nikos_lef Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Απο που βγηκε το ulti.... ???? αν επετρεπετε.... αυτοκολλητα.... Να παω για τσιγαρο η αστο....
χάπι Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Τρέχα ! Τρέχα ! Δεν έχω χρόνο για άλλο πόνο... Χ"γιάννης ή Κότσιρας ? (είναι κι οι 2...) εντιτ/ άστο άμα μπορείς !
KWSN_Men Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Αν και αγαπημένος μου στίχος από αυτούς είναι το 'Emptiness is loneliness, and loneliness is cleanliness and cleanliness is godliness, and god is empty just like me' θα απαντήσω Bullet with butterfly wings Στήθος ή μπούτι ;(κοτόπουλο λυσσάρες)
Harkon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 μπακλαβαααααααααααααςςς!!! απλα τον λατρεύω... καλά και το καταίφι βέβαια... Mr/Mrs Perfect ή Mr/Mrs Good for right now?
Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 there is not Mr/Mrs Perfect oπότε Mr/Mrs Good for as long.. Καλημέρα μισητούλη! δουλειά ή τσάτ ???
Harkon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 there is, there should be... καλημέρα φρου2λα! δουλειά με τσατ! ντεμ! δεν εχω διλλημα..
Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ok σου έχω εγω!!! Shamrain "Into distance" ή Archive "I will fade" ????
χάπι Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Archive "I will fade" όχι ".... .... .... .... .... ....", το σωστό είναι "..._ _ _..." σε μισώ ή σ'αγαπώ ? (καλημέρα σας ! Μια και σήμερα !)
Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 LOoOOOoOOoOOL χαπάκι !!!! "..._ _ _..." σε μισώ (χαριτωμένα) .. το σ΄αγαπώ δεν υπάρχει. οεοεοεοε πιλάκι μου μπράβο, αντε μια ειναι θα περάσει!!!! Ικαρία ή 'Ικαριά ???
χάπι Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Νικαριά και τα μυαλά στα κάγκελα... είπα να βγω στο ικάριο και σήκωσε μποφόρια ή είναι μια απλή σύμπτωση ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.