Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ήχο σε avi

georgepre10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nισσάφι πια με το <<300>> ρε guys.

Ο ένας το κατεβάζει σε camrip και λέει έχει χάλια ποιότητα,ο δεύτερος το κατεβάζει και δεν παίζει ούτε με 5 διαφορετικούς players και codec packs(εμ βέβαια αφού είναι fake το avi)ο τρίτος αυτοκτόνησε!

Ποιός ξέρει τώρα αυτή η έκδοση που και πως διέρευσε για να έχει παραμορφωμένο ήχο..

Περιμένετε να βγει σε dvdrip.

Δημοσ.
Nισσάφι πια με το <<300>> ρε guys.

Ο ένας το κατεβάζει σε camrip και λέει έχει χάλια ποιότητα,ο δεύτερος το κατεβάζει και δεν παίζει ούτε με 5 διαφορετικούς players και codec packs(εμ βέβαια αφού είναι fake το avi)ο τρίτος αυτοκτόνησε!

Ποιός ξέρει τώρα αυτή η έκδοση που και πως διέρευσε για να έχει παραμορφωμένο ήχο..

Περιμένετε να βγει σε dvdrip.

'Η να πάμε να τη δούμε τους κινηματογράφους με αξεπέραστο ήχο και εικόνα.

Δημοσ.

..καλά αυτό εννοείται!

Αλλά μια και πιάσαμε τα του ήχου,και για να μην ανοίγω άλλο θέμα,υπάρχει λύση για τον ήχο που σε μερικά .avi ή .mpg είναι εκνευριστικά χαμηλός;

Πριν καιρό είχα κατεβάσει κατά τύχη έναν codec(όχι pack)και ως δια μαγείας η στάθμη ανέβηκε,αλλά δεν προνόησα να τον κρατήσω :confused:

Εχω το k-lite.

Δημοσ.
..καλά αυτό εννοείται!

Αλλά μια και πιάσαμε τα του ήχου,και για να μην ανοίγω άλλο θέμα,υπάρχει λύση για τον ήχο που σε μερικά .avi ή .mpg είναι εκνευριστικά χαμηλός;

Πριν καιρό είχα κατεβάσει κατά τύχη έναν codec(όχι pack)και ως δια μαγείας η στάθμη ανέβηκε,αλλά δεν προνόησα να τον κρατήσω :confused:

Εχω το k-lite.

AC3Filter. Ανεβάζεις το Master.

Δημοσ.
..καλά αυτό εννοείται!

Εχω το k-lite.

Για avi με mp3 ήχο, προτείνω να ρίξεις μια ματιά:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=182296

Δημοσ.

λοιπόν παιδιά κατάφερα και το έφτιαξα με το vlc player. το μόνο που έπρεπε ήταν να βάλω το audio device από stereo σε mono και όλα οκ!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...