nikos_lef Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Εσένα άμα σ'έλεγα γουρούνι, έτσι στο ξεκούδουνο δε θα παρεξηγιόσουν ?! Δεν ηταν στο ξεκουδουνο....(εσυ ειπες πως θα πεσεις με τα μουτρα στο καρπουζι....εγω φταιω... :mrgreen: ) Αν δηλαδη ελεγες πως πας για φαγητο κ σου ελεγα "μην φας σαν γουρουνα παλι..." θα παρεξηγιοσουν??? Εδω δεν παρεξηγουμε με αυτο που εγραψε ο houston.... Επειδή όμως είσαι πρόστυχο αγόρι ("να πεσω στα γονατα"), συνεχίζουμε ακάθεκτοι ... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ;) ;) τι κόλλημα να έχω με τις μούντζες ? Δεν ξερω...ετσι μου φανηκε....που λενε πολλοι (οδηγοι κυριως) οτι τους ενοχλει.... Ποτε θα ξαναπαρεξηγηθει η Χαπι μαζι μου??? Ιουλιο (οσο μενει...προλαβαινω... ) η τον Αυγουστο ????
χάπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Κουβέντα θ'ανοίξουμε τώρα ? Ναι ρε συ είμαι παρεξηγιάρα, είδικα με άγνωστους ανθρώπους ! Πρόσεχε τις εκφράσεις σου, όπως προσπαθώ κι εγώ να προσέχω τις δικές μου ! Δε νομίζω να σε έχω παρομοιάσει με γουρούνι ή με κάποιο άλλο ζώο ! Μήπως θα'πρεπε ρε γαϊδούρι, που επιμένεις να παρομοιάζεις κάποια άγνωστη με γουρούνι ? Είπαμε, ο Χιούστον-έχεις-πρόβλημα έχει το ακαταλόγιστο ! Έχεις κι εσύ πρόβλημα ή όχι ?
Houston Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Κουβέντα θ'ανοίξουμε τώρα ? Ναι ρε συ είμαι παρεξηγιάρα, είδικα με άγνωστους ανθρώπους ! Πρόσεχε τις εκφράσεις σου, όπως προσπαθώ κι εγώ να προσέχω τις δικές μου ! Δε νομίζω να σε έχω παρομοιάσει με γουρούνι ή με κάποιο άλλο ζώο ! Μήπως θα'πρεπε ρε γαϊδούρι, που επιμένεις να παρομοιάζεις κάποια άγνωστη με γουρούνι ?Είπαμε, ο Χιούστον-έχεις-πρόβλημα έχει το ακαταλόγιστο ! Έχεις κι εσύ πρόβλημα ή όχι ? μερσι ....////
Houston Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 εδώ μέσα μπαίνουμε να περάσουμε ευχάριστα κάποιες ώρες και να καλύψουμε τα εργασιακά μας κενά νομίζετε ότι έχουμε διάθεση να μαλώνουμε με αγνώστους?
Houston Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Όταν κάποια χωρίς να έχει ανταλλάξει κουβέντα μαζί σου σε στέλνει να κλάσεις μάντρες και μετά από 2 μέρες σου λέει ότι έκανα χιούμορ, την πειράζει τόσο πολύ ένα σχόλιο, την στιγμή που η ίδια χρησιμοποιεί εκφράσεις του τύπου τρελά γ#μήσια, ε τι να πεις(?)
nikos_lef Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Ειναι μια εκφραση που χρησιμοποιειτε συχνα (παρομοιωσει για την ακριβια )κ για μενα δεν ειναι παρεξηγησιμη...γι αυτο κ την χρησιμοποιω.... Αλλα αν ο αλλος ειναι Περιεργος....τι να κανεις....:twisted: Κ στο κατω κατω αν δεν σε πειραξω λιγο πως θα βγει η μερα...:twisted: Μια σε εχουμε εξαλου....δεν φταιω εγω...νομιζω...ε.... :confused: Στο διλημμα μου δεν απαντησες... :( Ψυχολογικα πολλα...με χαρτι ....οχι μλκιες....:mrgreen: Δεν ξερω δεν το εχω ψαξει...:-D Μαλλον εχεις δικιο hou....
χάπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 εδώ μέσα μπαίνουμε να περάσουμε ευχάριστα κάποιες ώρες... συμφωνώ κι επαυξάνω ! Άρα ας λείπουν οι χαρακτηρισμοί τύπου "γουρούνα", "ξέκωλλο" κλπ. , οι οποίοι ούτως ή άλλως δε σου φτιάχνουν και τη μέρα... έτσι ρε ****** (<-εδώ θα μπορούσε να μπει οποιοδήποτε μπινελίκι όπως "τρόμπα", "λαλάκα", "γάιδαρε" "π@π@ρ@" κλπ) ? έντιτ/ να απαντήσω και στο δίλλημα σου : το χάπι δε θα ξαναπαρεξηγηθεί μαζί σου αν του απευθύνεσαι όπως σου απευθύνεται ! Για απάντα κι εσύ στο δικό μου όμως...
Houston Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μήπως καλό θα ήταν μερικοί χρηστές του φόρουμ να αποποιηθείτε λίγο το ρόλο σας σα γυναίκες? παρεουλα θέλουμε. εμείς τα αγοράκια έτσι μιλάμε μεταξύ μας – μη το παίρνεται τόσο προσωπικά. συμφωνώ κι επαυξάνω ! Άρα ας λείπουν οι χαρακτηρισμοί τύπου "γουρούνα", "ξέκωλλο" κλπ. , οι οποίοι ούτως ή άλλως δε σου φτιάχνουν και τη μέρα... έτσι ρε ****** (<-εδώ θα μπορούσε να μπει οποιοδήποτε μπινελίκι όπως "τρόμπα", "λαλάκα", "γάιδαρε" "π@π@ρ@" κλπ) ? χαρακτηρισμός ε ? ελεος
χάπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μήπως καλό θα ήταν μερικοί χρηστές του φόρουμ να αποποιηθείτε λίγο το ρόλο σας σα γυναίκες?παρεουλα θέλουμε. εμείς τα αγοράκια έτσι μιλάμε μεταξύ μας – μη το παίρνεται τόσο προσωπικά. να αποποιηθώ της γυναικείας φύσης μου επειδή μιλάω με άντρες ? :-|:roll: έλα παναγία μου, τι άλλο θ'ακούσω ?
Houston Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 σε έναν διαδικτυακό χώρο εκτός από αγοράκια/κοριτσάκια είμαστε και άνθρωποι.
nikos_lef Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Απαντησα... "Ψυχολογικα πολλα...με χαρτι ....οχι μλκιες.... Δεν ξερω δεν το εχω ψαξει...".... Edit:Θα προσπαθησω....αλλα μαλλον θα αποτυχω....ειμαι κ loser...αστα...
χάπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 σε έναν διαδικτυακό χώρο εκτός από αγοράκια/κοριτσάκια είμαστε και άνθρωποι. και σ'αυτό συμφωνώ ! Εξ' ου και πρέπει να σεβόμαστε την ιδιαιτερότητα του καθενός ! Για παράδειγμα, αν εσύ μου πεις ότι η επέκταση "έχεις-πρόβλημα" στο νικ σου σε ενοχλεί, οφείλω να "κόψω" το πείραγμα, όσο κι αν "με τρώει" να σε πειράξω... Εκτός, κι αν επιμένεις σε κάτι που ενοχλεί εμένα, οπότε μετά μπορώ κι εγώ να αδιαφορήσω για το τι σε ενοχλεί και τι όχι !:twisted: Όσο για τις "εκφράσεις" τύπου "τρελά γαμ*ήσια" αγα(π?)(μ?)ητέ (αυτό είναι το δίλλημα) Χιούστον, υπάρχουν πρόστυχοι άνθρωποι κι όχι πρόστυχες λέξεις...
Houston Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Ας αναλογιστεί ο καθένας μας (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) την ώρα που αισθάνεται θιγμένος αν -ο ίδιος- έχει θίξει, την στιγμή που αισθάνεται αδικία, αν έχει αδικήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.