χάπι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 "τα γράφω", όπως και διάφορες άλλες π@π@ριές που γράφονται... Τοξότης ή Λέων ? :-P
1980 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 "τα γράφω", όπως και διάφορες άλλες π@π@ριές που γράφονται... Τοξότης ή Λέων ? :-P λεων αν δεν τιμησουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει. παρθενος η τοξοτης?
χάπι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 τοξότης, που είναι και "ζωηρούλης" ! Οι Παρθένοι είναι ΝΤΙΠ-ΓΙΑ-ΝΤΙΠ ξενέρωτοι ! (έχεις γενέθλια κάπου εδώ γύρω δηλαδή βρε 1980 ? Άντε χρόνια πολλά ! ) Μάιος ή Σεπτέμβριος ?
1980 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 τοξότης, που είναι και "ζωηρούλης" ! Οι Παρθένοι είναι ΝΤΙΠ-ΓΙΑ-ΝΤΙΠ ξενέρωτοι ! (έχεις γενέθλια κάπου εδώ γύρω δηλαδή βρε 1980 ? Άντε χρόνια πολλά ! ) Μάιος ή Σεπτέμβριος ? μαιος γιατι ο σεπτεμβριος μου θυμιζε παντα το ξενερωμα του σχολειου που αρχιζε αν και εχει αυτος την χαρη του ειναι περιεργος μηνας.
1980 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 διλληματάκι ??? διλληματακι .... κοντρα στην κοντρα η κανεις ενα βημα πισω να κανει και το αλλο ατομο ενα βημα μπροστα μπας και τα βρειτε?
Harkon Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 κοντρα μεχρι θανάτου ρε! μπαμπα στρουμφ ή δρακουμελ;
χάπι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 είμαι υπέρ των ειρηνευτικών διαδικασιών αλλά, άμα ο άλλος είναι τελείως ασυνεννόητος καλύτερα να τον αγνοείς ! πενάκι ή μολύβι ? εντιτ : δρακουμέλ βέβαια και ψιψινέλ ! ΦΟΒΕΡΟ δίδυμο ! (σμμμμουτς Χαρκονότατε ! Σταδιάλα ! Τι κάνεις ?)
Φρού-Φρού Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 δρακουμέλ !!!! θανατος στα δηθεν αθάνατα καρτούνς !!! το μυαλό στις διακοπές και το σώμα εδω ή όλα εδω?? εντιτ: πενάκι, ειναι πιο σικ για εμας τα μη μου απτου γκομενακια των Νοτιων Προαστιων..
1980 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 είμαι υπέρ των ειρηνευτικών διαδικασιών αλλά, άμα ο άλλος είναι τελείως ασυνεννόητος καλύτερα να τον αγνοείς ! πενάκι ή μολύβι ? εντιτ : δρακουμέλ βέβαια και ψιψινέλ ! ΦΟΒΕΡΟ δίδυμο ! (σμμμμουτς Χαρκονότατε ! Σταδιάλα ! Τι κάνεις ?) πενακι σαν την σταη δεν εχεις δει τι ωραια που το κραταει? μολυβι η στιλο? α ναι δρακουμελ για παντα. οταν ημουν πιτσιρικας ειχα παρει εναν τεραστιο χαρτινο και τον ειχα κοτσαρει στον τοιχο απο μικρος ανωμαλος ημουνα.
1980 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 δρακουμέλ !!!! θανατος στα δηθεν αθάνατα καρτούνς !!! το μυαλό στις διακοπές και το σώμα εδω ή όλα εδω?? εντιτ: πενάκι, ειναι πιο σικ για εμας τα μη μου απτου γκομενακια των Νοτιων Προαστιων.. το κομματι σου αρεσε?
Φρού-Φρού Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 το κομματι σου αρεσε? καλό ήταν! αν και πολύ industrial...
χάπι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ΟΛΑ στις διακοπές (ψυχή τε και σώματι) μολύβι ! Ξυλομπογιά ή κηρομπογιά ?
1980 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 καλό ήταν! αν και πολύ industrial... ε στο ειχα πει ρε οτι ακουω industrial.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.