Προς το περιεχόμενο

διλημματα...

vatraxopedila

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hip-hip (οπως πολυ πετυχημενα το εχει αναφερει καποιος εδω μεσα αν και καταλαθος)

Alternative Rock ή Metal ?

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

jazz

rolling stones (when they where young <--Animals άσχετο)

Alternative

πιο δυσκολο (και μακράν πιο δύσκολο μάλιστα) είναι το τάνγκο από οποιονδήποτε λάτιν χορό (σάλσα, μάμπο, σάμπα κλπ)

Σάλσα ή σάμπα ?

Δημοσ.
βαλς κ πολυ που σου ειναι....στην ηλικια σου.... :P

oriental....

hip hop...

deep purple h rolling stones????

(Γιατι καλε???δεν γερασε ακομι....στο αν8ος της ηλικιας της ειναι!!!!εχει ακομα πολυυυ μεχρι να γερασει....)

rolling stones!!!!εχουν καλυτερα τραγουδια απο τους deep purple κατα την γνωμη μου!!!

Shakira ή Jennifer Lopez????

Δημοσ.

σακίρα - σακίρα ! (έχει και ΘΕΪΚΗ κινηση)

ευχαριστώ Ειρηνούλα (μια καλή κουβέντα επιτέλους) αλλα ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ (ότι είμαι στο "ανθος της ηλικίας") ????

άνθος αμυγδαλιάς (ετιναξε την αααανθισμένη) ή άνθος αραβοσίτου (αμέσως μετά το σταμάτημα του θηλασμού) ????

Δημοσ.
σακίρα - σακίρα ! (έχει και ΘΕΪΚΗ κινηση)

ευχαριστώ Ειρηνούλα (μια καλή κουβέντα επιτέλους) αλλα ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ (ότι είμαι στο "ανθος της ηλικίας") ????

άνθος αμυγδαλιάς (ετιναξε την αααανθισμένη) ή άνθος αραβοσίτου (αμέσως μετά το σταμάτημα του θηλασμού) ????

δεν το ξερω αλλα 1.μπορω να το μαντεψω 2.απο τα 15 μεχρι τα 30-κατι ειναι καποιος (κατα την γνωμη μου)στο αν8ος της ηλικιας τους....και εσενα δεν σε κοβω περισσοτερο απο 30...οποτε....(και ε3αλου,νεος δεν ειναι απαραιτητα αυτος που ειναι 15-25....αλλα αυτος που το νιωθει..-αλλα και με καποια ορια παντα-!!!!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...