george_o/c Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 ρε παιδιά, ο Μπιθικώτσης ήταν τραγουδιστής κι ο Τσιτσάνης συνθέτης !(ο δε Καββαδίας που αναφέρθηκε πιο πριν μεταξύ 2 συνθετών ήταν ποιητής !) E εντάξει και τί έγινε, μια ανόμοια (και ανούσια) σύγκριση κάναμε για να περνά η ώρα... Προσωπικά επιλέγω τον συνδυασμό των δύο παραπάνω... :wink:
nikos_lef Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 ρε παιδιά, ο Μπιθικώτσης ήταν τραγουδιστής κι ο Τσιτσάνης συνθέτης !(ο δε Καββαδίας που αναφέρθηκε πιο πριν μεταξύ 2 συνθετών ήταν ποιητής !) Ο Τσιτσανης δεν τραγουδουσε???? Ενοουσα μικρουτσικος τα τραγουδια του απο τον καββαδια (7 νανοι...νομιζω....)
χάπι Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 οκ ! εγώ επιλέγω συνδυασμό Θεοδοράκη- Μπιθικώτση. χάδια ή χαστούκια ? εντιτ/ ο τσιτσάνης τραγουδούσε μερικά από τα τραγούδια του αλλά, σε καμία περίπτωση η φωνάρα του Μπιθικώτση δε συγκρίνεται με του Τσιτσάνη. Ο Μικρουτσικος έχει μελοποιήσει πολλά ποιήματα του Καββαδία (βλέπε και "Σταυρός του Νότου").
george_o/c Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά, ελάτε μην ξεφεύγουμε, stick to the topic, έχω βάλει διλληματάκι πιο πάνω... :sad: (για τους ποδοσφαιρόφιλους... :grin:) edit: Χάδια, χάδια ... :grin: Μπάνιο με αφρόλουτρο, μπουρμπουλήθρες, έλαια και άλατα (χαλαρωτικό... :razz: ) ή ντουζάκι στα γρήγορα ?
nikos_lef Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Μπαρτσα .... Χαπι αναλογα την περισταση κ την γκομενα....χαδι μαλλον.. στους 2 3ος δεν χωρει η οσο ποιο πολλοι τοσο καλυτερα ???
george_o/c Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Μπάνιο με αφρόλουτρο, μπουρμπουλήθρες, έλαια και άλατα (χαλαρωτικό... :wink: ) ή ντουζάκι στα γρήγορα ? Στους δύο τρίτος δεν χωρεί ...
george_o/c Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Θάλασσα ρε συ, ξεκόλλα (άκου πισίνα! , με τόσες ωραίες παραλίες!) Για μια μπλούζα που μου αρέσει: λαχανί με λίγο σκούρο καφέ ή γαλάζιο με λίγο ροζ ? edit για το χαπάκι :grin: : Γαλαζοπράσινο ...
nikos_lef Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 γαλαζοπρασινο.... σκουρο καφε.... θαλασσα με αμμο η πετρες....
nikos_lef Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 με γυμνηστες.... τι να τα κανεις τα κοχειλια...:twisted: Με.... ερημικη η με κοσμο....
george_o/c Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 άνευ :wink: (παρόλο που μου αρέσουν, όλες οι πετρούλες και τα κοχύλια μου σπάνε τα νεύρα γιατί δεν μπορώ να περπατήσω με γυμνό πόδι πάνω τους ) Σας αρέσουν οι βουτιές ναι ή όχι ? (εννοώ από βράχο ...) edit: Ερημική αν είσαι με την κοπελιά :wink: Με πολύ κόσμο :wink: όταν είσαι με παρέα . . .
nikos_lef Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Απο 5 μετρα κ πανω....και κεφαλια.... με κυμα η χωρις ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.