sotosko Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Hip-hip (οπως πολυ πετυχημενα το εχει αναφερει καποιος εδω μεσα αν και καταλαθος) Alternative Rock ή Metal ?
χάπι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 jazz rolling stones (when they where young <--Animals άσχετο) Alternative πιο δυσκολο (και μακράν πιο δύσκολο μάλιστα) είναι το τάνγκο από οποιονδήποτε λάτιν χορό (σάλσα, μάμπο, σάμπα κλπ) Σάλσα ή σάμπα ?
we_will_rise Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Metal Βίκυ ή Έλενα (αν και δεν έχω ελπίδες με καμία) εδιτ: χάπι, με πρόλαβες...
nikos_lef Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Al rock... brazil power.... deep h rolling.... (ποια εχει ποιο μεγαλο στηθος??? )
eirini119 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 βαλς κ πολυ που σου ειναι....στην ηλικια σου.... oriental.... hip hop... deep purple h rolling stones???? (Γιατι καλε???δεν γερασε ακομι....στο αν8ος της ηλικιας της ειναι!!!!εχει ακομα πολυυυ μεχρι να γερασει....) rolling stones!!!!εχουν καλυτερα τραγουδια απο τους deep purple κατα την γνωμη μου!!! Shakira ή Jennifer Lopez????
nikos_lef Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 jenifer αν κοιτας κωλο.... sakira ποιο εξεληγμενο μοντελο... απο φωνη....sakira... dickinson h gillan ????
χάπι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 σακίρα - σακίρα ! (έχει και ΘΕΪΚΗ κινηση) ευχαριστώ Ειρηνούλα (μια καλή κουβέντα επιτέλους) αλλα ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ (ότι είμαι στο "ανθος της ηλικίας") ???? άνθος αμυγδαλιάς (ετιναξε την αααανθισμένη) ή άνθος αραβοσίτου (αμέσως μετά το σταμάτημα του θηλασμού) ????
nikos_lef Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 ΜΜΜΜΜΜΜΜ.... Ειναι εκτος του γνωστικου μου επιπεδου... :oops: το ανθος στη τυχη... Ian Gillan h Bruce Dickinson ????
eirini119 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 σακίρα - σακίρα ! (έχει και ΘΕΪΚΗ κινηση) ευχαριστώ Ειρηνούλα (μια καλή κουβέντα επιτέλους) αλλα ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ (ότι είμαι στο "ανθος της ηλικίας") ???? άνθος αμυγδαλιάς (ετιναξε την αααανθισμένη) ή άνθος αραβοσίτου (αμέσως μετά το σταμάτημα του θηλασμού) ???? δεν το ξερω αλλα 1.μπορω να το μαντεψω 2.απο τα 15 μεχρι τα 30-κατι ειναι καποιος (κατα την γνωμη μου)στο αν8ος της ηλικιας τους....και εσενα δεν σε κοβω περισσοτερο απο 30...οποτε....(και ε3αλου,νεος δεν ειναι απαραιτητα αυτος που ειναι 15-25....αλλα αυτος που το νιωθει..-αλλα και με καποια ορια παντα-!!!!)
nikos_lef Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Γαρδουμπα!!!!κ εχω κατι λιγουρες.... γιασεμι.... Γεννημενος την 4η ιουλιου η Forrest Gamp....
nikos_lef Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Φορεστ γκαμπ.... Πλατουν η διασωση του στρατιωτη Ραιαν
χάπι Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 δε μου αρέσουν καθόλου οι πολεμικές αλλά, θα πω Πλατούν ... θερινό σινεμά ή χομ θίατερ ?
nikos_lef Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Θερινο...αν δεν εχει κουνουπια... Τιτανικος η ρομεος κ ιουλιετα (με di kaprio...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.