειώσω ότι και τα 2 αυτά προβλήματα μου συμβαίνουν με ρυθμό συχνότητας 1 στα 5, αν και κυρίως πιο πολύ στη τελευταία σεζόν και στα πρόσφατα επεισόδια.
kastel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2007 WinAvi Video Converter και ConvertXtoDVD Δες τους αντίστοιχους οδηγούς εδώ: www.kastel.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.